پرسش و پاسخ درمان گوش، حلق و بینی

سوالات خود را از دکتر معصومه سعیدی در خصوص درمان‌ها و جراحی‌های گوش، حلق و بینی بپرسید.

شما می‌توانید از طریق فرم زیر سوالتان را مطرح نمایید و از دکتر سعیدی ظرف مدت کوتاهی پاسخ سوالتان را دریافت کنید.

جواب سوال شما از طریق راه ارتباطی که مشخص کرده‌اید برای شما ارسال خواهد شد. همچنین ۱ الی ۲ روز بعد نیز سوال به همراه جواب (بدون درج نام) در سایت نمایش داده می‌شود.

همچنین می‌توانید از طریق این شماره واتس‌اپ یا تلگرام 09129590500 سوال خود را ارسال کنید. دکتر معصومه سعیدی طی مدت کوتاهی، پاسخ را ارسال خواهند کرد.

راه سوم نیز از طریق ارسال ایمیل میسر است. شما می‌توانید از طریق این ایمیل info@drsaeedi.com سوال و درخواست خود را مطرح کنید و از دکتر جواب بگیرید.

سوال 244
سلام خانم دکتر من همون بیماری ام که ای تی پی خون داشتم و چهارشنبه جراحیم کردید. الان فک سمت راستم با چشم راستم با جای بخیه هام درد داره. اینم عکسهام.قراره دوشنبه بیام درمانگاه ببینیم. گفتم ببینم این دردها طبیعی هست یانه؟ میشه یکشنبه بیام مطب که بهتر چکابم کنی.

پاسخ دکتر سعیدی:
سلام… کبودی طبیعی است. پلاکت خون شما پایین بوده و گوش دستکاری شده است و مقدار کبودی بیشتر است. چون بقیه الله عمل شدید طبق قوانین بیمارستان باید دوشنبه صبح تشریف بیاورید درمانگاه بقیه الله. فقط پانسمان را کمی شل کنید. قسمت جلو پیشانی که چسب سفید روی آن گذاشته‌ایم را تا نصفه قیچی کنید تا کمی شل شده و فشار از روی سر برداشته شود.

سوال 243
سلام و عرض ادب. معذرت میخوام چندتا سوال داشتم امکانش هست بپرسم مچکرم. من پرده گوشم پاره شده بود عفونت کرده بود دکتر گفت هم ترمیم پرده گوش کردم هم عفونت خالی شده و استخون نمیدونم چی تراشیده شده چون شرایط مالی مناسبی نداشتم مجبور شدم امیر اعلم جراحی کنم. دکتر هیچ توضیح بابت این که چیکار کنم و ایا میتونم دوباره بهودی خودمو داشته باشم نداد. الان ۵ روزه از جراحی من میگذره درد هنوز هست انقدر استرس دارم که عفونت برنگرده. شبها نمیتونم بخوابم کمکم کنید باید چیکار کنم خانوم دکتر مهربون

پاسخ دکتر سعیدی:
سلام… امیراعلم مرکز بسیار خوبی است که عمل‌های انجام شده تحت نظر اساتید می‌باشد. جای نگرانی نیست. با توجه به آنکه داخل گوش پانسمان است حدود یک ماه زمان لازم است تا مشخص شود عمل خوبی بوده است یا خیر. درد طبیعی است چراکه تازه عمل شدید. کار خاصی لازم نیست انجام دهید، فقط مراقب باشید آب در گوش نرود.

سوال 242
با سلام و وقت بخیر خدمت خانم دکتر عزیز و ضمن تشکر از شما بابت جراحی استاپدکتومی گوش راستم که در تاریخ ۲۹ انجام دادین. من در تاریخ ۲ یعنی دیروز پانسمانم در اوردم ولی هنوز احساس کیپی و گرفتگی دارم و اینکه سرگیجم بهتر شده ولی هنوز دارم. میخاستم بدونم این حالتها طبیعیه ؟ و تا چند وقت ممکنه ادامه داشته باشه. ضمن اینکه صدای ضربان حس میکنم ولی متوجه میشم که شنواییم خیلی بهتر شده

پاسخ دکتر سعیدی:
سلام… از آنجایی که بهتر شدید نگران نباشید. احساس کیپی و گیجی طبیعی می‌باشد چراکه مقداری پانسمان در گوش دارید. اگر احساس سرگیجه دارید قرص سیناریزین ۲۵ میلی گرم روزی دو عدد به مدت یک‌ماه مصرف کنید. یک ماه دیگر تشریف بیارید تا معاینه‌تان کنم. مراقب باشید آب در گوش نرود و استراحت نسبی داشته باشید و وسایل سنگین بلند نکنید.

سوال 241
سلام وعرض ادب. میبخشیدخانم دکترمن یه سوال داشتم خدمتتون. شنیدم شکل گوش نشون دهنده ی بیماری خاصی هست. من یکی از اعضای خانواده ام شکل گوشش، غیرمعمولی هست به این صورت که لاله‌ی گوشش به کنارسر چسبیده نیست و به سمت بالا متمایل شده و زاویه دار شده. این نشونه ی بدیه؟

پاسخ دکتر سعیدی:
سلام … ظاهر گوش ارتباطی با بیماری خاص داشتن ندارد و این مدل از گوشی که شما گفتید مشکل خاصی نيست و جای نگرانی ندارد.

سوال 240
سلام وشب بخیر خدمت شما دکترجان. من یک ماهی میشه چرک و خون از گوشم میزنه بیرون. دکتر واسم سی تی اسکن نوشت قراره گوشم عمل بشه. خواستم نظر شما رو هم بدونم آیا نیاز به عمل دارم؟ با توجه به جواب سی تی اسکنم؟ متشکرم ازشما.

پاسخ دکتر سعیدی:
سلام… با توجه به مدرک ارسالی شما، احتمالا عفونتی در ماستوئید و گوش میانی وجود دارد که نیازمند عمل می‌باشد. ولی برای اینکه مشخصا به شما بگوییم چه عملی مورد نیاز است حتما باید از نزدیک معاینه شوید.

سوال 239
سلام خانم دکتر خسته نباشید. من به دکتر مراجعه کردم، گوشمو معاینه کرد گفت مشکل خاصی نداره، فقط گوشت گرفته. بهم قطره داد گفت استفاده کن. اسم قطره هم میکساکورت. بعد بخاطر گرفتگی بینی هم بهم قطره داد گفت ک حساسیته قطره رینوسالتین با قرص حساسیت. ولی گوشم موقع غذاخوردن یا حرف زدن یه حالتیه.صحبت میکنم انگار صدا تو گوشم میپیچه. چیکارکنم راهنمایی کنید لطفا

پاسخ دکتر سعیدی:
سلام… باید اول جرم گوش تمیز شود و بعد گوش معاينه شود. چراکه همان کیپ بودن ناشی از جرم ممکن است موجب مشکلات شود.  فعلا از داروهای داده شده استفاده کنید تا مشکل جرم حل شود و بعد از آن بتوان گوش را دقیق‌تر معاینه کرد.

سوال 238
سلام خانم دکتر ضمن عرض سلام و احترام ضادقی هستم ۱۸ /۶ ۹۹پرده گوشم راعمل کردید. امروز داخل گوشم خارش شدید داشت دستمال کاغذی داخل گوشم گذاشتم دستمال خونی بود ولی مثل اینکه خون تازه نیست چکار کنم.

پاسخ دکتر سعیدی:
سلام…به هيچ‌وجه دستمال کاغذی یا وسیله دیگر در گوش نبرید. اگر مشکلی بود، به دکتر …… مراجعه کنید تا معاينه‌تان کند. این خون همان پانسمان گوش است که حالت خون غلیظ و سیاه دارد و نبايد دستمال در گوش کنید.

سوال 237
سلام خانوم دکتر مهربان خسته نباشید. خدا بهتون سلامتی بده. من مریضتون هستم که هفته پیش اومدم مطب برای جراحی تیروییدم به معرفی دکتر ….. که گفتید برم سونوگرافی و امروز نتیجه رو براتون اوردم بیمارستان بقیه الله که قرار شد برای نوبت عمل بیام و تو یکی دو ماه اینده عمل رو انجام بدم. غرض از مزاحمت که باعث شرمندگی هم هست، من سالهاست ناخن کاشت و ژلیش دارم که پاک نمیشه. خیلی تو نت سرچ کردم چیز درستی دستگیرم نشد. نوشته بودن قبل از عمل حتما از دکتر خودتون بپرسید، مزاحمتون شدم که بپرسم باید برم کامل ژلیش و کاشت ناخنای دست و پام رو بردارم بعد بیام برای عمل؟ خیلی استرس دارم برای عملم و با اون که سوالامو نوشته بودم ازتون بپرسم امروز، وقتی اومدم داخل اتاقتون، شلوغ بود روم نشد این سوال رو بپرسم، تورو خدا ببخشید میدونم مزاحمتون شدم ولی خواستم از خودتون بپرسم تا مطمعن بشم اگر واجبه بردارمشون زودتر وقت بگیرم برم بردارمشون. یک دنیا سپاسگزارم پیشاپیش از لطفتون

پاسخ دکتر سعیدی:
سلام… از نظر خود عمل مشکلی نیست ولی باید از متخصص بیهوشی پرسید که از لحاظ کوتری که سر عمل وصل می‌کنند مشکلی وجود دارد یا خیر که معمولا مشکل خاصی وجود ندارد مگر در شرایط خاص.

سوال 236
سلام. خانم دکتر روز بخیر. شوهر من سرگیجه و وزوز گوش گاهی شدید دارد و رفته رفته شنوایش خلیی کم شده. تا حالا سه دکتر گوش و یک دکتر اعصاب. حالا قرص اکتوسرک ۸ و سیناریزین ۲۵ مصرف میکند ولی وزوز گوش و سرگیجه خوب نمیشه و همیشه احساس خستگی و بی حوصگی کیجی دارد. میشه ما را راهنمایی کنید. ازتبریز تماس میگیرم. با تشکر از شما

پاسخ دکتر سعیدی:
سلام… باید گوش معاینه شود. احتمال زیاد بیماری منیر دارند که باید دارو مصرف کنند. همچنین باید مشخص شود داروهای استفاده می‌کنند منظم مصرف می‌شود، دائمی است یا خیر. در تبریز مي‌توانيد پیش خانم دکتر ….. تشریف ببرید تا ویزیتتان کنند.

سوال 235
سلام خسته نباشید. همسرم از گردن و زبانش توده دراوردین جنابعالی زحمت عملشو کشیدین. الان جای عملش درد میکنه چه دارویی براشون مصرف کنم ارومتر بشه. همچنین ورم داره این ورم طبیعیه یا ن؟

پاسخ دکتر سعیدی:
سلام. می‌توانند از مسکن استفاده کنند. استامینوفن معمولی تا بروفن و ژلوفن قابل مصرف است. در رابطه با ورم اگر همراه ورم درد نباشد ورم خوب خواهد شد و مشکلی نیست ولی اگه ورم خیلی زیاد شده است در اولین فرصت تشریف بیارید تا معاینه شوید.

سوال 234
سلام وقت بخیر، مادرم (71 ساله) دچار سکته گوش راست شده و در روز سوم تزریق گوش انجام داده ، چه مدت طول میشکه که نتیجه بده و در این مدت چه تغذیه ایی داشته باشه چون هم دیابت و هم فشار خون و مشکل قلبی دارند که زیر نظر پزشک تحت کنترل هستند.ممنونم از شما

پاسخ دکتر سعیدی:
سلام… ایشان باید تزریق داخل گوش انجام دهند. درمان معمولا کورتن با دوز بالا می‌باشد ولی از آنجایی که ایشان دیابت و فشارخون داشته‌اند برایشان انجام نشده است. رژیم خاصی نیاز نیست چراکه تزریق داخل گوش تاثیر خاصی بر قند و فشار خون ایجاد نمی‌کند. فقط نمک نباید زیاد مصرف کنند. ممکن است با یکبار تزریق نتیجه‌ای نگیرید و نیاز به تعداد بیشتری از تزریق باشد.

سوال 233
سلام. من حدود ۳ سال است که صدای سوت را در گوش چپم احساس میکنم شستو شوی گوش چپ انجام دادم اما فایده ای نداشت. خسته شدم چیکار کنم

پاسخ دکتر سعیدی:
سلام… صدای سوتی که بعد از ۳ سال باقی‌مانده باشد بعید است از بین رود و باید با آن کنار بیایید. بهتر است بررسی کامل از گوش انجام شود تا مشخص شود توده‌ای در گوش میانی نباشد که احتمالا قبلا برای گوش انجام شده است. اگر عصب گوش ضعیف شده باشد، وزوز گوش ممکن است مربوط به این مشکل باشد.

سوال 232
سلام من باید عمل vt گوش انجام بدم میخواستم ببینم بدون بیهوشی امکان پذیره.

پاسخ دکتر سعیدی:
سلام… توده‌هایی لمس شده در نرمه گوش ممکن است کیست عفونی باشد یا کیست سباسه که پوست گاهی قرمز شده و حالت عفونی پیدا می‌کند مانند جوش زیرجلدی که با مصرف دارو درمان می‌شود. توده بدخیم این ناحیه ايجاد نمی‌شود.

سوال 231
سلام من باید عمل vt گوش انجام بدم میخواستم ببینم بدون بیهوشی امکان پذیره.

پاسخ دکتر سعیدی:
سلام… بله، این عمل بدون بیهوشی نیز امکان‌پذیر می‌باشد که به شرایط سنی و وضعیت کانال گوش و وضعیت پرده گوش بستگی دارد. اگر وضعیت کانال خوب باشد و تحمل نسبت به درد داشته باشید، می‌توان از بی‌حسی موضعی استفاده کرد.

سوال 230:
سلام خانم دكتر. من دو ماه پيش امدم مطب خدمتتان وشما گوش سمت رأست منو معاينه كرديد و گفتند مشكل وزوز گوشم خوب مي شود اما تا كنون خوب نشده و زياد كم مي شود و خلط پشت حلق هم با اينكه روزي دو بار با سروم اب نمك شستشو ميدم كاملا خوب نشده ازمايش كامل هم دادم هيچيك از ايتم ها ازمايش بالا نبود و وقتي گوشم سوت مي كشه بيني خودمو مي گيرم و به داخل فوت مي كنم سوت كشيدن قطع مي شود و بعد از چند ساعت دوباره شروع مي شود لطفا راهنمايي بفرماييد.

پاسخ دکتر سعیدی:
سلام… یکبار دیگر مراجعه کنید تا از نزدیک معاینه شوید. ممکن است آلرژی داشته باشید که این مشکل پیش آمده است. برای ترشحات پشت حلق اگر داروی خاصی تجویز نکرده‌ام، می‌توانید از آنتی‌هیستامین و سرم شستشو استفاده کنید و در برخی موارد اسپری تجویز می‌شود که نیازمند معاینه مجدد هستید تا در صورت نیاز داروها را تغییر دهیم.

سوال 229:
سلام .خسته نباشید. ایا استنشاق اب بدین شکل که از بینی عبور کنه و از مسیر حلق از دهان خارج بشه به حلق آسیب نمیزنه؟ البته اگر این عمل همراه با وضو به صورت مکرر انجام بشه

پاسخ دکتر سعیدی:
سلام… افراط در هرکاری ممکن است مشکل ساز شود. با این حال در حد روزی یک تا دوبار مشکلی ایجاد نخواهد کرد.

سوال 228:
سلام.وقتتون بخیر. پسر من تقریبا ۶ ماخ هست که بعداز یک آنفولانزای سخت عفونت گوش داشت و هرچی میگذشت عفونت بیشتر میشد تا اینکه بعد از بردن به دکتر تشخیص به کلوستاتوم هست. پسر من ۶ ساله هستش گاهی سرگیجه داره دکتر گفته باید عمل شه، اما قبلش واسش شربت آموکسی کلاو نوشتن با خوردن این شربت بعد چند ساعت دچار دل درد شدید میشه و بدنش کهیر میزنه. ایا سرعت عفونت به چه صورت هست واینکه شربت رو میتونه استفاده کنه یا خیر

پاسخ دکتر سعیدی:
سلام… پسرتون با توجه به سنش که ۶ ساله می‌باشد حتما باید جراحی شود. سی‌تی‌اسکن از گوش برایش انجام دهید و جراحی انجام شود. کوآموکسی‌کلاو تاثیری ندارد و اگر حساسیت دارد مصرف نکند. می‌توانید حضورا مراجعه کنید تا سی‌تی‌اسکن برایش بنویسم و در صورت نیاز وقت عمل براشون بگذارم.

سوال 227:
سلام خانم دکتر وقت عالی بخیر. صادقی هستم که در تاریخ 99/06/18 عمل گوش راست انجام دادم. خواستم اولا تشکری کرده باشم چون بعد از ترخیص از بیمارستان موفق نشدم خدمت برسم بعد از ۱۰ روز شب گذشته گوشم خیلی درد داشت خواستم ببینم طبیعی هست یا نه؟ ضمنا پس از یک هفته در اجرای اوامرتان به دکتر …… در اهواز مراجعه نمودم پس از باز نمودن پانسمان اعلام داشتند، آخر مهر ماه جهت معاینه مجدد به وی مراجعه کنم مگر در صورت عفونت لطفا راهنمائی ام کنید از لطف شما به عنوان یک جانباز مجددا سپاسگزارم

پاسخ دکتر سعیدی:
سلام… مشکل خاصی وجود ندارد. اگر ترشح از گوش دارید، یا مشکل دیگری همچون قرمزی در اطراف گوش ایجاد شده، حتما توسط دکتر ….. معاینه شوید. یک ماه بعد نیز معاینه شوید. اگر مشکلی نبود نیاز به مراجعه برای معاینه نیست ولی هرگاه مشکلی پیش آمد یا شرایط کرونا بهتر شد تشریف بیارید تا من هم معاینه‌ای بکنم.

سوال 226:
سلام خدمت خانم دکتر. خسته نباشید عزیز. سوالم از خانم دکتر اینه امروز ۴۹ روزه که مایع تو گوشم جابجا شده هنوز قرص اکتوسرک ۸ رو روزی دوبارمصرف میکنم سرگیجم خوب شده فقط مواقعی که سرم رو میبرم رو بالشت به شکل خفیف سرگیجه میگیرم که زود خوب میشم،خانم دکتر تو سرم گیجی و منگی زیاد دارم میشه عوارض قرص اکتوسرک باشه؟؟ قبلاهم بهتون پی ام دادم. این گیجی ومنگی میشه بخاطر همون جابجایی مایع گوش باشه یا عوارض قرص اکتوسرک؟ ممنون میشم راهنماییم کنید

پاسخ دکتر سعیدی:
سلام… این گیجی و منگی احتمالا مربوط به مشکل سرگیجه است. قرص اکتوسرک اگر سرگیجه کامل خوب شده یا خیلی کم شده است، می‌توانید مقدارش را کمتر کنيد. به جای روزی دو عدد شبی یک عدد مصرف کنید و بعد از دو تا سه هفته مصرف قرص را قطع کنید. اگر ادامه پیدا کرد یا مجدد شروع شد، اکتوسرک را دوباره شروع کنید و حضورا تشریف بیاورید تا معاینه‌تان کنم.

سوال 225:
سلام خسته نباشین. ببخشید مامانم سالی یک بار از گلوش خون میاد. میگه انگاری چیزی تو گلو باشه. بعد اینکه خون بیاد. بعد میگه درد داره صداش گرفته میشه. ممنون میشم راهنمای کنین

پاسخ دکتر سعیدی:
سلام… باید حتما معاينه شوید تا علت خونریزی مشخص شود. بیماری خاصی نداریم که سالی یکبار خون‌ریزی از حلق ایجاد کند. باید بررسی شوند تا به شما بگوییم علت چیست و چه راهکاری می‌توان برای درمان مشکل ارائه کرد

سوال 224:
سلام خانم دکتر سعیدی حالتون خوبه؟ وقتتون بخیر. ببخشید یه زحمت براتون داشتم میخواستم لطف کنید راهنمایی کنید. البته من نمیدونستم که مطب دارید و قرار بود فردا خدمتون برسم درمانگاه بقیه الله که گفتن تشریف نمیارید. با توجه به عکس که فرستادم یه توده که حدود یک ماهه متوجه شدیم درد نداره و بافت مایع مانند داره. چه کاری باید انجام بدیم.

پاسخ دکتر سعیدی:
سلام… کیسه به احتمال زیاد باید جراحی شود. ولی باید حتما از نزدیک معاینه شوید و یک سونوگرافی از این ناحیه انجام شود. اگر خواستید دوشنبه صبح بیمارستان بقيه الله هستم می‌توانید تشریف بیارید تا از نزديک معاینه کنم.

سوال 223:
سلام خانم دکتر. یه سوالی داشتم. یه پسر ۱۰ ساله دارم از دو سالگی تا الان خون دماغ میشه. دوسال پیش چند بار آزمایش داده مشکلی نداشته. متخصص گوش حلق و بینی بردیم گفته بینی خشگه. پماد میزنه خون دماغ نمیشه اگه پماد نزنه خون دماغ میشه. میشه راهنماییم کنید. آیا نیازی به آزمایش هست؟ یه ذره عصبی بشه خون دماغ میشه

پاسخ دکتر سعیدی:
سلام… خون‌ریزی بینی به علت خشکی مخاط بینی است که پماد به شما دادند و با پماد مشکل حل خواهد شد و ارتباطی با عصبی شدن ندارد. با این حال اگر با استفاده از پماد بازهم خون‌ریزی ادامه دارد، می‌توانید تشریف بیاورید تا از نزدیک معاینه شوید.

سوال 222:
با سلام و خسته نباشید. نایبی هستم از بیماران شما که به دلیل اختلال در گوشه میانی خدمت شما مراجعه نموده بودم. داروها و نوع قرص بود که با مصرف آن بهتر شده بودم و هر از چند گاهی که دچار سرگیجه و تهوع و سردرد میشدم با مصرف آنها خوب میشدم. مدتها بود دچار نمیشدم تا دو روز پیش که شدت آن زیاد بود. یکی از قرصها سیتیریزین ۲۵ بود و دومین قرص رو فراموش کردم لطفا اسم دارو رابفرمایید. در ضمن به قرص بتاهیستن حساسیت دارم. با تشکر

پاسخ دکتر سعیدی:
سلام… اگر حملات سرگیجه چرخشی پیدا می‌کردید و بیماری شما منیر بوده است، قرص‌های تجویزی سیناریزین ۲۵ (Cinnarizine) روزی دو عدد یا حداکثر روزی ۳ عدد می‌توانید استفاده کنید. اگر مشکل کلیوی نداشته و احساس کیپی، بادگرفتگی و سرگیجه شدید دارید، قرص تریامترن‌اچ ( Triamterene-H) نیز به مدت محدود صبح‌ها روزی یک عدد مصرف کنید.

سوال 221:
باسلام،درناحیه گلو فشار احساس می کنم و بزاق دهنم خیلی چسبناکه، باید گلومو صاف کنم. احساس خفگی میکنم. البته ریفلاکس معده دارم الان داروهای مثل پنتو پرازول استفاده کردم ولی بهتر نشدم خواستم نظرتخصصی شمارو بدونم. باتشکر

پاسخ دکتر سعیدی:
سلام… علائم مطرح شده مربوط به ریفلاکس است، ولی بهتر است معاينه شوید تا اختلال دیگری در گلو و حلق نباشد. تمام علائم مربوط به ریفلاکس بوده و نیازمند درمان مناسب این مشکل است. ممکن است دوز داروها مناسب نباشد و بهتر است به متخصص گوارش مراجعه کنید تا دارو با توجه به شرایط برای شما تجویز شده و علایم بهتر گردد.

سوال 220:
سلام .وقت بخیر. میخواستم ببینم کلوستاتوم مادرزادی طی چه مدتی ممکنه آسیب جدی برسونه آیا باید سریعا عمل شه؟

پاسخ دکتر سعیدی:
سلام… این مشکل اندیکاسیون قطعی جراحی دارد و از آنجایی که مشخص نیست بعد از چه مدت ممکن است آسیب جدی ایجاد کند، حتما باید در اولین فرصتی که تشخیص داده می‌شود عمل جراحی انجام شود.

سوال 219:
سلام وقت بخیر. من یه چند روزیه گوشم کیپ شده یه حالتی سنگین. سرمم درد میکنه باد میریزه به گلوم و بینیم نمیتونم نفس بکش چیکارکنم. غذامیخورم انگار صدا تو گوشم میپیچه خسته شدم.

پاسخ دکتر سعیدی:
سلام… مشکلی که مطرح کردید نیازمند معاینه است. کیپ شدن گوش می‌تواند دلایل مختلفی داشته باشد که باید گوش، بینی و حلق کاملا بررسی شوند تا علت مشخص شود.

سوال 218:
سلام خانم دکتر ببخشید دوباره مزاحمتون شدم. خارش گوشم یه کم خوب شده الان وزوز شدید تو سرو گوشهام دارم. خیلی اعصابم بهم ریخته و شنوایم خیلی کم شده تو را به خدا اگ دارویی هست بگین تا بگیرم چون کسیو ندارم منو بیاره پیشتون. بخاطر خدا کمکم کنین. حالت تهوع دارم ممنونم لطف کنید جوابم بدین. ببخشید اینو یادم رفت بگم سرم هم سرم هم سنگینه ممنونم. تورو خدا کمکم کنید

پاسخ دکتر سعیدی:
سلام… متاسفانه دارویی برای قطع شدن کامل وزوز وجود ندارد. داروهای تجویز شده بیشتر از نوع آرام‌بخش است و می‌تواند به شما کمک کند تا به‌ این صدا عادت کنید و مقداری شدت صدا را کمتر کنیم. اگر مشکل به نحوی است که اعصاب بهم‌ریخته و وزوز گوش خیلی اذیت می‌کند، بهتر است به متخصص اعصاب و روان مراجعه کنید، دارو به شما می‌دهند که به این صدا عادت کنيد. نوار گوش هم باید بگیرید تا در صورت کم شدن شنوایی از سمعک استفاده‌ کنید.

سوال 217:
با سلام و خسته نباشید. ممنون از وقتی که میگذارید. ببخشید خانم دکتر من از مهاباد مزاحمتون میشم. حدود پنج ماهه پیش یکدفعه پشت گوش چپم داخلش درد زیادی داشت تا سه روز. رفتم دکتر عمومی گفت عفونت نداری. درد گوشم خوب شد ولی بعد دو روز احساس کردم پلک چشمم و لبم میپره و طرف چپ صورتم یه کم بی حس شد. دکتر گوش و حلق و بینی رفتم اردیبهشت ماه معاینه اصلا چندانی نکرد و فقط گفت عفونت نداره و گفت شاید مربوط به دندون آخرت نزدیک گوشت باشه که پوسیده بود و من به خاطر کرونا نرفتم دندانپزشک. رفتم دکتر مغز و اعصاب ویتامین ب ۱ ۳۰۰ داد با فلوکستین داد که فلوکستین رو نخوردم. الان بعد چند ماه چند وقت یکبار همیشگی نیست گوشم یکدفعه تیر میکشه و درد تیزی برای دو سه ثانیه دار و تموم میشه و این تکرار میشه. و بعضی وقتها خارش هم داره وقتی یکی پشت تلفن صداش بلند باشه انگار باد میپیچه تو گوشم. شنواییم کم نشده فقط مشکلم درد تیرکشنده چند ثانیه ایه. البته یه بار هم دهنم رو که باز کردم سمت چپ فکم به شدت درد گرفت نمیدونم مربوط به گوش میشه یا نه. البته فقط گوش چپم اینجوریه و دندونم هم رفتم عصب کشی کردم و درد گوشم خوب نشد.خیلی ممنون میشم راهنماییم کنید.

پاسخ دکتر سعیدی:
سلام… اگر گوشتان کاملا نرمال بوده است، احتمالا این درد مربوط به دندان، فک یا دردهای عصبی باشد. اگر دهان را باز کردید و درد پیچیده است، احتمالا مسئله مربوط به فک باشد. پیشنهاد میکنم با توجه به اینکه گوش شما معاينه شده و مشکلی نبوده است، از نظر مسائل عصبی مانند سردردهای میگرنی یا سردردهای عصبی و مشکلات دندان و فک معاینه شوید و نیازی به بررسی مجدد گوش نمی‌باشد.

سوال 216:
سلام خدمت شما. شاهسوار هستم از همکارانتون. خوشحالم ازاشنایی باشما. خانم دکتر دو برادر هستند حدود 30 ساله در منطقه محروم قلعه گنج کرمان. اینهایک باربه کرمان رفتند و اونجا گفته شده که برای کاشت حلزون مشکلی ندارند. سوالی که ازخدمتتون دارم درموردهزینه هاست تابا خیرینی هزینشونو تامین کنیم. ممنون میشم اگر بفرمایید هزینه ها چقدر هست و ایا خیریه ای هم هست که برای بزرگسالان حمایتی انجام بده. تا اینکه ما با دید باز بدونیم چقدربایستی پول برای این کارجمع آوری بشه

پاسخ دکتر سعیدی:
سلام… اگر بیماران شما در طی 30 سال گذشته گفتار نداشته‌اند و به صورت مادرزادی ناشنوا هستند، عمل جراحی فایده‌ای برایشان ندارد ودر نهایت نتیجه‌ای نخواهند گرفت. ولی اگر گفتارشان خوب است و افت شنوایی به تدریج ایجاد شده باشد و در گذشته شنوایی داشته‌اند، می‌توانند از کاشت حلزون سود ببرند. در رابطه با هزینه جراحی نیز برای هر بیمار حدود 35 تا 40 میلیون می‌باشد.

سوال 215:
سلام خانم دكتر. ببخشيد مزاحمتون شدم. راستش يكي از آشناها پيشتون عمل كردن و خودشون شمارو به ما معرفی کردن لطف کنید با توجه به مدارکی که ارسال کردم، راهنماییمون کنید، چيكاركنيم؟ ممنونم

پاسخ دکتر سعیدی:
سلام… با توجه به نمونه‌برداری سوزنی، سی‌تی‌اسکن و سونوگرافی انجام شده، توده‌ای در پاروتید وجود دارد که باید حتما از نزدیک معاینه شوید. ولی با توجه به FNA انجام شده احتمال زیاد نیاز به جراحی باشد تا توده کامل خارج گردد.

سوال 214:
سلام خوب هستین. گوش خواهرمو دکتر عمل کرده، الان گونه و چشاش ورم کرده و داره کبود میشه. عیب نداره یخ بزاریم روش؟

پاسخ دکتر سعیدی:
سلام… اگر از زمان عمل حدود سه روز میگذرد و صورت ورم داشته و قرمز می‌باشد، بهتر است برای کبودی پانسمان را شل کنید. استفاده از یخ مشکلی ندارد ولی باید پانسمان شل شود تا ورم و کبودی کمتر شود. البته بهتر است به جای یخ از حوله گرم استفاده کنید.

سوال 213:
سلام. خسته نباشید. من اون هفته از شهرستان اومدم خدمت شما بیمارستان بقیه الله برای مشکل گوشم که سر گیجه و عدم تعادل داشتم. نوار گرفتم و تشخیص چسبندگی گوش داخلی بود. قرص‌های اکتوسرک، تریامترن، پروپرانولول و نورتریپتیلین برام تجویز کردید، که خیلی سر گیجه ام شدید تر شده. گفتید دو ماه دیگه بیام خدمتتون، ولی الان خیلی حال بدی دارم. میخواستم دوباره بیام خدمتتون ولی چون شهرستانم سخته برام. اگه میشه اینجا راهنماییم کنید و اگه نمیشه که دوباره بیام. تو رو خدا راهنماییم کنید که سر گیجه امونم رو بریده

پاسخ دکتر سعیدی:
سلام… این قرصها سرگیجه رو بیشتر نمی‌کند، ولی اگر حالتان بدتر شده، بهتر است یک متخصص اعصاب و روان شما را معاینه کند. این داروها را طبق دستور داده شده استفاده شود و فقط قرص اکتوسرک را روزی 3 مرتبه مصرف کنید. همچنان رژیم غذایی کم نمک را رعایت کنید. اگر حال عمومی و روحی نیز خوب نیست، حتما توسط یک متخصص اعصاب و روان معاینه شوید.

سوال 212:
سلام علیکم. ببخشید بنده خانم 37 ساله هستم. حدود دو ماه هست اغلب در طی روز موقع قورت دادن آب دهانم احساس لرزش غضروفی در جلوی گلویم می کنم. شبیه قولنج شکستن انگشت(البته خفیف خیلی صدا بلند نیست) و وقتی دستم را روی غضروف جلوی گلویم میگذارم موقع قورت دادن زیر دستم می لغزند و آن صدا را از داخل میشنوم. شبها که به پهلو میخوابم موقع قورت دادن این صدا تقریبا شنیده نمیشود. احساس درد ندارم. تغییر صدا ندارم. مشکلی هم در بلع الحمدلله ندارم. فقط اینکه این صدا موقع قورت دادن اب دهانم میشنوم.
و موقع آب یا غذا خوردن نمیشنوم. ضمنا رفلاکس معده هم دارم که با دارو بهتر شده. و اینکه در تیروییدم دو گره دارم که تحت نظر هستم جهن چکاپ سالانه و.. و الحمدلله مشکلی ندارند. راستش نمیدانم چرا این صدای ساییدگی غضروف را در گلویم موقع قورت دادن میشنوم.
و خیلی نگرانم. کلا انسان پراسترسی هستم. ممنونم بنده را پاسخ دهید

پاسخ دکتر سعیدی:
سلام… مشکل خاصی نیست و اگر مشکل جدی می‌بود باید در هنگام غذا خوردن و یا بلع مایعات دیگر نیز دچار این اختلال می‌شدید. اگر معاینه گلو و حنجره کاملا نرمال است، نیاز به کار خاصی ندارد و به نظر حساسیت بیش‌از حد شما به این موضوع ایجاد شده است.

سوال 211:
سلام. پدرم مریض دیابتی هستن 65 سالشونه و حدود یکساله که مریضی عفونت استخوان جمجمه دارن. در حال حاضر هر دوگوشش نمیشنوه. سردردهای شدید دارن. نمیتونن راه برن و به شدت لاغر شدن. تا کنون پیش چند تا دکتر شهرستان بردیم ولی نتیجه ای حاصل نشده است. دکتر عفونی قرص واریکونازول 200 و سیپرو 500 تجویز کردم فقط همین ها رو مصرف میکنه. ممنون راهنمایی کنید.

پاسخ دکتر سعیدی:
سلام… این بیماری یک بیماری بسیار جدی و خطرناکی است که حتما باید پیگیری منظم و دقیق انجام شود. گاهی اوقات لازم است بیمار بستری شده و قند خون کنترل شود و درمان آنتی‌بیوتیک وریدی به صورت طولانی مدت استفاده شود. باید مریض حتما ویزیت شود و آزمایشات بررسی شود. سی‌تی‌اسکن یا MRI انجام شود و معاینه شوند تا ببینیم عفونت به چه حدی است و آیا نیاز به بستری دارند یا خیر. به احتمال زیاد نیاز به بستری شدن و استفاده از آنتی‌بیوتیک به صورت وریدی و طولانی مدت دارد.

سوال 210:
سلام. خسته نباشید. من گوشم مقداری صدا میده، شیراز رفتم، بندر رفتم پیش متخصص بهم گفتن مشکلی دارم اتواسکلروز است. تصمیم گرفتم پیش شما عمل کنم ولی چون راهم دوره خواستم قبلش چندتا سوال بپرسم. بعد از عمل اتواسکلروز آیا میتونم برگردم سر کارم (تدریس) یا استراحت لازم دارم بعدش؟ و اینکه چون ضبط فیلم تدریس دارم برای شبکه استانی،پانسمان گوش و اینجور موارد رو داره یعنی ظاهرم رو مشخص میکنه که یه مشکلی هست یا پانسمان داخلی داره؟ بعد هزینه اش به چه صورتیه؟

پاسخ دکتر سعیدی:
سلام… تشخیص اتواسکلروز است و می‌توانید عمل انجام دهید و یا از سمعک استفاده کنید. عمل جراحی معمولا یک روزه انجام می‌شود. در رابطه با هزینه اگر بیمه داشته باشد و بیمارستان طرف قرارداد باشد که بیمه هزینه را می‌پردازد و در غیر اینصورت هزینه بین 6 تا 7 میلیون تومان هزینه کل عمل و بیمارستان می‌شود. در رابطه با قطع شدن وزوز گوش بعد از عمل ممکن است پنجاه درصد قطع شود و پنجاه درصد باقی بماند. پانسمان معمولا دو الی سه روز بعد از عمل برداشته می‌شود. برش پشت گوش داده نمی‌شود و پانسمان کوچیکی بر روی لاله گوش قرار داده می‌شود. اگر بعد از عمل سرگیجه یا عدم تعادل نداشته باشید بعد از یک هفته می‌توانید سرکار برگردید.

سوال 209:
سلام خانم دکتر خسته نباشید. من ۲۶ سالمه. گوشم عفونت خارجی دارد همراه با درد. عفونت به حدی زیاده که قطره پایین نمیرود. دکتر گفته باید شستشو شود. راه درمان چیه ممنون؟

پاسخ دکتر سعیدی:
سلام… باید حتما معاینه شوید و درمان دارویی استفاده کنید. اگر درد و تورم به حدی است که قطره پایین نمی‌رود، باید داخل کانال گوش مش گذاشته شده و قطره بر روی آن ریخته شود. شستشو راه درمان نیست ولی اگر ترشح داخل گوش می‌باشد، باید ساکشن شود تا بتوانید قطره استفاده کنید. باید حتما مراجعه کرده و ویزیت شوید تا بعد از معاینه درمان لازم برای شما تجویز شود.

سوال 208:
با عرض سلام و احترام، 4 روز قبل گوش هام ساکشن شد، ولی قبلش به دلیل عدم خشکی جرم ها روغن نرم کننده تجویز نشده بود، ولی از همان روز تا حالا موقع حرکت دادن گوش هایم صدای جیر جیر می شنوم علت چیست و چکار کنم؟ضمنا با کاهش شنوایی هم مواجه شده ام و قطره های بتازونیت و سیپلکس به مدت دو روز تجویز شد.با سپاس

پاسخ دکتر سعیدی:
سلام… ممکن است مقداری جرم در گوش شما باقی مانده که موجب افت شنوایی شده باشد. در رابطه با قطره‌ها علت تجویز باید مشحص باشد تا بتوان راهنمایی کرد ولی با این حال قطره‌ها را استفاده کنید و در صورت عدم بهبود باید مجدد ویزیت شوید.

سوال 207:
چندین بار گوشم میگیره و به دکتر مراجعه میکنم و قطره میدن و شتشو گفتند مجرایی گوشم کوچک است و با کوچکترین چیز میگیره شنیدم قطره ای است که باعث میشه دیگه گوش نگیره اسم قطره چیست؟

پاسخ دکتر سعیدی:
سلام… قطره یا چیزی وجود ندارد که به شما بدهیم و گوش جرم نگیرد. جرم طبیعی گوش گاهی اوقات در گوش انباشته می‌شود و باعث گرفتگی کانال گوش می‌شود. اگر کانال گوش باریک‌تر باشد، ممکن است مقدار گرفتگی بیشتر باشد و نیاز به تمیز کردن و شستشو بیشتری داشته باشد.

سوال 206:
سلام. من ۳۱ ساله هستم که هر دو گوش خود را مجموعا سه بار عمل جراحی اتواسکولوروز انجام داده ام. منتها شنیده ام بارداری، ممکن است میزان شنوایی را در بیماران اتواسکولوروز، کاهش دهد. به همین دلیل تصمیم گرفتم ریسک نکنم و باردار نشوم‌ و از راههای دیگر برای فرزندآوری اقدام کنم. نظر خانم دکتر را هم میخواستم بدانم. با تشکر.

پاسخ دکتر سعیدی:
سلام… اگر عمل انجام داده‌اید و شنوایی خوب شده است، بارداری تاثیری در افت شنوایی ندارد. بارداری زمانی در اتواسکولوروز باعث تشدید افت شنوایی می‌شود که عمل جراحی انجام نداده باشید. البته باید دید چرا سه بار این عمل انجام شده است. چراکه معمولا عمل اتواسکولوروز یکبار انجام می‌شود و اگر جواب ندهد جراحی بار دوم را خیلی مراکز انجام نمی‌دهند و باید دید آیا سه بار عملی که شدید عمل اتواسکولوروز بوده است یا خیر.

سوال 205:
سلام. ببخشید با وجود سونوگرافی که گفتند گره گرید 2 و کاملا خوشخیمه با این حال،  پزشک غددم اقای دکتر ….. فرمودند از گره سمت راست که چند میل بزرگ شده باید نمونه بگیرم. به نظرتان چه کنم؟  خیلی نگرانم و از طرفی هزینه نمونه هم حدود 600 تومن گفتند. با توجه به سونو به نظرتان این کار واجب است؟

پاسخ دکتر سعیدی:
سلام… همه این تست‌ها به صورت حدودی به ما جواب می‌دهند. یعنی ظاهر سونوگرافی می‌گوید خوب است و نیاز به نمونه‌برداری نیست ولی چون سایز توده بزرگ شده است، آقای دکتر به خاطر بررسی دقیق به شما گفته‌اند نمونه برداری انجام شود. از طرفی نمونه‌برداری ممکن است صددرصد پاسخ قطعی به ما ندهد. شما می‌توانید تحت نظر دکتر بمانید و با یک فاصله نزدیک‌تر برای مثال سه ماه دیگر سونو را انجام دهید و اگر اختلاف سایز زیاد بود بعد نمونه‌برداری انجام دهید. ولی در نهایت اگر آقای دکتر ….. گفتند نمونه‌برداری کنید بهتر است انجام دهید، چراکه ضرری ندارد.

سوال 204:
سلام خانم دکتر. من چند سالی هستش گوشم رو عمل کردم بازم چرک دارد لطفا کمکم کن

پاسخ دکتر سعیدی:
سلام…باید اول مشخص شود چه عملی انجام داده‌اید. چه مدت از عمل گذشته است. باید با مدارک حضورا مراجعه کنید تا گوش معاینه شود و با توجه به سابقه عمل درمان لازم به شما گفته شود.

سوال 203:
سلام خدمت خانم دکتر عزیز من خانمی ۴۳ ساله هستم. چند سالی که پرده گوش هام پاره شده و چند وقت پیش گوشم عفونت کرد. رفتم دکتر ساکشن نوشت بیماری کرونا بود نرفتم. حالا گوش هام خیلی میخاره و وزوز شدید میکنن و اعصابمو خراب کردن. تو رو خدا خانم دکتر راهنماییم کنین چکار کنم ممنونم لطف میکنین اگ جوابم بدین. شنواییم خیلی کم شده ممنونم اگ راهنمایم کنین

پاسخ دکتر سعیدی:
سلام… درمان پرده گوش جراحی است که بعد از عمل یا شنوایی خوب خواهد شد یا در صورت بهتر نشدن، امکان استفاده از سمعک برای شما فراهم می‌شود. البته ابتدا باید ویزیت شوید تا بعد از معاینه به شما بگوییم چه کاری برای خارش می‌توانید و آیا عفونت، جرم یا چیزی دارد یا خیر.

سوال 202:
خانم دکتر سلام وقت بخیر ابراهیمی هستم. قرص های برادرم تموم شده، حال عمومیش خوبه ولی بعضی شبا سرش احساس سنگینی شدید داره و خب اون داروها رو میخورد بهتر بود. خواستم بپرسم ازتون مجدد قرصشو بگیریم که بخوره یا خیر؟

پاسخ دکتر سعیدی:
سلام… اگر با همان داروها وضعیت خوب بوده است و سرگیجه بهتر شده‌است، می‌توانید داروها را ادامه دهید و فقط دوز آن را کمتر کنید و به جای آنکه قرص‌ها را صبح و شب بخورد، فقط شب‌ها بخورد و مشکلی پیش نخواهد آمد.

سوال 201:
سلام خانم دکتر .خسته نباشی .شوهرم یکشنبه 16شهریور داخل مطبتون ویزیت شدن، براشون یکم مهر بیمارستان بقیه الله نوبت جراحی زدین.حالا گفتم چند روز طول میکشه ایشالله که جراحی وترخیص بشن؟ نیازی به همراه باتوجه به بیماری کرونا هست یانه؟ شوهرم از قزوین اومده بود پلاکت خونشم پایینه. ممنون میشم جوابمو بدین

پاسخ دکتر سعیدی:
سلام…با توجه به پلاکت که پایین است ممکن است بیشتر در بیمارستان بستری بمانند، ولی معمولا اگر مشکلی وجود نداشته باشد، روز قبل از عمل بستری خواهند شد و یک روز بعد از عمل مرخص خواهند شد. ولی چون ایشان پلاکتشان پایین باشد ممکن است یکی دو روز بیشتر بستری شوند. همراه هم نیاز نیست مگر آنکه مشکلی پیش آید.

سوال 200:
سلام خانم دکتر عزیز وقت بخیر. در هفته پیش گوشم رو عمل کردین، دیروز بعد برداشتن پانسمان و رعایت نکات حمام رفتم. الان حس میکنم گوشم کیپ شده نگرانم آیا طبیعیه؟

پاسخ دکتر سعیدی:
سلام… احساس کیپی در گوش مربوط به پانسمان می‌باشد و مشکلی نیست. فقط مراقب باشید آب در گوش نرود و اگر خونابه‌ای از گوش بیرون آمد فقط بیرون گوش را تمیز کنید و دست به داخل نزنید.

سوال 199:
سلام و ادب خدمت شما استاد بزرگوار. و عذرخواهی از مراجعات زیاد. حقیقتا تنها پزشکی هستید که اینقدر زیبا جوابگوی حال بیمارانید. خدا حفظتان کند. بنده دو گره در تیروئیدم داشتم. یکی ش 2 سانت و یکی ش 3 سانت کیستیک که پارسال انجام شد و نمونه برداری اش خوشخیم بود. به فرموده تان مجدد سونوگرافی کردم. منتها ایندفعه جای دقیقی رفتم و گفتند در سونوگرافی های جدید ما گرید بندی می کنیم(TIRAdSGRADE) و با توجه به آن می گوییم نمونه برداری می خواهد یا خیر. که به بنده گفتند شما گرید 2 هستید و صد در صد خوشخیم. و نیازی به نمونه ندارید. منتها کل غده تیروئید بنده بزرگ شده بود که گمان گواتر را دادند. و البته با توجه به بزرگ شدن لوب های تیروئید یکی از گره هایم حدود 5 میلی متر نسبت به پارسال بزرگتر شده بود که گفتند با توجه به ظواهر کاملا خوشخیمه و نیاز به نمونه نیست. امکان دارد عکس این سونوگرافی امروز را با سونوگرافی پارسال که خدمتتان در همین واتس اپ فرستادم مقایسه کنید. و بفرمایید چه اقدامی کنم. بسیار سپاسگزارم

پاسخ دکتر سعیدی:
سلام… بر اساس سونوگرافی گواتر نودولر دارید و هردو تیروئید حالت گره‌ای می‌باشد. نودول سمت راست نسبت به قبل کوچک‌تر و سمت راست بزرگتر شده است. با توجه به اینکه ظاهر در سونوگرافی خوش‌خیم گزارش شده است، می‌توانید فعلا عمل انجام ندهید. ولی در کل نودول بزرگ بوده و 3 سانت گزارش شده است که از این بابت اندیکاسیون جراحی دارد. اگر مشکلی از نظر ظاهری یا مشکل تنگی نفس برایتان ایجاد نکرده است، با توجه به ظاهر سونوگرافی که خوب می‌باشد، می‌توانید فعلا تحت نظر باشید و هر 6 ماه یا یکسال سونوگرافی بدهید و اگر سایز بزرگتر از 4 سانت شد  یا تغییر در شکل سونوگرافی داشت، تصمیم به جراحی بگیرید.

سوال 198:
خدا قوت جواب دکتر رو دیدم و پیش دکتر عفونی جناب …. رفتم ایشون این نامه را به من دادن. بر طبق ام ار آی بالا این نظرو دادن. ممنون به خانم دکتر نشون بدید.

پاسخ دکتر سعیدی:
سلام… باید بررسی شوید تا بدانیم مشکل دقیقا چیست و آیا عفونت بیشتر شده است یا نه. با نامه دکتر ….. تشریف بیاورید تا بعد از معاینه به شما بگویم چه کاری باید انجام دهید. آیا عمل لازم است یا خیر.

سوال 197:
سلام خسته نباشيد خانم دكتر. برادر ٢٤ ساله دارم افت شنوايي خيلي شديد از بدو تولد. ميخواستم بدونم تو اين سن ميشه كاشت حلزون انجام داد؟ اثر بخشي داره؟

پاسخ دکتر سعیدی:
سلام… کاشت حلزون می‌توان انجام داد ولی نتیجه‌ای بر روی گفتار نخواهد داشت. ممکن است صدایی را بشنود ولی برایش مفهوم نباشد. افرادی که تا این سن کاری برایشان انجام ندادند و گفتار ندارند، توصیه می‌شود کاشت انجام ندهند چراکه نتیحه‌ای برایشان نخواهد داشت.

سوال 196:
سلام. ببخش عمل تمپانوپلاستی رو در کدام بیمارستان ها انجام میدید و هزینه اش چقدر میشه؟

پاسخ دکتر سعیدی:
سلام… عمل تمپانوپلاستی را بیمارستان دی و بقیه الله انجام می‌دهم که اگر بیمه خاصی نداشته باشید بین 6 تا 7 میلیون هزینه خواهد شد که اگر مشکل خاصی داشته باشید که نیازمند بستری بیشتر باشد هزینه افزایش پیدا خواهد کرد.

سوال 195:
سلام خانم دكتر صبحتون بخير ، خدا قوت. من ديروز اومدم مطب فرمودين اسكنم رو بفرستم خدمتتون.

پاسخ دکتر سعیدی:
سلام… بر اساس سی‌تی اسکن شما سینوزیت فکی دارید که نیازمند درمان دارویی است و آنتی‌بیوتیک باید مصرف کنید. بهتر است مطب تشریف بیاورید تا من دستورات دارویی به شما بدهم.

سوال 194:
با عرض سلام و وقت بخیر.انشاالله همیشه سالم و شاد باشین. دادبین هستم. جراحی تیروئید واسم انجام دادین. بیمارستان بقیه الله. جمعه ۶/۱۴ ترخیص شدم. واسه جای بخیه ها پماد چی استفاده کنم. تا هفته آیندم انشالله خدمت برسم

پاسخ دکتر سعیدی:
سلام… برای جای بخیه می‌توانید روزی دو مرتبه به مدت دو ماه از پماد استراتادرم استفاده کنید. خیلی کمک به بهبود زخم خواهد کرد.
البته پمادهای سیکاموزا یا سیکاکتیو هم پمادهای خوبی هستند که می‌توانید استفاده کنید.

سوال 193:
سلام خسته نباشید باعرض پوزش خواستم ببینم بچه ۸ ساله راهم ویزیت میکنید

پاسخ دکتر سعیدی:
سلام… اگر مشکل در رابطه با گوش و حلق و بینی باشد بله ویزیت انجام می‌شود. در غیراینصورت متخصص اطفال باید معاينه کنند و در صورت نیاز ارجاع به پزشک مربوطه‌ ‌دهند.

سوال 192:
سلام و‌عرض ادب. خانم دکتر امکانش هست نتیجه ام ار ای را ملاحظه کنین و شما چه دستوری میفرمایید ؟

پاسخ دکتر سعیدی:
سلام… با توجه به ام‌آر‌آی توده خوش‌خیمی بر روی عصب شنوایی وجود دارد که احتمال زیاد نیاز به جراحی داشته باشد. با این حال باید از نزدیک معاينه شوید تا ببینیم چه عملی نیاز است و چه‌مقدار ضرورت دارد. در رابطه با عوارض احتمالی عمل و خود عمل با شما صحبت کنیم.

سوال 191:
یکی از فامیل هامون به نام دکتر ….  دانشجوی خانم دکتر هستنن. تقریبا 2 سال پیش پیش دکتر …. توی بیمارستان دی رفتم گفتنند به دلیل فشار زیاد در ناحیه گوش میانی پرده گوشم پاره شده و به داخل گوش میانی مکیده شده. یک آمپول دادنند که ببینند فشار از گوشم برداشته میشه یا نه که بعد از 1 ماه دوباره نزد ایشان رفتم گفتنند فشار هست و باید عمل بشه. من از کرج هستم یک کمی برام مشکل هست که این راه را بیام

پاسخ دکتر سعیدی:
سلام… حتما باید گوش معاینه شود، فشار در اودیومتری مشاهده می‌شود که حتما درمان نیازمند درمان است. باید معاینه شوید و بر اساس وضعیت پرده گوش به شما خواهیم گفت که صرفا یک سوراخ کردن پرده گوش و گذاشتن وی‌تی کافیست یا عملی از پشت گوش نیاز است.

سوال 190:
همسر من ۳۹ سال سن دارن و مدت یک دو هفته هست دچار کاهش شنوایی گوش چپ و وزوز گوش و گهگاهی عدم تعامل ، گهگاهی درد در ناحیه فک و صورت ، و سرگیجه هستن. ام ار ای مغز ‌و گوش و نوار گوش انجام دادن. میشه لطفا راهنمایی بفرمایید چون رادیولوژیست و دکتر گفته توده نوروم آستیک ممکنه باشه. آیا نیاز به جراحی داره و اینکه عوارض داره جراحیش؟

پاسخ دکتر سعیدی:
سلام… در ام‌آر‌آی گوش چپ توده مشاهده می‌شود که خیلی کوچک است. باید حتما از نزدیک معاینه شوید تا بعد از معاینه جواب دقیق‌تری به شما بدهیم. چراکه ممکن است در حال حاضر اصلا نیاز به جراحی نداشته باشد. تومور خوش‌خیم است و سیر رشد آن کند است. باید حضورا تشریف بیاورید تا عوارض برای شما توضیح داده شود تا در نهایت تصمیم گیری شود. ولی به احتمال زیاد جراحی نیاز نباشد.

سوال 189:
من مدت ۶ سال از داخل گوش چپ ام چرک میام. هر قدر دارو گرفتم اصلا فایده نکرد، و تا جای ام امکانات در افغانستان بیشتر نبود
خلاصه تنها کاری که توانستم این بود که فقط نگذارم آب داخل گوشم برود. بعد از ۶ سال چروک متوقف پیدا کرد اما متاسفانه پرده گوش چپ ام سوراخ شد تا حالا کدام اقدام نکردم. همینطور به پیش میروم چونکه نه اذیت میشوم و نه آسیبی هنگفت به شنوایی ام آمده، ولی نگران آینده ام هستم که آخر چطور شود. آیا باید عملیات کنم و یا اینکه همینطور پرده گوش ام باشد راستی در این اواخر هر دو گوش هایم کم کم خارش هم میکند

پاسخ دکتر سعیدی:
سلام…پرده گوش اگر پارگی داشته باشد، حتما نیاز به جراحی پیدا می‌کند. چراکه ممکن است در آينده با افزایش سن عفونت گوش پیدا کنيد که مقاوم به درمان باشد یا مشکل برای شما ایجاد کند. در هر صورت‌ پارگی نیاز به جراحی دارد و برای خارش‌ گوش فقط دستکاری نکنید چراکه به دليل پارگی پرده گوش، قطره نمی‌توانید استفاده‌ کنید.

سوال 188:
سلام علیکم. ببخشید بنده دو گره تیروئیدی دارم که یکیش کیستیک هست. سه سال پیش(سال 96) با درد در ناحیه جلو گلو متوجه آن شدم. که اندازه اش ٣ سانت در ٢:٣٠ سانت بود. پزشک با سرنگ تخلیه کردند و جواب نمونه برداری خوب بودیم. دیگر تا دو سال پیگیری نکردم. دو سال و نیم بعدش که مجدد سونو دادم(سال 98) اندازه آن ٣ سانت در ١ سانت شده بود. که این بار دیگر پزشک تخلیه اش نکرد و گفت نیازی به نمونه نیست. که به اصرار بنده نمونه گرفتند. جواب اش هم الحمدلله خوب بود. الان حدود یک سال است که دیگر چکاپ نکرده ام. جسارتا سه سوال از خدمتتان دارم. یکی اینکه به نظرتان رشد کیست بعد از تخلیه (البته بعد از دو سال و نیم) طبیعی است؟ البته پزشکم گفتند ارتفاعش از حالت اولش نصف شده. ولی طولش بعد از تخلیه و دو سال و نیم زمان همان سه سانت بود. و دوم با توجه به اینکه دو بار نمونه دادم و خوب بوده. ایا مجدد نیاز به نمونه دارم؟ چون این عمل برایم استرس اور است. سوم به نظرتان جراحی کی لازم است؟  ممنون از راهنماییتان

پاسخ دکتر سعیدی:
سلام… کست تیروئید که معمولا بعد از دو یا سه بار تخلیله دوباره عود کند نیاز به جراحی دارد. البته ظاهر کیست، سونوگرافی کامل تیروئید و مشخصات بقیه قسمت‌های تیروئید در تصمیم گیری برای عمل جراحی موثر است.

سوال 187:
سلام خسته نباشید. خانم دکتر بنده ۲۴ سال دارم و حدود یکسال هست که گوش سمت راستم پر از هواست و همیشه کیپ هست. هر از گاهی این کیپ شدگی بیشتر و گاهی کم میشود ولی شب ها بیشتر و موقع خواب باعث لرزش پرده گوشم میشه. بعد از مراجعات متعدد و بررسی و CT scan مشکل بنده رو از شیپور استاش تشخیص دادند و اسپری و آنتی هیستامین تجویز کردن و بهتر نشد و گفتن اگر درمان نشدید راه آخرش بالون زدن شیپور گوش هست که متاسفانه تحریم هستیم و بالون وارد نمیشه. خانم دکتر آیا شما این عمل رو انجام میدید؟ آیا بیمارستانی هست در ایران که این تجهیزات رو وارد کنند؟ آیا راه درمان دیگری برای اختلال عملکرد شیپور استاش وجود داره؟
ممنون میشم اگر پاسخ بدید

پاسخ دکتر سعیدی:
سلام… این عمل را بنده نیز انجام می‌دهم ولی مهم ترین مسئله بالنی است که در این عمل استفاده می‌شود. البته باید گفت نتیجه این عمل صدردصد قطعی نبوده و ممکن است 50 درصد نتیجه بگیرید و یا اصلا نتیجه‌ای نگیرید. اگر کیپ شدگی زیاد است و احساس گرفتگی می‌کنید و تشخیص دیسفانکشن و اختلال شیپوراستاش مطرح است یکی از دمان‌ها عمل گذاشتن لوله تهویه گوش یا همان عمل جراحی VT است، یعنی پرده گوش سوراخ شده و یک وسیله شبیه قرقره آنجا قرار داده می‌شود که تهویه هوا راحت و درست انجام شود. این عمل نیز می‌تواند برای درمان شما کمک کننده باشد

سوال 186:
سلام خسته نباشید. این جواب نمونه گیری میشه ب خانم دکتر نشون بدید.. باید چکار کرد؟؟ ممنونم

پاسخ دکتر سعیدی:
سلام… جواب یک گواتر ندولر را نشان می‌دهد که یک ضایعه خوش‌خیم در تیروئید است. البته صرفا با این جواب‌ نمی‌توان در مورد جراحی تصمیم گرفت ولی ضایعه خوش‌خیم بوده و فوریتی برای جراحی ندارد. ولی در کل نتيجه کلی سونوگرافی و سایز ندول‌ها در تصمیم‌گیری برای انجام دادن جراحی موثر است.

سوال 185:
سلام خانم دکتر وقتتون بخیر. من از یاسوج مزاحمتون میشم. یه پسر دارم 6 ساله تاالان مشکلی نداشته. برای سنجش مدرسه بهم گفتن گوشاش مشکل داره و فرکانسهای پایین را نمی شنوه و باید حتما سمعک استفاده کنه. ما تاالان متوجه این مسله نشدیم. و همسر و پسرم قبول نمیکنن سمعک بزنه.
یکی از اساتید دانشگاه تهرانم به من گفتن باید دکتر گوش و حلق و بینی تشخیص بده و شما رو آقای دکتر …… متخصص اعصاب و روان تهران. به من معرفی کردن. الان اومدم قم و نشون چند شنوایی سنجی دادم همین رو گفتن. خواستم بیام خدمت حضرتعالی نتونستم نوبت بگیرم. با این شرایط حضرتعالی چی تشخیص میدید. ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.

پاسخ دکتر سعیدی:
سلام… میزان افت شنوایی اگر دوطرفه بوده و از حدی بالاتر باشد، حتما باید از سمعک استفاده شود و در صورت عدم استفاده، مشکل در يادگيری ایجاد می‌شود که به تدريج منجر به اختلال‌ در گفتار می‌شود‌. بنابراین اگر به شما گفته‌اند استفاده از سمعک لازم است، بهتر است از سمعک استفاده کنيد. با اين حال اگر خواستید می‌توانید تشريف بیارید تا من هم معاینه کنم و بعد از بررسی مدارک بگویم چه کاری می‌‌توانید انجام دهید.

سوال 184:
سلام و عرض ادب خدمت خانم دکتر. بنده هفته بعد عمل زیبایی بینی و انحراف بینی دارم اما گفته شده کیست احتسابی در سینوس وجود داره اما خطری ندارد جسارتا میترسم. اگر در این زمینه راهنمایی بفرمایید ممنون میشم

پاسخ دکتر سعیدی:
سلام… معمولا کیست احتباسی مشکلی‌ برای عمل ایجاد نمی‌کند، ولی با این حال باید پزشک خودتان سی‌تی‌اسکن را دقیق چک کند و در مورد کیست تصمیم بگیرد.

سوال 183:
با سلام و وقت بخیر خدمت خانوم دکتر .من ۳۹ سالمه وبخاطر مشکل وزوز گوشم به همکارتون در شهر خودم مراجعه کردم که شمارو به من معرفی کردن برای انجام جراحی استاپدوکتومی. البته وقت رزرو کردم برای دو هفته ی دیگه که مزاحمتون بشم. میخاستم بدونم که ایا این جراحی شامل بیمه سلامت میشه تو بیمارستان بقیه الله. و اگه ازاد باشه هزینه چقدر؟

پاسخ دکتر سعیدی:
سلام… متاسفانه بیمه سلامت را بیمارستان بقيه الله قبول نمی‌کند و هزینه آزاد حساب می‌شود. بر حسب مدت زمانی که در بیمارستان می‌مانید هزینه متفاوت است، ولی هزينه بین شش تا هفت میلیون شود که دقیق‌تر را بايد از بیمارستان سوال کنید.

سوال 182:
سلام. روز به خیر. من حدود ۳ هفته است که در گوش راست خود احساس سوت کشیدن متناوب می کنم. نوار گوش، vemp , اینا انجام دادم سالم بود و افت شنوایی ندارم. ام آر آی از مغز دادم و سالم بوده. در هفته ی گذشته، ۳ تا آمپول تریامسینولون عضلانی زدم، فایده ای نداشته. البته سیناریزین و اکتوسرک و…خوردم. حالا یک دکتر تزریق کورتون تو گوش پیشنهاد دادند؟ خانم دکتر یعنی ممکنه خوب بشم؟
من قبلش تحت فشار عصبی زیادی بودم. یک دکتر دیگه هم برام ۱۶ روز پردنیزولون نوشتند که هر ۴ روز نیم قرص اضافه بشه
بیماری خاص دیگه ای ندارم. فشار خونم اغلب حدود ۱۳ است و بالا پایین میشه و تا تست دو سال پیشم تیروئید نداشتم البته دکتر گفت داره به سمت کم کاری میره. سر گیجه هم سالی یکی دوبار تجربه می کنم، تو استرس بیشتر مشکل سرگیجه ندارم
تو سایتتون هورمون میزوپزوستول رو نام برده بودید، تاثیری برای من خواهد داشت. خانم ۳۷ ساله هستم. صدا تو سرم میپیچه انگار. انگار زیر دکل برق بارون خورده که اتصالی داره وایساده باشی. ببخشید یادم رفت. خانوادگی میگرن داریم، من گاهی اوقات تجربه می کنم

پاسخ دکتر سعیدی:
سلام… اگر بررسی شده‌‌اید و به شما گفته‌‌اند مشکلی نیست، سوت گوش احتمالا در زمینه ضعیف شدن عصب شنوایی باشد که ممکن است مشکل شنوایی جدی ایجاد نکرده باشد. اگر میگرن دارید، علائم را تشدید می‌کند. برای وزوز مي‌توانيد قرص اکتوسرک یا سیناریزین ۲۵ میلی‌گرم هر ۱۲ ساعت استفاده‌ کنید. اگر با مصرف این داروها و کورتن بهتر نشدید، مي‌توانيد تزریق کورتن داخل گوش انجام دهید که گاهی کمک کننده است. ولی مهم‌‌ترین کار این است که به صدا توجه نکنید. باید بررسی کامل صورت پذیرد، نوار گوش و در صورت نیاز ام‌آر‌آی انجام شود تا علت‌هایی که ممکن است موجب وزوز شود، برطرف گردد. اگر علت خاصی پیدا نشود، باید با روان‌‌درمانی این مشکل را برطرف کنید و به صدا توجه نکنید. با این حال اگر میگرن درمان گردد و داروها مصرف شود، احتمال زیاد شدت وزوز کاهش پیدا خواهد کرد. هورمون میزوپزوستول نیز نیاز به استفاده‌ نیست و تاثیری ندارد.

سوال 181:
سلام خانم دکتر روزتون بخیر. ابراهیمی هستم، برادرم ماه پیش اومدن پیشتون. فرمودین که اطلاع بدیم اگر لازم بود بیایم مطب. حالا چی دستور میفرمائید

پاسخ دکتر سعیدی:
سلام… اگر حالشان خوب است و سرگیجه خیلی بهتر است و مشکل ندارند، فعلا نیاز به مراجعه‌ نیست. همان داروهایی داده شده مصرف شود و در صورت خوب شدن سرگیجه می‌توانند دوز آن‌ها را کم کند. در حال حاضر همان ورزش‌های مربوط به صورت انجام شود. دو یا سه ماه دیگر برای معاینه تشریف بیاورید تا در صورت نیاز تست عصب برای حرکات صورت و ام‌آر‌آی برايشان انجام شود.

سوال 180:
خانمی هستم۳۶ساله از۲۸روزپیش توخواب یهوسرگیجه گرفتم وحالت تهوع به پزشک مراجعه کردم، تشخیص ایشون جابجایی مایع گوش بود. قرص بتاهیستین  ۸رو دادن؛من چون سابقه سینوزیت دارم چند ورق آزیترومایسینم گفتن مصرف کن. با مصرف قرص اکتوسرک سرگیجم بهترشد ولی گیجی و منگی توسرم بی نهایت زیاد. دوباره رفتم دکتر گفتن زمان میبره تا خوب بشی ولی منگی سرم داغونم کرده به طوری که تعادل رو بدنم نداشتم احساس ضعف توپاهام هم بود،تعادل چشمی ندارم به نور و حتی صداهم حساس شدم. تا اینکه شد۲۵ روز رفتم متخصص گوش وحلق و بینی همه چی رو براش توضیح دادم معاینه گوشم کرد گفت فعلا مشکلی نیست، ولی بهش گفتم گهگاهی گوشم خیلی کم کیپ میشه ایشون معاینه کردن گفتن سینوسهاتم یکم عفونت داره و قرص آموکسی کلاو۶۲۵تجویزکردن و قرص برم هگزین و شربت سودوافدرین دارم مصرف میکنم ولی منگی سرم هنوز دار.م لطفا بگید چیکار کنم؟این منگی بخاطرمایع گوش هست یاچیز دیگه؟ و دوره درمان جابجایی مایع گوش چقدرهست واقعاخسته کننده است احساس سبکی سروگیجی. حتی من به دکتر گفتم نمیخواد عکس از سرم گرفته بشه گفتن فعلا نه. اگرتا۵۰،۶۰روزخوب نشدی یه ام آری آی بایداز سرت بشه؛من واقعا ترسیدم نکنه سرم مشکلی داشته باشه.لطفاراهنمایی ام کنیدممنون میشم. ضمنا از روزی که اینجوری شدم قرص اکتوسرک ۸رو۱۲ساعتی دارم مصرف میکنم بایدادامه بدم؟

پاسخ دکتر سعیدی:
سلام… قرص اکتوسرک را می‌توانید ادامه دهید. مهم‌ترین کاری که باید انجام دهید پرهیز از خوردن نمک می‌باشد. اگر سردرد یا علائم عصبی مانند میگرن دارید، حتما دارو مصرف کنید و استرس و اضطراب نداشته باشید. بهتر است حضورا مراجعه کنید تا در صورت نیاز درمان لازم برای شما تجویز شود. با این حال‌ اگر شنوایی خوب است و نوار گوش نرمال بوده است، احتمال زیاد مشکل خاصی نیست و مربوط به مایع گوش داخلی می‌باشد.

سوال 179:
سلام. وقت بخیر. من نه درد گوش دارم نه سرگیجه. اما احساس پری و گرفتگی در انتهای گوش راستم دارم. دکتر رفتم گفتن پرده گوشت سالمه اما مجرای گوشت قارچ زده برام قطره سیپلکس نوشتن، با قطره کلوترمیازول بعد از دو روز استفاده هنوز گوشم احساس کم شنوایی دارم… آیا شنوایی من قابل بازگشته؟

پاسخ دکتر سعیدی:
سلام… باید گوش معاينه شود. اگر ترشح داخل کانال گوش باشد، ساکشن لازم دارد تا برداشته شود. در صورتی که پرده گوش سالم باشد، با برطرف شدن عفونت شنوایی بهتر خواهد شد.

سوال 178:
سلام. شب خیرخانم‌دکتر. شرمنده‌ راه‌مون‌ دور نمی‌تونم‌ بیایم. یسوال‌ داشتم‌‌. از موقعی‌ که‌ گوشم‌ درد میکنه گلوم‌ احساس‌ سوزش‌ داره. هنوزم‌ سوزش‌ گلو دارم که هرشب‌ اب‌ نمک‌ قرقره‌ میکنم‌ ولی تاثیری‌ ندارد.

پاسخ دکتر سعیدی:
سلام…درد گلو بعضی مواقع به گوش انتشار پیدا می‌کند، ولی برای اینکه بفهمیم مشکل چیست باید حتما معاينه شوید تا بفهمیم علت گلو درد چیست. باید گوش را معاينه کنیم تا بفهميم طبیعی است یا خیر.
گلو درد نیز ممکن است به دلیل آلرژی، عفونت، بازگشت اسید معده یا علت‌های دیگری ایجاد گردد که با معاينه مشخص می‌شود‌.

سوال 177:
با عرض سلام و خسته نباشید خدمت شما خانم دکتر. من خانمی ۳۹ ساله هستم گوشم اتو اسکلروز داشت الان پنج روزه عمل کردم چند تا سوال از خدمتتون داشتم. میخواستم ببینم پانسمان داخل گوش خودش میاد بیرون یا توسط دکتر باید خارج بشه ،وچه مدت بعد از عمل باید خارج بشه، واینکه گوشم صدای نبض میده آیا طبیعیه یا نه ، واینکه شنوای گوشم چه مدت طول میکشه برگرده . ببخشید طولانی شد ، ممنون

پاسخ دکتر سعیدی:
سلام… کشیدن پانسمان بستگی به نظر جراحتان دارد. گاهی اوقات پانسمان سه روز بعد از عمل، پنج روز بعد از عمل و یا حتی یکماه بعد از عمل خارج می‌کنند. ولی با این عمل باید شنوایی بهتر باشد که به دلیل وجود پانسمان گوش کیپ است. صدای نبضی که می‌شنوید معمولا طبیعی است ولی اگر سرگیجه شدید دارید یا افت شنوایی باید سریع‌تر مراجعه کنید.

سوال 176:
سلام خانم دکتر خسته نباشید. من باردارم هفته ۳۰ هستم و گوشم شنواییش کم شده حدود دوسالی ولی اهمیت ندادم چون زیاد حاد نبود ..ولی جدیدا نزدیک یک ماه هست که داخل گوشم سروصدا مثل صدای بادهست که منجر به ناشنوایی شدم نوار گوشتم‌دوجا رفتم دادم گفتن از عصب گوشتونه. میخواستم بگم‌محبت میکنید راهنمایی کنید ایا درمان داره

پاسخ دکتر سعیدی:
سلام… اگر افت شنوایی به صورت افت شنوایی هدايتی باشد و ناشی از چسبندگی استخوان‌‌های گوش ميانی باشد، یا مشکل دیگری باشد ممکن است با جراحی قابل درمان باشد. ولی متاسفانه جواب اودیمتری ضعیف شدن عصب گوش را نشان می‌دهد که معمولا درمان خاصی جز استفاده‌ از سمعک ندارد. ولی اگر سیر پیشرفت نسبت به اودیمتری قبلی سریع بوده است و با توجه به اینکه در بارداری بیشتر شده است، ممکن است تاثیر مشکلات سیستم ایمنی یا ایمونولوژیک باشد که نیازمند آزمایش‌ خاص و بررسی است. گاهی اوقات استفاده از کورتن ممکن است سرعتش را کم کرده یا متوقف کند و حتی در بعضی موارد خاص کمی بهبودی ایجاد کند ولی باعث برگشت کامل شنوایی نیست و باید از سمعک استفاده کنید.

سوال 175:
سلام وقت بخیر. من دو روز پیش گوشام یدفه باد پیچید و بعدش زنگ زد. تا الان خوب نشده و درد هم اضافه شده. تعطیلاته دکتر نیس برم
لطف میکنید بفرمایید چه دارویی بخورم واسه این باد پیچیدنای تو گوشام.بعضی وقتا انگار میخواد منفجر شه. تو سرم فشار و سنگینی حس میکنم. پنبه میذارم گوشم کمتر اذیت مبشم.اشکال نداره اینکار؟

پاسخ دکتر سعیدی:
سلام… شنوایی باید حتما بررسی شود. اگر مشکل شنوایی نباشد، ممکن است علائم عصبی بوده و نیازمند مصرف آرامبخش باشید. اگر شنوایی کم شده باشد، یعنی احساس بادگرفتگی همراه کاهش شنوایی باشد، باید درمان لازم صورت پذیرد. حتما در اسرع وقت معاینه شوید تا درمان موثر و لازم به شما گفته شود.

سوال 174:
با سلام. خانمی هستم 67 ساله. مدتی ست شروع به زدن سرفه های خشک در شب یا نصف شب ( موقع خواب ) میزنم
به طوریکه گهگاهی زور به دلم می آید و اخیرا گلو درد هم میشوم و ته گلویم خشک نیز می شود بطوریکه با یک تکه کوچک نبات در دهانم سرفه هایم ساکت میشود. ممنون میشم در این مورد برای بهبودی کامل من را داهنمایی بفرمائید

پاسخ دکتر سعیدی:
سلام… سرفه‌های تک تک و یا سرفه‌های شبانه ممکن در اثر رفلاکس معده و یا حساسیت یا آلرژی باشد.
باید معاينه بشید تا علت اصلی سرفه مشخص شود و بر اساس آن درمانی اگر لازم باشد به شما بگوییم. ولی سرفه‌های تک ممکن است درمان قطعی نداشته باشد و باقی بماند. سرفه یک مکانیزم دفاعی است و گاهی علت خاصی ندارد، ولی در نهایت با معاینه می‌توان جواب قطعی به شما داد.

سوال 173:
سلام خانم دکتر خسته نباشید. من باردارم هفته ۳۰ هستم و گوشم شنواییش کم شده حدود دو سال ولی اهمیت ندادم چون زیاد حاد نبود.. ولی جدیدا نزدیک یک ماه هست که داخل گوشم سروصدا مثل صدای بادهست که منجر به ناشنوایی شدم نوار گوشتم‌ دوجا رفتم دادم گفتن از عصب گوشتونه. میخواستم بگم‌محبت میکنید راهنمایی کنید ایا درمان داره؟

پاسخ دکتر سعیدی:
سلام… اگر اودیومتری (نوارگوش) واقعا افت شنوایی حسی-عصبی باشد، متاسفانه نمی‌توان کاری برای درمان کرد و باید سمعک استفاده‌ کنید. اگر افت شنوایی به صورت افت شنوایی هدايتی و ناشی از چسبندگی استخوان‌‌های گوش ميانی باشد، یا مشکل وجود دارد، ممکن است با جراحی قابل درمان باشد. اگر لطف کنید اودیومتری گرفته شده را بفرستید تا بتوان بهتر راهنمایی کرد.

سوال 172:
سلام خانوم دکتر. پدرم مریضی عفونت استخوان جمجمه دارن. حدود یکسال میشه. تاکنون به نتیحه ای نرسیدین و روز به روز حالشون بدتر میشه. ۶ ماه پیش شنوایی هر دو گوش رو از دست دادن. الانم خیلی لاغر شدن راه نمیتونه بره. سردرد شدید داره. اینم بگم ۶۵ سالشونه و سابقه دیابت دارن. ممنون راهنمایی کنید

پاسخ دکتر سعیدی:
سلام… متاسفانه عفونت‌ استخوان جمجمه یا عفونت گوش در افرادی که دچار دیابت هستند سخت به درمان جواب می‌دهد. چنانچه واقعا عفونت دارند و تشخیص استئومیلیت باشد، از آنجایی که دیابت دارند اگر قند کنترل نشده است، باید تحت نظر متخصص عفونی بستری شوند و آنتی‌بیوتیک وریدی مصرف کنند. اگر عفونت شدید است که منجر به از بین رفتن شنوایی و لاغری شده‌ است، نمی‌توانند راه بروند و سردرد شدید دارند، حتما یک بررسی کامل لازم دارد که آیا این علائم مرتبط با گوش است یا در ارتباط با بیماری دیگری است که همزمان در ایشان وجود دارد.

سوال 171:
سلام. با توجه به جواب سونوگرافی میخواستم راهنمایی کنید.

پاسخ دکتر سعیدی:
سلام… بر اساس عکس ارسالی توده‌ای در غده بزاقی وجود دارد که باید بررسی‌های بیشتری بر روی آن انجام گردد تا بتوانیم اظهار نظر کنیم و ببینیم که آیا نیاز به جراحی دارد و یا قبل از جراحی لازم است نمونه‌برداری سوزنی یا کار دیگری باید صورت پذیرد. باید حتما معاینه شوید ولی به احتمال زیاد طبق گزارش توده خوش‌خیم است و جای نگرانی ندارد.

سوال 170:
سلام و وقت خوش. عذر ميخوام تو ايام تعطيلات مزاحم شدم. راستش چون تو اين ايام متخصصي نبودن جسارت كردم و مزاحمتون شدم ازتون بپرسم. همسر بنده بعد از يك ويزيت و يك سونو از كنار گوششون، متوجه شديم يك تومور كنار گوششون هست. و اين به شدت منو ترسونده. بعد از تعطيلات حضوري خدمتتون ميرسيم. فقط ميخوام بدونم خيلي خطرناك هست؟ همسرم ٣٦ ساله هستن و اين برآمدگي كنار گوششون ٣/٤ ساله كه هست منتها كوچيكتر بود و بعد از بزرگتر شدنش ترسيدن و به پزشك مراجعه كرديم. فكر نميكردن موضوع جدي باشه

پاسخ دکتر سعیدی:
سلام… بر طبق گزارش ارسالی توده خوش‌خیم پاروتید (توده خوش‌خیم بزاقی) است که باید جراحی شود. خطرناک نیست و نگرانی خاصی ندارد و با عمل جراحی احتمال زیاد برطرف خواهد شد‌. با این حال باید معاینه شوند و بعد از معاینه می‌توان به صورت دقیق اظهار نظر کرد.

سوال 169:
سلام. خسته نباشید. ببخشید پولیپ داخل گوشم در آوردید از دیروز حالم خیلی بده. درد زیادی دارم. ژلوفن نوشتین میخورم دیگه اثر نداره. از داخل گلوم خیلی خلط زرد رنگ خارج میشه. اصلا نمیتونم دهنم رو باز کنم. آب دهن قورت میدم گوشم درد میگیره. دردم خیلی زیاده چیکار کنم. لطفا راهنمایی کنید.

پاسخ دکتر سعیدی:
سلام… فعلا مسکن استفاده کنید ولی اگر درد زیاد است و قابل تحمل نیست به اورژانس بیمارستان مراجعه کنید و اگر درد قابل تحمل است دوشنبه صبح درمانگاه بقیه الله باشید تا ویزیتتان کنم.

سوال 168:
میخواستم سوال کنم از خدمتتون که اگر خلط گلو قورت داده بشود عیبی و ضرری برای بدن ندارد. مادرم خیلی خلط دارد و سه چهار سالی هست که هر روز به گلوی خود فشار می آورد که خلط را بیرون بریزد و همین باعث ناراحتی خودش و گلویش شده.

پاسخ دکتر سعیدی:
سلام… ضرری ندارد و مشکل خاصی ایجاد نخواهد کرد، ولی باید علت مشخص شود. گاهی ممکن است رفلاکس و برگشت اسید معده و یا آلرژی باشد که اگر درمان شود، ممکن است علائم کمتر گردد.

سوال 167:
سلام. ببخشید یه سوالی داشتم ازتون. مادر بنده تقریبا ۵ روز پیش عمل پاروتید سطحی داشتن در شهرستان و خداروشکر حین عمل مشکلی واسه عصب و ‌…ایجاد نشد و نتیجه پاتولوژی هم مطلوب بود. فقط اتفاقی که هست تورم اطراف محل عمل و جمع شدن آب زیر پوست اون قسمت هست. به طوری که بعد ۳روز که دکتر پانسمانو باز کردن و تورم مشخص شد نزدیک به ۳ سرنگ آب از زیر پوست کشیدن و فعلا فقط یه قرص هیوسین دادن و همجنین دستورات غذایی. الان تنها نگرانیمون همین هست. میشه بفرمایید که این طبیعی هستش با توجه به گذشت تنها ۵روز از عمل و یا اینکه باید اقدامی بشه.
خیلی ممنون میشم که راهنماییمون بفرمایید.🙏🙏🙏

پاسخ دکتر سعیدی:
سلام… یکی از عوارض عمل جراحی پاروتید، تشکیل سروما یا همان مایعه زیرپوست بعد از عمل جراحی است که بر حسب میزانی که دارد پزشک جراح برای شما دارو تجویز می‌کند و یا پانسمان فشاری انجام می‌دهد تا مشکل برطرف شود. با توجه به میزان پاروتیدی که برداشته شده است، درمان آب حمع شده بعد از عمل متفاوت است.

سوال 166:
سلام يكبار بيست وپنج سال پيش تبريز عمل ترميم گوش انجام داد، اما نگرفت. بيست وپنج سال از گوشم آبريزش داشتم. براي بار دوم دو سال پيش بيمارستان ميلاد انجام دادم، دكترم را بعداز ده روز ديدم دوتا قطره نوشت گفت اگر آبريزش داشتي از اينها استفاده كن. بعد رفت خارج از كشور پارسال اومدند، من رفتم گفتم گوشم عفوني شده گفت براي گوشت نيست مربوط به سينوزهاته اسپري بيني داد گفت به شرطي كه شش ماه استفاده كني منم سه ماهه قطع كردم. الان از ديروز دوباره آبريزش گوشم شروع شده ديگه نميخوام عمل كنم چون فايده نداره و همش سروصداي گوشم زياد شده، لطفا بفرماييد من چكار كنم بايد بيام مطبتان كه بيام خيلي ممنون ببخشيد

پاسخ دکتر سعیدی:
سلام… باید گوش شما معاینه شود تا مشخص گردد پارگی پرده گوش دارید یا خیر. وضعیتش گوش مقابل نیز باید بررسی گردد. در صورت تمایل می‌توانید از مطب به صورت اینترنتی نوبت بگیرید تا پس از معاینه به شما بگوییم لازم است برای بینی دارویی مصرف کنید یا برای گوش کار خاصی صورت گیرد.

سوال 165:
سلام وقتتون بخیر خانم دکتر شمارتونو از یکی از مریضاتون گرفتم‌. مامانم ۴۹ سالشه و الان یک سال و ۶ ماهی هست که یک ضایعه روی زبانش دراورده و دوبار پاتولوژی فرستادن و از نمونه برداری اخریش یک سال میگذره و اینکه هردونمونه برداریش عمقی نبوده. الان رفتن پیش دکتر …. اهواز و ایشون براشون وقت عمل زد.ن انشالله چهارشنبه همین هفته و ی سونو هم براش نوشتن ک امروز انجام دادن
بنظرتون دکتر …. خوبه یا بیایم‌تهران پیش خودتون و اینکه اگه خدایی نکرده زبونم الال بدخیم باشه چیکار باید کنیم و اینکه دوباره قابل برگشت هست مثل سرطانهایی دیگه؟ الان عکس هردونمونه گیری و سونو امروز رو براتون میفرستم. لطفا نطرتونو بدین

پاسخ دکتر سعیدی:
سلام… دکتر …… کارشون خیلی خوب است ولی ضایعه‌ای که در عکس مشاهده می‌شود ظاهر جالبی ندارد و به نظر ضایعه خیلی خوبی نیست. با توجه به اینکه شما پاتولوژی قطعی نیز ندارید، حتما باید بیوبسی (نمونه‌برداری) عمقی انجام شود. پس از انجام پاتولوژی به شما خواهیم گفت چه کاری باید انجام دهید. اگر ضایعه بدخیم باشد باید آن قسمت از زبان با حاشیه‌ای مشخص از بافت اطراف برداشته شود و غدد لنفاوی گردن نیز کامل تخلیه گردد. ولی خیلی وخیم نیست و ان شاءالله قابل درمان است.

سوال 164:
سلام دکتر جان. عرض ادب و خسته نباشید. روزتون کمی با تاخیر مبارک باشه و تبریک عرض میکنم. بنده از خوزستان دعاگو شما هستم. دکتر جان اگ کار شما نبود لطفا دکتری در حد خودتون بهم معرفی کنید. ممنونم از لطف و توجه شما

پاسخ دکتر سعیدی:
سلام… سونو مربوط به تیروئید است که در آن ندول (گره) متعدد در تیروئید دیده می‌شود. در ابتدا شما نمونه برداری سوزنی تحت گاید سونوگرافی از گره‌های سوزنی انجام دهید تا بر اساس جواب آنها بگویم نیاز به عمل جراحی دارید یا خیر. اگر نیاز به عمل نباشد، باید تحت نظر متخصص غدد باشید و در غیر اینصورت برای اقدامات قبل از عمل جراحی باید حضورا مراجعه کنید.

سوال 163:
سلام من شماره ی شمارو از اینترنت گیر آوردم. من چند سالی هست که گوش راستم عفونت داره و احساس سنگینی داخلش میکنم اما طی این چند ماه دوسه بار کلا کیپ شد و دوباره بعد چند روز خوب میشه الانم یک درد شدیدی داخل گوشم هست نمیتونم غذارو بجوم با گوش پاکن نگاه کردم داخلش آب بود ولی دفعات قبل داخلش خشک بود. به نظرتون مشکل گوشم چیه

پاسخ دکتر سعیدی:
سلام… باید گوش معاینه شود و مشخص گردد عفونت مربوط به کانال گوش است یا پرده گوش تا پس از معاینه و با توجه به علت عفونت درمان مورد نظر را به شما بگوییم.

سوال 162:
خانم دکتر جسارتا کیست احتسابی خطری ندارد و باعث نفس تنگی نمیشود؟

پاسخ دکتر سعیدی:
سلام… باید معاینه شوید ببینیم ضایعه کجا هست، به چه صورتی می‌باشد؟ تا بعد به شما بگوییم آیا مربوط به ما می‌شود، خطر دارد یا خیر؟

سوال 161:
سلام خانوم دکتر خورسندیم از بروجرد. گلوم سنگ زده. لطفا راهنمایم کنید

پاسخ دکتر سعیدی:
سلام… اگر منظور از سنگ لوزه همان ضایعه‌های سفیدی است که بر روی لوزه ایجاد می‌شود، این‌ها، باقی مانده‌های غذا می‌باشد که در حفره‌های لوزه گیر می‌کند و باعث بودی بد دهان می‌گردد. درمان فقط سرم نمکی است که باید قرقره کنید تا این مواد از بین بروند. اگر چند ماه استفاده کردید و بهتر نشد ممکن است نیاز به جراحی برای خارج کردن لوزه‌ها داشته باشید.

سوال 161:
سلام خانوم دکتر خورسندیم از بروجرد. گلوم سنگ زده. لطفا راهنمایم کنید

پاسخ دکتر سعیدی:
سلام… اگر منظور از سنگ لوزه همان ضایعه‌های سفیدی است که بر روی لوزه ایجاد می‌شود، این‌ها، باقی مانده‌های غذا می‌باشد که در حفره‌های لوزه گیر می‌کند و باعث بودی بد دهان می‌گردد. درمان فقط سرم نمکی است که باید قرقره کنید تا این مواد از بین بروند. اگر چند ماه استفاده کردید و بهتر نشد ممکن است نیاز به جراحی برای خارج کردن لوزه‌ها داشته باشید.

سوال 160:
باسلام. عصر بخیر خسته نباشید. خانم دکتر بنده دختر ۹ساله دارم که از ناحیه دوتا گوشاش شنوایی عمیقه میخواستم برای کاشت حلزون از شما سوال کنم آزمایشات قبل از عمل وهزینه ی عمل به چه صورتی است و  فواید و مضرات عمل چیست؟

پاسخ دکتر سعیدی:
سلام… باید دخترتان معاینه شود تا بفهمیم گفتار دارد یا خیر. اگر گفتار نداشته باشد و افت شنوایی عمیقی دارد، کاشت حلزون در این سن کمک خاصی نخواهد کرد. ولی باید حتما مراجعه کرده تا ارزیابی دقیقی انجام دهیم و بعد از آن در رابطه با عمل، آزمایشات و هزینه عمل به شما توضیحاتی ارائه شود.

سوال 159:
سلام دکتر. عرض ادب، ببخشید مزاحم وقتتون میشم. بنده سال ۹۵ دچار فلج بلز شدم. مختصر توضیح میدم که تا الان بهبودی داشتم ولی متاسفانه کامل نیست و موقع غذا خوردن اشک چشمم سرازیر میشه. هفته گذشته خدمت دکتر ……….. بودم که شمارو معرفی کردن و حتی نامه هم بهم دادن بنده شهرستان هستم چه روزی می‌تونم خدمت برسم؟ آیا قابل درمان هست؟!!

پاسخ دکتر سعیدی:
سلام… اگر بهبودی کامل نیست، ممکن است به مرور زمان بهتر شوید. اما اشک ریزش معمولا نیازمند درمان‌ دارویی می‌باشد. باید معاينه شويد تا میزان بهبودی و میزان فلج باقی مانده مشخص گردد تا بتوانم راهنمایی کنیم. یکشنبه‌ها عصر مطب هستم، می‌توانید اینترنتی نوبت بگیرید و مراجعه کنید تا ویزیتتان کنم.

سوال 158:
خانم دکتر سلام و عرض ادب خدمتتان. خانم دکتر جسارتا مدتی است گرفتگی بینی دارم ،سوزش گلو و خلط صبحگاهی.ابریزش بینی هم کمی دارم. از طریق بینی هم نمیتوانم خوب نفس بکشم. جسارتا سی تی دادم و این هم گزارش آن هست که برایتان فرستادم. خیلی ممنون میشوم راهنمایی کنید بنده را… ممنون از لطفتان خانم دکتر

پاسخ دکتر سعیدی:
سلام… مقداری از علائم ممکن است به خاطر انحراف تیغه وسط بینی باشد که در سی‌تی اسکن نیز این مورد را مشاهده می‌شود. انحراف تیغه بینی می‌تواند موجب گرفتگی بینی شود. مقداری از علائم نیز ممکن است مربوط به آلرژی باشد. چراکه طبق سی‌تی اسکن سینوزیت ندارید.
در نهایت بهتر است از نزدیک معاینه شوید چراکه از نزدیک انحراف و آلرژی دقیق‌تر قابل تشخیص است.

سوال 157:
سلام خانم دکتر سعیدی.خسته نباشید.خانم دکتر پدرم مشکل عفونت گوش پیدا کردن. ممنون میشم اگه ویزیت کنید خیلی اضطراریه. شما فردا کجا تشریف دارید بیارم خدمت شما.ممنون

پاسخ دکتر سعیدی:
سلام… من یکشنبه‌ها عصر مطب می‌باشم. دوشنبه‌ها و سه شنبه‌ها صبح نیز درمانگاه بیمارستان بقیه الله حضور دارم. می‌توانید از طریق سایت بقیه الله و یا در همین سایت قسمت دریافت نوبت اینترنتی اقدام به دریافت نوبت کنید و یا با منشی مطب هماهنگ کنید و تشریف بیاورید.

سوال 156:
دختر من ۱۳ سالشه. پشت گوشش یه برآمدگی شبیه غده دیدم. دکتر متخصص داخلی و غدد بردم سونو انجام دادم ،گفتم باید در بیاری ولی چیز بدی نیست، عجله ای هم نیست شما رو خانم …. معرفی کردن. من سمت تبریز هستم راهم دوره، گفتم شما راهنمایی کنید. من خیلی نگرانم ممنون میشم نظر شما رو هم بدونم اگر نیازه بیارم تهران پیش شما. این سونو که دیروز انجام دادم

پاسخ دکتر سعیدی:
سلام… چون ضایعه دقیقا پشت پرده گوش می‌باشد، به نظر مشکل خاصی نیست. با توجه به سونو کیست ساده‌ایست که با جراحی قابل درمان می‌باشد و کاملا می‌توان برداشته شود. در نهایت با معاینه، دقیق‌تر و بهتر می‌توان گفت آیا باید سریعا عمل شود یا خیر، ولی با توجه به مدارک ارسالی مشکل جدی‌ای نیست.

سوال 155:
سلام. گوش راست من مدت ها پارگی پرده گوش دارد و من چون همیشه رعایت میکردم اذیت نمیکرد. اما الان حدودا ۴ ماه است که داخلش همیشه چرک است. اوایل از داخلش اب بیرون میومد، اما الان بعد از مصرف انتی بیوتیک بهتر شده. قطره سیپلکس و بتامتازون استفاده میکنم. همه انتی بیوتیک ها را هم مصرف کردم تا دارو هست خوبم اما هر وقت دارو تمام میشه احساس پری در گوش رو دارم. نمیدونم دیگه باید چه کار کنم دست به دامن شما شدم خواهشا منو راهنمایی کنین.

پاسخ دکتر سعیدی:
سلام… اگر پارگی پرده گوش دارید و عفونت مزمن ایجاد شده است، یعنی مدام عفونت و چرک می‌کند و آزار دهنده می‌باشد، احتمالا نیاز به جراحی داشته و نیاز است پرده گوش ترمیم شود. فعلا تا قبل از جراحی بهتر است مراعات کنید تا آب داخل گوش نرود. برای استحمام از پنبه آغشته به پماد در گوش استفاده کنید و بعد از حمام گوش را با سشوار خشک کنید.

سوال 154:
لطفا اگر امکان داره برای فردا یه وقت ویزیت میخواستم چون از شهرستان میام تهران. یه برجستگی روی پیشانی ایجاد شده ،میخواستم معاینه بشه

پاسخ دکتر سعیدی:
سلام… جهت ویزیت میتوانید از طریق سایت بیمارستان بقیه الله برای درمانگاه بیمارستان و یا از طریق همین سایت قسمت دریافت نوبت اینترنتی برای مطب نوبت بگیرید تا شما را معاینه کنم.

سوال 153:
سلام. وقت بخیر، بنده سال 81 گوش سمت راستم رو بعلت چسبندگی خدمت اقای دکتر ….. عمل کردم. ایشون فرمودن چندسال گوش سمت چپتون هم ضعیف میشه که الان ضعیف شده و واقعا تو محل کارم تو جلسات دچار مشکل میشم. کاش اینم عمل یشه مثل اون راحت بشم

پاسخ دکتر سعیدی:
سلام… گوش مقابل نیز همین مشکل را پیدا کرده است. یعنی چسبندگی استخوانچه دارد که نیاز به جراحی است. بهتر است اودیومتری انجام دهید و اگر در شنوایی سنجی افت شنوایی مشخص شود، نیاز به جراحی دارید.

سوال 152:
سلام. من هر وقت از وایتکس یا هر مواد ضد عفونی کننده استفاده می کنم، فورا گوش درد همراه گلودرد وبعضی وقتا کیپ شدن بینی مبتلا میشم. راه درمان وعلتش چی هست ممنون

پاسخ دکتر سعیدی:
سلام… معمولا وایتکس به خاطر عارضه و بخاری که ایجاد می‌کند، ممکن است باعث کیپ شدن بینی و علائم آلرژی و تحریک مخاط تنفسی شود. بهترین راه پیش‌گیری است، به این صورت که یا استفاده نکنید و یا در صورت استفاده از ماسک و وسائل محافظتی استفاده کنید تا بخار وارد گلو و بینی نشود.

سوال 151:
سلام من دو ماه پیش بر اثر ضربه به گوش سمت چپم دچار افت شخوایی و کیپی گوش شدم. با مراجعه به دکتر و استفاده آنتی بیوتیک یک دوره و رعایت آب نرفتن به گوشم الان حدود دو ماهه شنوایی و کیپی بهتر نشده تا اینکه دیشب از گوشم آب و گاها مایع زرد رنگ با خوابیدن سمت گوش چپم بیرون می ریزه… باید چکار کنم؟ شنوایی سنجی بعد از دوماه افت شنوایی کمی رو نشون میده. و اینکه گوش راستم رو حدود ۳۰ سال پیش جراحی برای عفونت و سیاه شدن استخوان گوش در امیراعلم انجام دادم و شنوایی خیلی کمی حدود ۴۰ درصد دارم
الان که ۳۷ سال دارم برای گوش راستم با عمل شنوایی بهتر انجام میشه، دکتر رفتم گفتند شاید چسبندگی استخوان داشته باشم.

پاسخ دکتر سعیدی:
سلام… ممکن است گوش چپ بر اثر ضربه دچار پارگی پرده گوش شده باشد که این شرایط موجب افت شنوایی شده و گاهی عفونت نیز روی آن سوار شده و ترشحات چرکی ایجاد می‌شود. میزان پارگی گوش چپ باید بررسی شود و اگر پارگی زیاد باشد و یا بیشتر از 3 تا 6 ماه باقی بماند ممکن است نیاز به جراحی پیدا کند. گوش سمت راست نیز باید معاینه شود. اگر پرده گوش کاملا سالم باشد، با توجه به نتیجه اودیومتری می‌توانید برای بهتر شدن شنوایی عمل جراحی انجام دهید.

سوال 150:
سلام. همیشه وقتی تو حمام یا استخر آب تو گوشم میرفت، سرم رو در یک حالت خاص قرار میدادم و سریعا آب خالی میشد و گوشم از گرفتگی در میومد ولی حدود ۳ سال پیش یکبار تو حمام جریان آب مستقیم تر و با فشار یکم بیشتر از همیشه وارد گوش چپم شد و اون روز هرچی سعی کردم آب از گوشم خارج نشد و گرفتگی رفع نشد.حتی با چنتا گوش پاک کن گوشم رو خشک کردم و گوش پاک کن رو هم تا نزدیکی پرده گوش بردم و گوش پاک کن هم خشک بود و ظاهرا داخل گوشم خشک شده بود، ولی حالت گرفتگی گوشم تا ۱۰ روز از بین نرفت و بعد ۱۰ روز ظاهرا گرفتگی از بین رفت. ولی از اون موقع تا چندین ماه صبحا ک از خواب بیدار میشدم گوشم گرفتگی داشت و موقع آب دهن قورت دادن پرده گوشم صدا میداد…در طول روز صدا کمتر میشد و از بین میرفت ولی دوباره فردا صبح صدا میداد. بعد ۲ سه ماه رفتم پیش متخصص گوش و حلق و بینی گفتم اینجوری شده و موقع آب دهن قورت دادن گوشم صدا میده با یه حالت تمسخر گفت ک چنین چیزی نداریم…داخل گوشم رو معاینه کرد و گفت مشکلی نداره. اودیومتری هم نوشت و انجام دادم و مشکلی نداشت…برای انجام عمل سپتوپلاستی اسکن مغز و بینی هم انجام دادم و چیزی نشون نداد…
چند بار با قطره گلیسیرین فنیکه و محلول سرکه الکل شستشو دادم و بعد ۲-۳ سال شدتش کمتر شد و دیگه هر روز صبح صدا نمیداد و هر ۱۰ روز مختصر اونجوری میشد. تقریبا بهتر شده بود تا ۲ ماه قبل ک دوباره تو حموم تو گوشم آب رفت و دوباره همون حالت پیش اومده و هر روز صبح موقع آب دهن قورت دادن گوشم صدا میکنه…از بچگی خلط پشت حلق هم داشتم و نمیتونم خلط رو از دهان دفع کنم و مجبورا محکم آب دهن قورت میدم تا کمی پایینتر بره و کمتر اذیت کنه. همراه این آب دهن قورت دادن صدا کردن گوشم هم شدیدتر میشه
انگار ک قورت دادن آب دهن باعث میشه هوا از شیپور استاش وراد گوش میانی بشه و فشار هوای گوش میانی بالا بره و پرده گوشم از داخل ب سمت بیرون کمی باد بشه و ب سمت بیرون محدب بشه و همراه با این محدب شدن صدا میده و گاهی هم تحت فشار درد میگیره
ممنون میشم اگه تشخیص تون و راه درمانش رو بفرمایین.

پاسخ دکتر سعیدی:
سلام… علائمی که فرمودید هیچکدام بیماری نمی‌باشد. اینکه در گوش آب می‌رود، بعد از مدتی از گوش خارج می‌شود. اگر پرده گوش سالم باشد، آبی که داخل گوش می‌رود یا خودش خارج می‌شود که می‌توانید با سشوار خشک کنید یا بعد از مدتی خشک می‌شود و حالت خیسی ایجاد شده در کانال گوش از بین می‌رود.
خلط پشت حلق، ممکن است زمینه آلرژی داشته باشید که مشکل خاصی نیز ایجاد نمی‌کند. چراکه اگر سینوزیت یا مشکل جدی باشد باید در این همه سال مشکلی پیدا می‌کردید. به نظر نمی‌آید مشکل سینوزیت یا بیماری خاصی باشد.
در رابطه با گوش اگر معاینه پرده و کانال گوش نرمال بوده است، نیاز به درمان خاصی ندارد.

سوال 149:
سلام خانم دکتر. 3 سال پیش جنابعالی مرا در بیمارستان دی عمل گوش انجام دادید و هر شش ماه مرا معاینه میکردید. حالا مشکلی ندارم ولی لازم است که جنابعالی مرا معاینه نمایید؟ آیا میتوانم گوشم را شست و شوی نمایم. البته 3 بار تا کنون عمل شده ام. از زحمات خانم دکتر سپاسگزارم

پاسخ دکتر سعیدی:
سلام… اگر به شما گفته‌ام پرده گوش مشکلی ندارد و ترمیم شده است، می‌توانید شستشوی گوش انجام دهید. البته اگر مراجعه کنید مطب و یا توسط متخصص گوش و حلق و بینی معاینه شوید خیلی بهتر است.

سوال 148:
باعرض سلام خانم دکتر.میرعمادی ھستم. سال97جراحی گوش(اوکوپیس)چسبندگی استخوان داشتم. حالا برایMRI نوع قطعه رو میخوان.

پاسخ دکتر سعیدی:
سلام… جنس پروتز تفلون است و منعی برای انجام MRI وجود ندارد.

سوال 147:
سلام و عرض ادب. ۲۷ ساله هستم. دو سال پیش به علت گرفتگی طولانی مدت گوش و کم شدن شنوایی به پزشک گوش مراجعه کردم و ایشون جرم گیری انجام دادن و مشکل شنوایی من حل شد. بعد از مدتی شاید یکسال، دوباره با گرفتگی های طولانی چند ماهه مواجه شدم که البته گاهی خود به خود خوب میشد.  در حال حاضر هم چند ماهی هست که گوش سمت چپم دچار گرفتگی و کم شنوایی شده. راستش می خواستم از طریق بیمارستان بقیة الله نوبت بگیرم که موفق نشدم و وقتتون پر بود. ان شاءالله تا یکماه آینده وقتتون خالی خواهد شد برای نوبت گیری؟

پاسخ دکتر سعیدی:
سلام… سیستم نوبت دهی بیمارستان دست من نیست و باید از طریق سایت اقدا کنید ولی اگر گرفتگی گوش صرفا به خاطر جرم گوش و وکس داخل گوش می‌باشد نیاز به انتظار برای نوبت نیست. می‌توانید مراجعه کرده و جرم گیری ساده انجام دهید تا مشکل شنوایی برطرف گردد.

سوال 146:
سلام خانم دکتر ببخشید وقت تون رو میگیرم. من کارم خوانندگی یک هفته میشه که وقتی میخونم صدام همش میگیره و همیشه باید صدامو صاف کنم. یعنی وقتی میخونم وسط خوندن دچار این مشکل میشم ولی همیشه با خودم فکر میکنم این صدای قبلیم نیست. آیا میشه صدا برای همیشه از دست بره؟

پاسخ دکتر سعیدی:
سلام… صدا از بین نمی‌رود. مشکلاتی مانند آلرژی، ریفلاکس اسید معده و یا بد خواندن و استفاده نامناسب از صدا و یا فشار به حنجره از علائم ایجاد گرفتگی صدا می‌باشد که اگر همه موارد کنترل شود می‌‌تواند موجب بهبودی گردد.

سوال 145:
سلام خانم دکتر . وقت بخیر. شما مشاوره در مورد مشکلات تیرویید هم میدین؟ من به پزشک زنان مراجعه کردم تا برای قبل بارداری ،چکاپ های لازم رو بدم. آزمایش دادم
T3 = 1.35
T4= 8.73
Tsh = 10.08
خیلی مشکلم جدی هست؟

پاسخ دکتر سعیدی:
سلام… شما کم کاری تیروئید دارید که باید دکتر غدد شما رو ویزیت کنند و درمان دارویی برای شما تجویز کند.

سوال 144:
سلام. خسته نباشید. من گوشم مقداری صدا میده، شیراز رفتم، بندر رفتم پیش متخصص بهم گفتن مشکلی دارم اتواسکلروز است. تصمیم گرفتم پیش شما عمل کنم ولی چون راهم دوره خواستم قبلش چندتا سوال بپرسم. بعد از عمل اتواسکلروز آیا میتونم برگردم سر کارم(تدریس)یا استراحت لازم دارم بعدش؟ و اینکه چون ضبط فیلم تدریس دارم برای شبکه استانی،پانسمان گوش و اینجور موارد رو داره یعنی ظاهرم رو مشخص میکنه که یه مشکلی هست یا پانسمان داخلی داره؟ بعد هزینه اش به چه صورتیه؟

پاسخ دکتر سعیدی:

سوال 143:
خانم دکتر. 46 سال سن دارم. و متاسفانه اضافه وزن هم دارم. از حدود پنج ماه قبل مشکل حنجره برایم ایجاد شد. و در ارایه تدریس و حتی صحبت عادی با مشکل جدی روبرو شدم. با استمرار مشکل فیلم حنجره گرفتم. به من گفتند مشکلم نودل در یک سمت حنجره و فلجی تار صوتی طرف دیگر است . علت آن هم رفلاکس معده. باعث امتنان است تا نظر جنابعالی برای انتخاب بهترین شیوه درمان را بدانم( جراحی. گفتار درمانی. درمان دارویی)

پاسخ دکتر سعیدی:
سلام… بیشترین علت گرفتگی صدا فلج تار صوتی می‌باشد که در یک سمت ایجاد شده است. با توجه به سی‌تی اسکن گردن و ریه ضایعه‌ای وجود ندارد. این فلج اکثر اوقات بدون علت است ( ایدیوپاتیک) که ممکن است گاهی اوقات به مرور زمان بعد از 6 ماه تا یکسال به صورت compensate شده و سمت مقابل جبران کرده و گرفتگی صدا بهتر شود. به همین خاطر توصیه می‌شود فعلا گفتار درمانی و درمان رفلاکس انجام شود و بعد از 6 ماه تا یکسال اگر بهتر نشد می‌توانید عمل جراحی انجام دهید.

سوال 142:
سلام. اکثر روزها گوش درد دارم که میزنه به شقیقه بعد پیشونی ام. حس میکنم خلطها هستن که فشار میارن باعث درد میشن. خانم دکتر فرمودن سیتی سینوس باید انجام بدم تا قطعی بگن چیکار کنم. من سی تی تازگی انجام دادم. وزوز گوشم هم‌ممکنه بخاطر الرژی باشه؟
خواهرم منییر داره میترسم مشکل منم منییر بشه. لطفا نطرشونو بگن

پاسخ دکتر سعیدی:
سلام… سی تی اسکن نرمال است و علائمی از سینوزیت ندارید و نیاز به آنتی بیوتیک نیست. دردهای سر، گوش و یا شقیقه ممکن است دردهای عصبی و یا میگرن باشد که باید توسط متخصص داخلی اعصاب معاینه شوید. وزوز گوش باید بررسی شود. نوار گوش انجام دهید. ممکن است به عصب گوش مربوط باشد، چراکه اگر منیر باشد سردرد همراه با سرگیجه است.

سوال 141:
سلام خسته نباشین دیشب جواب سی تی رو بهم دادن. گفته بودید باید معاینه بشم توسط متخصص گوش و حلق و بینی تا در صورت نیاز بهم انتی بیوتیک بدن. اگر امکانش هست جواب سی تی رو بخونین اگر لازمه بیام تهران ممنون میشم.

پاسخ دکتر سعیدی:
سلام… این سی تی اسکن مربوط به سینوس نیست که انجام داده‌اید. سی تی اسکن مربوط به دندان و فک بالا و پایین است و در رابطه با  سینوس موردی مشخص نیست.

سوال 140:
سلام شبتون بخیر. خانم دکتر هفته پیش دخترم رو برا عفونت آوردم پیشتون این داروها رو بهش دادین نمیدونم چند روز استفاده کنم

پاسخ دکتر سعیدی:
سلام… همه قطره‌ها یک هفته تا ده روز باهم استفاده شود ولی الکل بوریکه روزی دوبار، هربار سه قطره تا یکماه استفاده‌ کنید، یک ماه بعد مراجعه‌ کنید تا معاينه شوند.

سوال 139:
سلام من دوسه ماه پیش ماستوید گوش سمت چپ عمل کردم. الان ده روزه مهره گردن همون سمت و سردرد سمت چپ دارم. آیا اینا بهم ربط داره و از عود دوباره ماستوید می‌باشد ویامشکل دیگری بوجود امده ؟مشکل از کجاست ؟

پاسخ دکتر سعیدی:
سلام… درد مهره گردن بعید است ارتباطی به عمل ماستوئید داشته باشد و امکان دارد مربوط به خود مهره گردن مانند گرفتگی عضلانی، اسپاسم و یا مشکل دیگری از مهره باشد. اگر ترشح از کانال گوش و یا درد گوش ندارید، احتمال زیاد ارتباطی با گوش ندارد.

سوال 138:
سلام خانم دکتر. عذرمیخوام سوالی داشتم که آیا شما لوزه هم عمل می کنید؟ دخترهفت ساله ای دارم که قبل ازعیدباید عمل میشد ولی به خاطر کرونا که همه جا یه مدت تعطیل شد عملشون ماکول شد برای بعد عید. از بعد عید هم دکتر دیگه ای بردمشون نوار گوش گرفتند و دو ماه درمان با دارو کردند گفتند چون آلرژیک هستند به خاطر الرژیشون لوزه ها متورم میشه و فشاربه گوش میاره. میخواهیم عمل کنیم تا بیشتر از این عذاب نکشه. حتی اب دهن هم قورت میده میگه گوشم درد میگیره. از مطبتون وقت گرفتم برای دوم شهریور وقت دادند جای دیگه وقت برای عمل دادند اما یکی ازدوستان که توسط شما جراحی شده بودند شما رومعرفی کردند. ممنون میشم اگر اطلاعی ازعمل وهزینه عمل بفرمایید!

پاسخ دکتر سعیدی:
سلام… بله انجام می‌دهیم ولی اگر صرف عمل لوزه باشد، از آنجایی که عمل اورژانسی نمی‌باشد، بهتر است عمل به تعویق بیافتد. در رابطه با مشکل گوش باید معاینه شوند تا مشخص شود آب و یا مایعی پشت گوش جمع می‌شده و آیا کاملا درمان شده است یا خیر. باید گوش معاینه شود، اودیومتری گرفته شود، اگر مایع پشت پرده گوش طولانی مدت باقی مانده، گوش باید بررسی شود چراکه ممکن است نیاز به جراحی داشته باشد. مطب وقت بگیرید تا معاینه کنم و اگر نیاز به جراحی بود، بقیه مراحل را به شما بگوییم.

سوال 137:
سلام روزتون بخیر. خانم دکتر بنده ۸ ماه قبل گوش سمت راستم به طور ناگهانی کیپ شد و شروع به وزوز کرد. در این هشت ماه درد و سرگیجه نداشتم صرفا گرفتگی و وزوز هست. با انجام ورزش سنگین و یا خوردن غذا های چرب و پر نمک گرفتگی گوشم بیشتر میشه و وقتی بیشتر کیپ میشه احساس میکنم یه جریان خونی از گوشم عبور می‌کنه. در اولین معاینه متخصص ent پرده گوش و ct scan از گوش و گردن و سینوس رو نرمال تشخیص دادند. عروق کاروتید هم نرمال بود. دو ماه گذشت و مشکلم برطرف نشد. مجدد مراجعه کردم اینبار گفتن پرده گوشت کدر شده آموکسی سیلین و پردنیزولون ۵ تجویز کردن و ظاهر پرده گوشم به مرور بهتر شد ولی کیپ شدگی و وزوز از بین نرفت. خانم دکتر الان بعد از گذشت هشت ماه توسط پزشک معاینه شدم چون مشکلی در پرده و کانال گوش نمیبینن دقیقا نمیتونن بگن مشکلم چیه؟ سوالم اینه که آیا داخل گوش رگی وجود داره؟ و آیا ممکنه اسپاسم در عروق داخل گوشم به وجود اومده باشه و یا ممکنه علت دیگه ای داشته باشه؟؟؟ بنده از گوش و مغز mri نگرفتم فقط ct از گوش بوده که اونم نرمال بود. خانم دکتر لطف بزرگی بهم میکنید اگه راهنماییم کنید. عذر میخوام وقتتونو گرفتم.

پاسخ دکتر سعیدی:
سلام… علائمی که بیان فرمودید ممکن است به دلیل افزایش فشار گوش داخلی باشد که باعث احساس کیپی، گرفتگی و یا سرگیجه می‌شود. البته عصب گوش نیز مقداری ضعیف شده است. باید گوش معاینه شود تا مشخص شود پرده گوش کاملا سالم است یا مایعی پشت پرده گوش وجود ندارد. در رابطه با رگ پشت پرده در گوش میانی که بخواهد اختلال ایجاد کند، همچین موردی وجود ندارد. بهتر است همراه مدارک حضورا مراجعه کنید تا بهتر راهنمایی کنیم.

سوال 136:
سلام عذرخواهی میکنم یه سوال داشتم. گوشم یکم گرفت منم قطره بتازونیت ریختم الان که قطره ریختم گوشم کامل گرفت، علتش چیه؟

پاسخ دکتر سعیدی:
سلام… احتمالا گوش شما جرم داشته و با قطره جرم‌ها نرم شده و کل کانال گوش شما کامل گرفته و کیپ شده است. به احتمال زیاد باید گوش شما تمیز شود تا شنوایی بهتر شده و گرفتپی برطرف گردد.

سوال 135:
با سلام و احترام. ضمن تشکر و قدردانی از لطف جنابعالی، بنده سنگ لوزه دارم حدودا یکساله و می ترسم جراحی کنم و گلوم را بعضا تحریک می کنه لطفا ارائه طریق فرمایید یا اگر دارویی هست تجویز فرمایید تا تهیه نمایم…با تشکر مجدد

پاسخ دکتر سعیدی:
سلام… سنگ لوزه‌ای که شما می‌فرمایید در واقع همان باقی‌مانده مواد غذایی است که در حفره‌های لوزه باقی‌ می‌ماند و بوی بد دهان ایجاد می‌کند. دهان را مدتی با سرم مرتب قرقره کنید. اگر بهتر نشود باید عمل جراحی انجام دهید و لوزه خارج شود. عمل جراحی به دلیل عوارضی که دارد و درد بعد از عمل معمولا خیلی توصیه نمی‌شود.

سوال 134:
من یکسال پیش بعد از سرماخوردگی با قورت دادن اب دهانم صدای محکم کوبیده شدن در گوشهام حس میکنم. این صدا خیلی بلند و ازاردهنده اس. دکترها گفتن که الرژیه و هیچ دارو و اسپری ای کمک نکرد. اکثر روزها گوش درد دارم که میزنه به شقیقه بعد پیشونی ام حس میکنم خلطها هستن که فشار میارن باعث درد میشن. انحراف شدید و پولیپ دارم از بینیم هیچ ترشحی خارج نمیشه. ترشحات غلیظ بالای دهانم حس میکنم تازگیها هم گوشم وزوز پیدا کرده. راهی هست خوب شم؟ با دوتابچه کوچیک و نوزاد هیچ امیدی به زندگی ندارم و همش گریه میکنم. خواهش میکنم کمکم کنید🙏🙏🙏

پاسخ دکتر سعیدی:
سلام… ابتدا باید مشکل بینی بررسی شود. ممکن است آلرژی این علائم را ایجاد کند. در رابطه با انحراف شدید و پلیپ باید معاینه شوید و سی‌تی‌اسکن سینوس انجام دهید تا تکلیف مشخص شود. سردرد احتمال زیاد سردرد عصبی و میگرن باشد که گاهی همپوشانی با هم دارند. بعید است در رابطه با گوش مشکلی وجود داشته باشد. با این حال سی‌تی‌اسکن بینی و سینوس بگیرید و یک معاینه کامل شوید تا به شما بگوییم چه کاری باید انجام دهید.

سوال 133:
سلام وقتتون بخیر. خداقوت. عذر میخوام من از بوشهر مزاحمتون میشم میخواستم بپرسم سکته شنوایی راه درمانی داره؟
من یکماه پیش همچین مشکلی برام پیش اومد و کلا شنواییم از ناحیه گوش سمت راست رو از دست دادم،بعد از گذشت ۶ روز،با مراجعه ب پزشک،تشخیص دادن ک باید کورتون تزریق بشه،من سه مرحله تزریق انجام دادم اما شنواییم بعد از این سه مرحله فقط ۴۰ درصدش برگشت،میخواستم بپرسم دیگه راه درمانی نداره؟
یه دنیا ممنونتون میشم و دعاتون میکنم اگ لطف کنین و جواب بدین

پاسخ دکتر سعیدی:
سلام… شنوایی خيلی خوب برگشته و درمان کاملا درست بوده است. تزریق کورتن داخل گوش برای شما انجام داده‌اند. البته کورتن خوراکی اگر ۴۸ ساعته اول شروع می‌کردید ممکن بود در درمان کمک کند ولی الان کمک کننده نیست. اگر بتوانید ۳ مرحله دیگر پیش پزشک متخصصی که این کار را برای شما انجام داده‌اند، تزریق انجام دهید، شاید کمک کند شنوایی بهتر شود. اگر بهتر از این نشود بهترین راه برای بهتر شدن میزان شنوایی استفاده از سمک است.

سوال 132:
سلام. پرده گوش راستم ١٤ سال پيش پاره شده و بارها و بارها خدمت همكارانتون رفتم و كار خاصى انجام ندادم ، فقط مدتى دارو و مراقبت با پنبه و وازلين در حمام رفتن داده اند. شنوايى گوش راستم به حدى پايين است كه وقتى با گوش چپ تلفنى صحبت ميكنم ، ديگر صدايى نميشنوم. اين مسئله برايم آزار دهنده است. ميخواستم از حضورتان بپرسم راهى وجود دارد كه درمان شود. چون از چند نفر شنيده ام كه بعد از جراحى توى گوش صدا ميافتد و من به شدت از اين قضيه ميترسم. پيشاپيش از شما پزشك گرامى سپاسگزارم.

پاسخ دکتر سعیدی:
سلام… درمان پارگی پرده گوش جراحی است و باید پرده گوش ترمیم شود. چراکه با هربار عفونت ممکن است افت شنوایی ایجاد شود و میزان شنوایی کاهش پیدا کند. ایجاد صدا بعد از عمل در برخی موارد از عوارض عمل می‌تواند باشد ولی به صورت صددرصدی نمی‌توان گفت هر فردی که عمل کند در گوشش صدا ایجاد می‌شود.

سوال 131:
باعرض سلام وخسته نباشید. ببخشید خانوم دکتر من تقریبا پارسال این موقع به علت ترس زیاد و جیغ بلند از وسایل بازی گوشم کم شنوا شد و تا الان چند باری رفتم دکتر متخصص اوایل چرک کرده بود درمان کردم. پارگی پرده گوش هم داشتم بعد از درمان عفونت پرده گوشم خود به خود خوب نشدن اقای دکتر فرمودن باید عمل شه ولی متاسفانه به خاطر کرونا من نتوانستم بروم. عمل تا الان اقای دکتر فرمودن موقع حمام به هیچ عنوان نباید اب برود داخل گوشم الان دوروز است از گوشم یه چیزی شبیه اب ماید البته به من یک قطره داده بودن بعد از حمام از انسه قطره در گوشم بریزم اسم قطره الکل بوریکه سه در صد بود دو روز پیش متوجه نشدم به جای سه قطره چند قطره ریختم الان دوروز هست یه چیزی شبیه اب از گوشم میاید و درد میکند کلافه شدم ممنون میشم راهنماییم کنین امونمو بریده هم درد وهم امود اب از گوشم

پاسخ دکتر سعیدی:
سلام… اگر پرده گوش پارگی دارد و خودبه‌خود بهبود پیدا نکرده است و ترمیم نشده باشد، احتمالا باید جراحی شود. لازم به ذکر است در زمانی که پرده گوش پارگی دارد نباید از قطره الکل بوریکه استفاده کنید. تنها کاری که می‌توان انجام دهید این است که در هنگام حمام رفتن پنبه چرب در گوش بگذارید و مراقب باشید آب در گوش نرود. بعد از حمام نیز با سشوار گوش را خشک کنید. مراقب باشید عفونت نکند. در غیراینصورت باید مراجعه کنید و معاینه شوید تا درصورت نیاز جراحی شوید.

سوال 130:
سلام خانم دکتر عزیزم, پسر من سه سالش هست و ۱۶ کیلو وزن داره. از دی ماه مدام گلوی ایشون چرک میکرد طوری بود ک دی بهمن و اسفند خیلی تب بالایی میکرد. بعد در بهار تا الان هر ماه گلوش قرمز و ملتهب میشه و خودش از درد شاکی میشه و از غذا خوردن میافته, بعضا انتی بیوتیک میدم,الانم دوباره ملتهب شده و غذا نمیخوره. خاستم ازتون مشاوره بگیرم که چیکارکنم چ دارویی مناسب هست؟و اگر نیاز بود بیارم ببینید, من و پسر بزرگترم و خواهرم از بیماران شما هستیم در بیمارستان بقیه االله. واقعا ممنون و متشکرم ازتون منو کمک و راهنمایی کنید. اجرتون با سیدالشهدا

پاسخ دکتر سعیدی:
سلام… باید حتما معاینه شوند ولی طبق فیلم فرستاده شده به‌نظر نمی‌آید لوزه‌های پسرتان خیلی بزرگ شده باشد. در حال حاضر تنها کاری که می‌توانید انجام دهید، بررسی کنید اگر علائم آلرژی مانند گرفتگی بینی یا خارش ته حلق دارد، می‌توانید یک دوره آنتی‌هیستامین مانند سیتریزین مصرف کند. شب در حد 3 تا 4 سی‌سی سیتریزین به فرزندتان بدهید شاید علائم کنترل شود. در غیراینصورت تشریف بیاورید تا ویزیتشان کنیم.

سوال 129:
سلام وقت بخیر خانم دکتر. من مامانمو پیش شما برای ویزیت اوردم همین یکشنبه که ۲سری جراحی استخوان رکابی انجام داده بود که کیپی گوش و سرگیجه دورانی حمله ای داره که شما قرص تریامترن رو دادین که استفاده کرد و دوباره حمله دورانی سرگیجه بهش دست داد که اورژانس امد گفتن این قرص رو خورده فشارش روی ۷ امده بوده که بیمارستان بردن و مانور انجام دادن. می‌خواستم بدونم برای این سرگیجه حمله هیچ کاری نمیشه کرد چون خیلی داره زجر میکشه؟ خود دکترشون گفتن که فشار گوشش بالاست و bppv داره

پاسخ دکتر سعیدی:
سلام… قرص تریامترن اچ (Triamterene-H) که به مادرتان دادیم و گفته بودیم صبح به صبح یک عدد از آن را مصرف کند، تا این حد فشار را پایین نمی‌آورد. قرص را می‌تواند به صورت نصف بخورد و به همراه اکتوسرک ادامه دهد. کار دیگری نمی‌شود انجام داد، مگر اینکه تشریف بیاورند تست سرگیجه انجام دهند تا بفهمیم سرگیجه خوش‌خیم‌وضعیتی ( BPPV ) می‌باشد یا خیر تا برایشان مانور انجام دهیم.

سوال 128:
سلام وقت‌ بخیر خسته نباشید خدا قوت. بعداز تخلیه کامل حنجره بعدش میتونن از دهان غذا بخورن؟ اکه میتونن چند وقت زمان میبره

پاسخ دکتر سعیدی:
سلام… بعد از تخلیه و برداشتن کامل حنجره، گاهی اوقات به مدت یک تا دو هفته لوله‌ تغذیه بینی به معده ( NG Tube ) قرار داده می‌شود تا از طریق آن غذا به بدن برسد، که بر حسب سابقه رادیوتراپی بعد از یک تا دو هفته شروع به خوردن غذا از دهان می‌کنیم. گاهی اوقات نیز ممکن است شرایط حین عمل خوب بوده و نیازی به این لوله نباشد و 4 الی 5 روز امکان غذا خوردن از دهان وجود داشته باشد.

سوال 127:
سلام خانم دکتر وقت بخیر. مادرم خانم زنگنه ۷۵ ساله بیمار شماست که معمولا برای ساکشن مراجعه میکرد. حدود یک ماه است که گاهی دچار سرگیجه و حالت تهوع میشه و حدود ۲ الی ۳ ساعت طول میکشه از نظر قلبی بررسی شد مشکلی نداشت ازتون میخوام اگر میتونه مربوط به گوشش باشه راهنمایی بفرمایید چیکار کنم. بسیار سپاسگزارم

پاسخ دکتر سعیدی:
سلام… اگر از لحاظ نورولوژی داخلی اعصاب بررسی شده‌اند و علامت عصبی خاصی مانند بی‌حسی صورت، یا بی‌حسی اندام یا عدم تعادل وجود ندارد و همچنین از لحاظ قندی مشکل خاصی نبوده و این سرگیجه فقط به صورت چرخشی دورانی است، یعنی اتاق دور سر فرد می‌چرخد یا خودشان احساس چرخش دارند، معمولا مرتبط با گوش است که باید درمان دارویی استفاده کنند. با این حال بهتر است بررسی کامل صورت پذیرد تا مشخص شود این سرگیجه به چه علتی ممکن است ایجاد شده باشد و راه درمان چیست.

سوال 126:
سلام خسته نباشیدوقت بخیر. ببخشیدخانم دکتر من ازشهرستان مزاحم میشم مادرم یه غده بغل گوششون هس میخواستم ببینم میشه عمل کرد خوب میشه بعدعمل چون الان گوششون نمیشنوه وخودشون میگن ک صدامیده مثل ساعت خیلیم دردمیکنه. ممنون میشم کمک کنین. ام آر آی هم گرفتیم

پاسخ دکتر سعیدی:
سلام… توده ای که میفرمایید کنار گوش می‌باشد معمولا ارتباطی با صدای گوش ندارد. باید بررسی شود و اگر واقعا توده‌ای ایجاد شده باشد باید حتما جراحی شود. اینکه چه درمانی باید صورت گیرد و صرفا عمل نیاز است یا کار دیگری نیز باید انجام شود. باید ویزیت شوند و مدارک را ببینیم تا در نهایت بتوانیم درمان مناسب را بگوییم.

سوال 125:
سلام خانم دکتر خسته نباشید. ممنون میشم راهنمایی کنید نیاز به سمعک هستش یا عمل حلزون. من 36 ساله هستم ممنون میشم جواب بدین من گوشم مادر زادی کم شنوا هستش و خودم احساس میکنم که سال به سال گوشم ضعیف تر میشه. جفت پرده هاشم سالم هستش میخواستم ازشما بپرسم که باجراحی حلزون امکان شنوای دارم و شما عمل گوش انجام میدین ممنون میشم جواب بدین

پاسخ دکتر سعیدی:
سلام…. شما مشکل افت شنوایی حسی عصبی دارید که تنها درمان استفاده از سمعک دو طرفه می‌باشد. عمل جراحی کاشت حلزون برای افرادی پیشنهاد می‌شود که اصلا شنوایی ندارند و یا شنوایی به قدری کم است که از سمعک سودی نمی‌برند و سمعک کمکی به آنها نمی‌کند.

سوال 124:
سلام خانم دکتر عزیز. ببخشید مزاحم وقتتون شدم. من شوهرم قبلا دوبار گوشش عمل کرده ارا شنوایی کلا یه گوش نداره، اون یکی گوشش هم خیلی پایین هست. الاو میگه میخوام بینیم عمل کنم زیبایی میترسم کلا همین اندازه شنوایی هم بره تو رو خدا اگر ممکنه بهم راهنمایی کنید. میخواستم بپرسم هیچ راهی برای شنوایی نداره. واقعا زندگی سخته. تو روخدا خانم دکتر بهم یه راهنمایی کنید. چون الان همسرم واسه بیشتر شنیدن بینی رو میگیره دم وباز دم میکنه تا بهتر بشنوه

پاسخ دکتر سعیدی:
سلام… باید گوش شوهرتان معاینه شود تا مشخص شود عصب گوش ضعیف است یا خیر. گاهی اوقات ممکن است اختلال شیپوراستاش باشد که با درمان دارویی شنوایی بهتر شود. اما اگر عصب گوش ضعیف باشد، راه حلی ندارد جز استفاده از سمعک.
در رابطه با عمل بینی نیز، عمل زیبایی تاثیر خاصی بر شنوایی ندارد.

سوال 123:
سلام خانوم دکتر شبتون بخیر. یه سوال از حضورتون داشتم. من یه دختر ۳ سال و نیمه دارم که تقریبا چند ماهه که یه حالت زخم گوشه ی زبونش بود. الان که نیگاش کردم دیدم ۳ تا شده و وقتی که آلو خورد گفت که زبونم میسوزه. الان عکسا رو براتون میفرستم. با توجه به شرایط کرونا اگه صلاح میدونین خدمتتون برسیم. ممنون از راهنماییتون

پاسخ دکتر سعیدی:
سلام…. به نظر مشکل خاصی وجود ندارد و نیازی نیست ما معاینه کنیم. متخصص اطفال دخترتان، معاینه کامل انجام دهند تا قسمت‌های دیگر بدن مشکلی نداشته باشد. بیشتر عفونتی از نوع حساسیت و یا آلرژی می‌باشد. مواد خیلی تند و یا ترش مانند فلفل و ادویه‌های مختلف استفاده نکند، میوه‌های تحریک کننده مانند خربزه نخورد و کمی صبر کنید تا بهتر شود. پس از بررسی متخصص اطفال و رعایت نکات اگر بهتر نشد، تشریف بیاورید تا بررسی کنیم چه مشکلی وجود دارد.

سوال 122:
سلام خانم دکتر وقتتون بخیر. من از سرچ گوگل به شماره واتساپ شما دسترسی پیدا کردم یه سوال خدمتتون داشتم. گوش من در اثر ضربه ۳ روزه شنواییش کم شده. امروز پیش دکتر متخصص رفتم اولش گفتن جرم داره و داخل گوشم رو تمیز کردن و بعد گفتن احتمالا پرده پاره نشده و در اثر ضربه اینجوری شده و به من دو تا قطره دادن، من وقتی از یکی از این قطره ها استفاده کردن یه صدای انفجار تو گوشم حس کردم و بعدم مزه داخل دهانم حس کردم یعنی پرده پاره شده و من مطالعه کردم گفتن برای پرده اسیب دیده نباید قطره استفاده شود
میشه راهنماییم کنید ما تو شهرمون فقط همین یه دونه دکتر رو اونم فقط تو کلینیک داریم

پاسخ دکتر سعیدی:
سلام… اگر ضربه خیلی شدید مانند تصادف نبوده است به نحوی که آسیب به سایر قسمت‌ها وارد نشده و صرفا منجر به پارگی پرده گوش شده باشد، کار خاصی لازم نیست انجام دهید و قطره هم نباید در گوش ریخته شود. حداقل چند ماه باید صبر کنید. معمولا درصدی از پارگی پرده گوش در اثر ضربه جوش می‌خورد و فقط باید مراقب باشید آب در گوش نرود و بعد از دوماه مراجعه کنید تا معاینه شوید. اگر ضربه خیلی زیاد باشد، برای مثال در حد ضربه به سر و احتمال ایجاد مشکلات دیگری نیز وجود داشته باشد، حتما باید بررسی و معاینه شود.

سوال 121:
سلام خانم دکتر خسته نباشین میشه لطف کنین با توجه به این سونوگرافی راهنمایی کنین که دکتر غدد برم یا گوش و حلق وبینی. الان احساس میکنم ورمش بیشتر شده درد هم داره بزرگتر شده

پاسخ دکتر سعیدی:
سلام… باید متخصص گوش و حلق و بینی شما را معاینه کند تا در صورت نیاز آنتی‌بیوتیک برای شما تجویز نماید.

سوال 120:
سلام خانم دکتر خسته نباشین. میتونم درمورد گوشم سوال از خدمتتون بپرسم. ببخشید من حدود ۶ماهه به‌دلیل اختلال عملکرد شیپوراستاش وقتی آب دهانم رو قورت میدم صدای قریچ میشنوم و همینطور تو گوش چپم صدای برفک که قطع و وصل میشه. از اسپری بینی و سرم‌ شستشو استفاده کردم ولی تاثیری نداشت. این وضعیت خیلی رو اعصابم تاثیر گذاشته. من تو نت خوندم که با تبوپلاستی میشه این اختلال برطرف میشه. میخواستم بدونم شما این تبوپلاستی رو انجام میدین؟

پاسخ دکتر سعیدی:
سلام… امکان انجام تبوپلاستی برای شما وجود دارد ولی نتیجه صددرصدی نیست. ممکن است 50 درصد نتیجه مثبت ایجاد کند و 50 درصد هیچ تغییری ایجاد نشود. در ضمن این عمل نیازمند وسیله‌ایست که باید از شرکت تهیه کنید، اما متاسفانه به خاطر تحریم‌ها مدتیست شرکت وسیله را نمی‌آورد. باید صبر کنید سر فرصت کرونا بهتر شود، تشریف بیارید تا با شرکت نیز هماهنگی صورت گیرد و اگر وسیله موجود بود این عمل را برای شما انجام دهیم.

سوال 119:
سلام خانم دکتر وقتتون بخیر جعفری هستم. پارسال کیست گردنم رو عمل کردید و بعد از جواب پاتالوژی معرفی کردید به آقای دکتر ….. در بیمارستان بعثت برای رادیوتراپی و شیمی درمانی. هفته ی پیشم کلنیک اومدم خدمتتون و جواب mri رو نشونتون دادم و فرمودید خداروشکر مورد برطرف شده و سالانه برای mri و شش ماهی هم ی بار پیش خودتون تشریف بیارم. میخواستم ببینم با توجه به شرایط کرونا نظرتون برا حضور بنده در محل کار چیست؟ فرمانده مون گفته نظر دکتر جراحت رو بپرس و اگر گفت نیا سر کار، نیازی به حضور سر کار نیست.

پاسخ دکتر سعیدی:
سلام… از نظر من سر کار رفتن هیچ منعی ندارد. فقط باید مثل سایر افراد مراقب باشید کرونا نگیرید. از نظر اینکه رادیوتراپی انجام داده اید بهتر است با دکتر …… نیز مشورت کنید.

سوال 118:
سلام خانم دکتر سعیدی روزتون بخیروشادی… شرمنده مزاحم وقت گران بهاتون شدم. من همیشه از خلتهای پشت حلق رنج می برم یا اینکه کوچکترین بادی به پیشونیم بخوره درد عجیبی دارم که البته بعد از عید رفتم سیتی اسکن انجام دادم و گفتند پزشک ها که انحراف بینی و پلیپ دارم باید عمل انجام بدم و همچنین سینوزیت حاد هم دارم. حتی برای ازمایشات خون قبل از عمل رفتم تا اینکه پزشکم گفت بخاطر کرونا یه دو ماه عمل رو عقب بنداز.. حالا خواستم بدونم اندوسکوپی سینوزیت دردی از من دعوا میکنه بیام پیشتون انجام بدم چون سرد درد ناحیه سر بدجوری اذیت ام میکنه. با کوچکترین حالتی درد میگره… باسپاس ازهمه لطف شما. امیدوارم بهترین ها در مسیرتون باشه.

پاسخ دکتر سعیدی:
سلام… علائمی که بیان نمودید ممکن است مربوط به سینوزیت مزمن باشد. سینوزیت مزمن می‌تواند سردرد و یا احساس پری روی پیشانی ایجاد کند. اگر به درمان آنتی‌بیوتیکی جواب ندهد، باید عمل جراحی آندوسکوپی انجام شود. بهترین روش تشخیص سی‌تی‌اسکن است که اگر تشخیص سینوزیت مزمن باشد کاندید عمل جراحی خواهید بود. با جواب سی تی اسکن تشریف بیاورید تا بگویم عمل لازم است یا خیر.

سوال 117:
سلام خانم دکتر. من دچار لرزش شدید و داغی گوش شدم امکان داره فردا بیام مطب؟

پاسخ دکتر سعیدی:
سلام… لرزش شدید و داغی گوش بعید است ربطی به گوش داشته باشد و اگر مشکل شما اوژانسی است باید پزشک اورژانس و یا پزشک داخلی شما را معاینه کند اگر لازم بود، خودشان برای ویزیت ارجاع می‌دهند.

سوال 116:
سلام و خسته نباشید خدمت خانم دکتر. بنده ۴۵ ساله حدود ۴ ماه است که دچار کری ناگهانی کامل در گوش چپ که همراه با سوت کشیدن می باشد شده ام و درمان با مصرف پرد نیزول ۵۰ به مدت ۱۰ روز منجر به بهبودی نشد؛ شنوایی گوش راست تقریبا کامل است .
۱- آیا عمل کاشت حلزون را توصیه می کنید.
۲- هزینه کاشت حلزون تقریبا چقدر است.

پاسخ دکتر سعیدی:
سلام… عمل کاشت حلزون برای کری حسی عصبی ناگهانی انجام می‌شود. یعنی فردی که شنوایی یک گوشش به طور کامل از دست داده، می‌تواند عمل کاشت را انجام دهد. ولی باید 6 ماه از این اتفاق گذشته باشد تا ما کاملا مطمئن باشیم گوش شما شنوایی ندارد و یا باقی مانده شنوایی بسیار کم است. این عمل قابل انجام است ولی چون یک گوش شما شنوایی کامل دارد، هزینه عمل آزاد است و شما باید خودتان هزینه عمل را به صورت آزاد بپردازید. در رابطه با هزینه نیز باید از مرکز کاشت حلزون سوال کنید.

سوال 115:
سلام خانم دکتر شبتون بخیر . من از همکاران شما هستم. هیات علمی دانشگاه تربیت مدرس. من حدود نه سال پیش ۲۰۱۱ به ایران سفر کردم ( دانشجو در آمریکا بودم) و یک هفته پس از برگشت گشوم درد گرفت، شنوایی ام رو مقداری از دست دادم و وزوز گوش پیدا کردم …متاسقانه دکتر خوب تشخیص نداد و به من قرص آنتی بیوتیک و خواب دادند! تا مهر سال پیش که گوش سمت چپم هم ناگهان درگیر شد و بلافاصله پیش دکتر رفتم و درخواست کورتن کردم که گفتند شنوایی ام رو از دست ندادم نیازی نیست و این بیماری منیر است و بعد دو هفته بتاسرک خوب شدم… عید مجددا مریض شدم به همین منوال گذشت تایک ماه پیش که صبح از خواب بیدار شدم صداها بم شده بود… و اکو می شد. شنوایی سنجی نشون داد که مقداری از شنوایی ام رو در گوش سمت چپ از دست دادم . بهم کورتن دادند قرص … سه هفته خوردم  خوب شدم تا دو روز پیش که قرص قطع شد باز حالم بد شد. تعداد حملات به گوشم شدید شده… گرفتگی زیاد..‌ درد شدید…. و باز هم احساس شنیدن صداها از داخل استخر. دکتر به من پیشنهاد کردند که برم کورتن تزریق کنند. من متاسفانه شنبه بیمارستان بقیه الله دفعه اول اومدم و همکار شما به من قرص استامینوفن ذاد!! کاش من دوشنبه حالم بد می شد. خوشحال شدم دیدم به مریضها توضیح می دید… و این ارزنده است…. من شنبه ترژیق کورتن را انجام می دم اما تمایل دارم ادامه درمانم با شما باشد. بیمارستان وقت گرفتن سخت است ؟ و شما چه پیشنهادی دارید؟  آیا تزریق دیگه فایده ندارد ؟

پاسخ دکتر سعیدی:
سلام… کورتن برای افت شنوایی حاد استفاده میشود. مخصوصا برای افرادی که شنوایی به صورت ناگهانی از دست میدهد معمولا کورتن بسیار موثر است . چه به صورت خوراکی و چه به صورت تزریقی ولی افرادی که به صورت متناوب دچار افت شنوایی میشوند گاهی اوقات لازم است به صورت مداوم کورتنی مصرف کنند. باید نوع کم شنوایی شما بررسی شود. روزه دوشنبه تشریف بیاورید و بگویید با بند هماهنگ کردید تا معاینه شوید.

سوال 114:
با سلام و احترام، خانم دکتر گوش راستم وز وز می کرد و سرگیجه و عدم تعادل داشتم، به پزشک عمومی مراجعه کردم، گفتن جرم داره و‌ قطره گلیسیرین دادند، بعد از سه روز شنوایی ام‌ کاهش یافت دوباره مراجعه کردم گفتن التهاب پیدا کرده و آنتی بیوتیک دادن، دو روز بعد دیدم که خوب نشد به بیمارستان امیر اعلم مراجعه کردم، بهم تزریق ۶ بار دگزا متازون و ام ار ای رو تجویز کردن. بعد از تموم شدن تزریق رفتم شنوایی سنجی و جواب آن رو با جواب ام از ای به دکتر ….. نشون دادم، گفتن شنوایی کمی بهتر شده و بهم قرص ویتامین ب و آمپول بتامتازون تجویز کردن، گفتن دوماه بعد شنوایی سنجی برم. سوال این است که این داروها اثرگذار هستن یا به پزشک دیگه نیاز است رجوع کنم؟ بهبودی چه زمانی طول میکشه؟ ممنون خانم دکتر

پاسخ دکتر سعیدی:
سلام… احتمالا مشکل شما افت شنوایی حسی عصبی بوده است که ارتباطی با جرم گوش نداشته و صرفا همزمانی این دو اتفاق با هم بوده است. تزریق دگزامتازون داخل گوش موثر بوده است و ظاهرا شنوایی بهتر می‌باشد. ام آر آی نیز برای بررسی بیشتر انجام شده که کار کاملا علمی و درستی است. اگر شنوایی بخواهد بهتر شود با همان تزریق‌ها باید بهتر می‌شد. قرص ویتامین ب و آمپول بتامتازون نیز مقدار کمی موثر است. دکتر …. کارشان خوب است و به صورت علمی کار خود را انجام داده‌اند. باید صبر کنید و کارهای گفته شده انجام شود.

سوال 113:
سلام. من گوشم مشکل چسبندگی استخوان داشت که حدود ۱۰ روز پیش عمل کردم. اما اکنون نه تنها بهبود پیدا نکردم بلکه میزان شنوایی گوشم بسیار کم شده شاید ۵ درصد هم نباشه. (البته حدود ۳ ، ۴ روز بعد از عمل شنوایی داشتم ولی الان که حدود ۱۰ روز میگذره همون شنوایی هم از بین رفته، صدای فیش فیش گوشم هم هنوز ادامه داره) میخواستم شما لطف کنید نظرتون رو بفرمایید. آیا عادیه این وضعیت من و بعدا شنوایی برمیگرده یا خیر؟ خلاصه باید چیکار کنم؟ ممنون

پاسخ دکتر سعیدی:
سلام… اگر من خودم عمل کردم حتما باید سریعا معاینه شوید. چون معمولا هنگام ترخیص به بیمار گفته می‌شود که اگر افت شنوایی پیدا کردید و یا حس کردید شنوایی از بین رفته است باید زودتر مراجعه کنید، چراکه در این عمل یک درصد خطر از بین رفتن کامل شنوایی وجود دارد. در کل باید معاینه شوید. با این حال ممکن است به خاطر پانسمان داخل گوش احساس کم شنوایی داشته باشید ولی گاهی اوقات لازم است دارو تجویز کنیم. حتما مراجعه کنید تا پس از معاینه بگوییم چه باید انجام دهید.

سوال 112:
سلام خانم دکتر. حال شما خوبید انشااله شرمنده مزاحم شدم. خواستم یه مشاوره بگیرم. بینی من خیلی انحراف داره. خواستم بدونم اگه من الان بخوام انحراف عمل کنم در کنارش زیبایی هم باشه مشکلی واسه گوشم پیش نمیاد. با توجه به این که دوبار گوشم عمل شده
اجازه عمل دارم

پاسخ دکتر سعیدی:
سلام… علم انحراف بینی یا زیبایی هیچ تاثیری بر گوش ندارد و می‌توانید با خیال راحت عمل انجام دهید. اگر لازم باشد و پزشکتان صلاح می‌داند مشکلی برای انجام عمل نیست.

سوال 111:
سلام خانم دکتر خسته نباشید. 36 ساله هستم ممنون میشم جواب بدین. من گوشم مادر زادی کم شنوا هستش و خودم احساس میکنم که سال به سال گوشم ضعیف تر میشه، جفت پرده هاشم سالم هستش. میخواستم ازشما بپرسم که باجراحی حلضون امکان شنوای دارم وشما عمل گوش انجام میدین ممنون میشم جواب بدین بزرگوار

پاسخ دکتر سعیدی:
سلام… اگر افت شنوایی شما عصبی حسی بوده، یعنی عصب گوش شما ضعیف باشد، تنها راه حل استفاده از سمعک می‌باشد. باید بررسی شوید و اودیومتری گرفته شود تا بررسی کنیم و جواب قطعی را به شما بگویم. با توجه به اینکه از بچگی مشکل شنوایی داشته‌اید احتمال زیاد تنها راه حل استفاده از سمعک باشد.

سوال 110:
سلام خانم دكتر وقتتون بخير. من به دليل كرونا حس چشايي و بويايي حدود ١٥ روزه از دست دادم. براي برگشتن حس چشايي و بويايي اقدام خاصي هست كه انجام بدم؟ من از يه دكتر شنيدم كه كفتن بوم بيمارستان بقيه الله دكتر گوش و حلق و بيني و فيزيوتراپي ! انجام بدم. ميخواستم اگه ممكنه شما منو راهنمايي كنيد ممنونم

پاسخ دکتر سعیدی:
سلام… معمولا زمانی که حس بویایی از بین می‌رود، درمان خاصی برای آن وجود ندارد. باید صبر کنید تا به مرور شاید بهتر شود. در حال حاضر راهی که برای تقویت و تحریک سلول‌های بویایی استفاده می‌شود، استفاده از بوهای خاصی است که باید در طول روز چند نوبت جلو بینی گرفته و استنشاق شود تا بهتر گردد. البته اسپری‌های مخصوصی نیز می‌باشد که شرکت دارویی‌ای این اسپری را دارد و گاهی اوقات در بیمارستان بقیه الله به بیماران داده می‌شود. می‌توانید از این اسپری استفاده کنید، شاید بویایی بهتر شود و برگردد.
مجموعه ۴ تا اسپری می‌باشد که اسم مجموعه الفکترین است.

سوال 109:
سلام خانم دکتر سعیدی وقتتون بخیر. از ساری مزاحمتون میشم. پیشتون جراحی انجام دادم جراحی زبان و گردن و غدد لنفاویمو در آوردین. من باید بیام پیشتون الان صلاح میدونین بیام، متاسفانه زیر چونه یک برآمدگی داشته الان دکتر پرتو درمانیم گفته بهتون نشون بدم بیام معاینه کنید. دکتر پرتو درمانیم سی تی اسکن نوشته بود اندازش تو اون 6 بوده اینجا 8/5. نوبت بهم بدین بیام خودتون ببینین خیالم راحت شه

پاسخ دکتر سعیدی:
سلام… سونوگرافی توده کوچکی نشان می‌دهد. باید دید توده از کی ایجاد شده است، درد دارد یا نه. اگر مدتی گذشته و این توده وجود دارد و تغیری نداشته و همچنین اذیت یا مشکلی برای شما ندارد، یک ماه دیگر سونوگرافی جدید انجام دهید. اگر لازم باشد نمونه‌برداری سوزنی نیز برای شما انجام دهیم. از روی نتیجه و انجام معاینات وضعیت به صورت کامل مشخص می‌شود.
با توجه گذشت ۴ الی ۵ سال از عمل شما، بعید است عود تومور باشد و احتمالا مشکل خاصی وجود ندارد.

سوال 108:
سلام خانم دکتر خسته نباشید. خانم دکتر حالم خوب نیست. چشام خیلی تار میبینه و خیلی کلافه و خسته و عصبی هستم. از کار و زندگیم افتادم. ازتون خواهش میکنم یه وقت اورژانسی بهم بدید. وقت گرفتم واسه یکشنبه ۱۲مرداد ولی خیلی دیره واسه حالم اگه یه وقت اورژانسی واسه این یکشنبه که مطب هستید بدید ممنون میشم.

پاسخ دکتر سعیدی:
سلام… علائم شما با توجه به آزمایش پرکاری تیروئید می‌باشد. اگر تا الان سونوگرافی برای تیروئید انجام نداده‌اید و هیچ گره، ندول یا ضایعه‌ای در تیروئید وجود ندارد، قبل از مراجعه به مطب، حتما متخصص غدد شما را ویزیت کند.

سوال 107:
سلام خسته نباشید خانوم دکتر. دخترم 23 بهمن در بیمارستان بقیه الله توسط شما عمل شد. حتی شما اون روز لطف کردین لوزه دخترمو عمل کردین. همه چیز خیلی عال بود. مشکل اول اینکه کرونا شد قرار بود شما بعد 15 روز دخترمو ببینید و بخیه گوشش رو باز کنید. بعد من بردم بیمارستان امیرالومنین رشت بخیه دخترم رو کشدین و دکتر گفت همه چیز خوبه تا اینکه اول اردیبهشت برای گذاشتن دستگاه آمدیم تهران. پانزدهم اریبهشت برای تنظیم مجدد اومدیم. تا اینکه دوازهم خرداد اومدیم واسه تنظیم همه چیز خوب بود بدیل گرمی هوا بعد از تنظیم دخترم وقتی داخل ماشین شد دستگاه رو برداشت وقتی اومدیم رشت بعد خستگی راه خوابید فردا من دستگاه رو گذاشتم، ترسید برداشت با هر ترفندی گذاشتم برداشت. داستان بد از اینجاست که دیگه دخترم دستگاه رو نذاشت. پیش مشاور بردم بعد این مدت بدون باطری یعنی خاموش دو روز گذاشت. از روز سوم بازم روشن گذاشیم ترسید برداشت. به آقای …. همسرم چند وقت پیش ماجرا رو گفت، ایشون گفتن صدا طبیعیه بچه شما باید بزاره ولی اون نمیزاره. مشاورم بهم گفته بچه شما دستگاهشو دوست داره نمیترسه ممکنه از درون سرش دچار مشکل شده یا تنظیم صدا بد بوده. اینقدر این موضوع واسه من ناراحت کنندس نمیدونم چیکار کنم شرمنده خیلی مزاحم شدم اگه میشه لطف کنید منو راهنمایی کنید با تشکر فراوان

پاسخ دکتر سعیدی:
سلام… اگر محل عمل هیچ‌گونه قرمزی، تورم و یا مشکل وجود ندارد، معمولا این رفتار کودک ممکن است ناشی از تنظیمات دستگاه باشد و مشکل خاصی در مسیر عصبی یا در سر به دلیل عمل جراحی ایجاد نشده است. اگر عمل عارضه‌ای داشته باشد در یکی دو هفته اول به صورت قرمزی، تورم و یا درد محل عمل خواهد بود. با این حال اگر مشکلی در محل عمل وجود ندارد، مشکل مربوط به تنظیم دستگاه بوده که کار خاصی از دست جراح برنمی‌آید و باید دستگاه به نحوی تنظیم شود که دستگاه برای کودک قابل تحمل شود.

سوال 106:
سلام وقت بخیر. خانم دکتر یه سوال داشتم ممنون میشم راهنماییم کنید. یک ماه هست عمل گوش استاپدوتومی (استخوان رکابی) انجام دادم، یه هفته بعد از جراحی گوشم خیلی خیلی کیپ شده و شنوایم کم شده، به نظر شما طبیعی این اتفاق و از بین می رود یا عملم خوب انجام نشده که ۳ هفته کیپی و گرفتگی گوش دارم ؟
خانم دکتر سعیدی عزیز، خیلی نگرانم که برام بمونه از بین نره چون خیلی اذیتم میکنه، لطف میکنید جوابمو بی زحمت بدین.

پاسخ دکتر سعیدی:
سلام… گاهی اوقات بعد از عمل جراحی به دلیل پانسمان گذاشته شده در کانال گوش (ژلفوم)، بعد از مدتی پانسمان ممکن است باز شود و موجب کیپ شدن گوش گردد که مقداری افت شنوایی ایجاد می‌کند. ولی اگر شنوایی خیلی کم شده باشد، باید گوش شما معاینه شود. اگر ۳ هفته از عمل گذشته باشد، باید مراجعه کرده و پانسمان داخل گوش برداشته شود و شنوایی‌سنجی انجام شده تا مشخص گردد واقعا افت شنوایی وجود دارد یا به‌خاطر پانسمان‌های داخل گوش بوده است. اگر افت واضحی وجود دارد باید سریعا برای معاینه مراجعه کنید .

سوال 105:
سلام دکترخسته نباشید. من مشگل وزوزگوش دارم. دلم نمیخواهد راست هم مثل چپ از دست بدهم. هر وقت دچار وزوز میشم سریع میرم دکتر. این چند سال یا بتاهیستن نوشته دکتر یا قرص آهن یا تقویتی آمپول ب۱ و ب۶ و ب۱۲ بوده. هروقت هم جرم بوده شست وشو داده دکتر. آیا وزوز گوش درمان داره و میخواستم بگم چپ هم از طرف بهزیستی بعد از نوار گوش سعمک تجویز کرد که من هفته پیش رفتم برای قالب گیری. ببخشید من سال ۸۷ متوجه ناشنوایی چپ شدم. از زرین شهر تا خود اصفهان پیش چند دکتر رفتم. یکی میگفت بیمارستان لقمان یا امیر علم تهران معرفی میکردند من نتوستم اینجاهای که گفته بودند بروم تا اینکه تصمیم گرفتم هر چند سعمک دوست نداشتم ولی از طرف بهزستی رفتم قالب گیری و هفته دیگه آماده میشه و میدهند.

پاسخ دکتر سعیدی:
سلام… در رابطه با افت شنوایی ناگهانی گوش چپ، درمان در فاز اولیه باید انجام شود و اگر بهبودی حاصل نشد، درمان دیگری ندارد. مگر آن‌که در صورت وجود مقداری شنوایی، از سمعک استفاده کنید و احتمالا در رابطه با شما به همين علت سمعک تجویز شده است. در حال حاضر باید تحت نظر باشید و سالی حداقل یکبار شنوایی‌سنجی انجام دهید و مراقب باشید در معرض سر و صدا قرار نگيريد تا این مشکل برای گوش مقابل اتفاق نیافتد.
در رابطه با جرم‌گیری، هر گوش دیگری نیز ممکن است جرم گرفته باشد و نیاز به شستشو پیدا کند.
وزوز گوش نیز درمان مستقیم خاصی ندارد و گوشی که دچار افت شنوایی حسی عصبی شود، احتمال ایجاد وزوز در گوش وجود دارد که با ویتامین‌ و بتاهیستین بهتر خواهد شد. ولی عمل جراحی برای این افت شنوایی وجود ندارد.

سوال 104:
سلام‌ خانم‌ دکتر خسته نباشید. ببخشید اینجا مزاحتون شدم که عکس بفرستم. تو قسمت پرسش و پاسخ اینترنتی خدمتتون گفته بودم که چند روزیه قسمت انتهایی زبانم هر دو طرف یه چیزایی مثل جوش زده یا پرزهای چشاییم متورم شده. البته گفتم خدمتتون من بیمارتون هستم و پارسال اومدم خدمتتون معاینه شدم گفتید آلرژی دارم. اسپری رینوکورد و قرص لتیزین بهم دادید، گفتید یکم هم انحراف استخوان بینی دارم.
من خیلی این چند وقته مواد شوینده و وایتکس استفاده کردم گلوم هم یکم قرمز و متورمه و یکمی هم خلط دارم.
از دو طرف براتون عکس فرستادم در واتساپ ممنون میشم جوابمو بدید. خیلی میترسم کلا بخاطره این چند وقته هم چون همسرم به کرونا مشکوک بود بیشتر استرس گرفتم انقدر که تنگی نفس دارم. خانم دکتر دستم به دامنتون تورو خدا جوابمو بدید.

پاسخ دکتر سعیدی:
سلام… موارد متورم کنار زبان، احتمالا همان پرزهای چشایی می‌باشد که متورم شده است و ممکن است به خاطر حساسیت، آلرژی و یا مصرف غذای خاصی باشد. حتی مواد شوینده و بخارات آن‌ها نیز ممکن است روی گلو و حلق این اثرات را داشته باشد. چیز خاصی نیست نگران نباشید. فقط مواد غذایی تحریک‌کننده مانند فلفل و امثالهم را مصرف نکنید و دهان خود را با سرمِ شستشو مرتب شستشو دهید. اگر علائم آلرژی مانند عطسه و یا آبریزش بینی دارید اسپری و قرص آنتی‌هستامین استفاده کنید.
در رابطه با موضوع کرونا باید از نظر علائم بالینی مانند تب، سرفه، بدن درد چک شوید و تست PCR انجام دهید. نمونه از ترشحات بینی و ته‌حلق گرفته می‌شود و آزمایش خون انجام می‌شود که باید به متخصص عفونی مراجعه کنید. اگر علائمی ندارید و قصد انجام تست را ندارید، باید حداقل 2 هفته خودتان را قرنطینه کنید که اگر علائم ایجاد شد متوجه شوید.

سوال 103:
با سلام سال ۹۷ عمل ماستوعید انجام دادین برای هر دو گوش. الان باز عفونت کردن و از گوش راستش بوی بدی میاد. ممنون میشم راهنمایی کنید.

پاسخ دکتر سعیدی:
سلام… باید دید عمل ماستوئید (Mastoied) در چه زمینه‌ای انجام شده است. اگر در رابطه با عفونت كلستئاتوم باشد، ممکن است عود کرده باشد که باید معاینات دوره‌ای انجام دهید. گاهی نیز ممکن است عفونت مربوط به کانال گوش باشد و ربطی به پرده گوش و عمل جراحی نداشته باشد. حتما معاینه شوید تا مشخص شود مشکل دقیقا از کجاست.

سوال 102:
سلام خانم دکتر سلام خسته نباشی خانم دکتر بنده یه نوار گوش ادیومتری انجام دادم میخواستم ببینم میزان شنوایی بنده چقدر میباشد و اگه امکانش هست برام تفسیرش کنید براتون در واتساپ ارسال کردم چون ازش چیزی نمیفهمم. ممنون

پاسخ دکتر سعیدی:
سلام… نوار گوش صرفا نشان می‌دهد که عصب گوش شما در فرکانس‌های بالا ضعیف است. این‌که چه سنی دارید نیز مهم است. چراکه بعد از 40 سال گاها به دنبال پیرگوشی افت شنوایی ایجاد می‌شود. ولی در فرکانس‌های گفتاری شنوایی خوب است و مشکلی ندارد.

سوال 101:
سلام و خدا قوت. برای کری ناگهانی یا سکته کامل گوش چپ آیا کاشت حلزون به بازگشت شنوایی کمک می کند و هزینه کاشت حلزون تقریباچقدر است.

پاسخ دکتر سعیدی:
سلام… برای کری ناگهانی یک گوش می‌توان کاشت حلزون انجام داد و برای بازگشت شنوایی بسیار کمک‌کننده می‌باشد. در بیش از 80 درصد موارد مثمر ثمر بوده و جواب می‌دهد. هزینه کاشت آزاد است و هزینه پروتز و جراحی را هیچ بیمه‌ای قبول نمی‌کند.

سوال 100:
سلام خانم دکتر وقت بخیر. من مادرم مرتب سرگیجه داره که دکتر بردم گفته اختلال گوش میانی داره و قرص بتاهیستین میخوره قبلا قرص می خورد خوب می شد، ولی جدیدا بیشتر شده راهنمایی می فرمایید.

پاسخ دکتر سعیدی:
سلام… اگر پس از بررسی به شما گفته شده سرگیجه مربوط به گوش می‌باشد و اختلال گوش داخلی و سیستم تعادلی است، قرص بتاهیستین (Betahistine) کمک‌کننده می‌باشد. مواردی مانند رعایت کردن رژیم غذایی، کم مصرف کردن نمک و … نیز موثر است.
در معاینه جزییات مشخص می‌شود، شاید علائم دیگری از قبیل مسائل نورولوژی مانند سردردهای عصبی، میگرن و .. وجود داشته باشد که باید این موارد کنترل شود. درصورت وجود این موارد مصرف بتاهیستین به تنهایی مشکل ایشان را برطرف نمی‌کند.

سوال 99:
کری گوش ناگهانی در گوش چپ ؛ ۱۰روز پردتیزول ۵۰ مصرف کردم ولی خوب نشده آیا درمان دارد یا نه

پاسخ دکتر سعیدی:
سلام… بستگی به میزان فاصله زمانی از افت شنوایی دارد. اگر بیش از یک یا دو ماه از افت شنوایی یا کری گذشته باشد، معمولا درمان دیگری پیشنهاد نمی‌شود. ولی اگر در یک ماه اخیر افت شنوایی داشته‌اید، می‌توان تزریق کورتن داخل گوش انجام داد که گاهی اوقات در چند نوبت ممکن است موثر واقع شود.

سوال 98:
سلام خانم دکتر ببخشید برای عمل چسبندگی استخوان گوش آیا لازمه موهای سر و صورت که اطراف گوش هستند تراشیده بشه؟

پاسخ دکتر سعیدی:
سلام… خیر نیاز به تراشیدن موها نیست.

سوال 97:
سلام خانم دکتر . دختر من ۲ سال و ۱۱ ماهشه و الان بیشتر از ۳ ماهی هست تقریبا که غده لنفاوی گوش سمت راستش باد کرده و سفته. قبلا هم وقتایی که سرما میخورد یه کم همینجاش باد میکرد ولی بعد که سرماخوردگیش خوب میشد دیگه این بادش هم میخوابید ولی این بار خیلی طول کشیده. دکتر متخصص اطفال بردم همون چندماه پیش گفتن عیبی نداره و خودش خوب میشه و گوشش هم عفونت نداره
ولی میبینم خیلی طول کشیده نگرانم. یکی از دوستانم‌ شما رو معرفی کردن که ازتون بپرسم. چون یه بچه سه ماهه هم دارم و کمی مراجعه برام سخته ولی اگه لازمه ازمایشی بده یا برای چک حضوری بیارمش؟ راستی دخترم تا یکسالگی رفلاکس شدید داشت و یه دکتری هم گفتن به دلیل رفلاکس و یا خوابیده شیرخوردن در نوزادی، گوشش حساس شده و هر سرماخوردگی به گوشش هم میزنه. ممنون میشم لطفتون رو از ما دریغ نکنین و بفرمایین که راه حل چیه؟ متشکرم

پاسخ دکتر سعیدی:
سلام… توده گفته شده طبق مشاهدات در گردن نبوده و به نظر نمی‌رسد غده لنفاوی باشد. توده‌ای است در غده بزاقی پاروتید که حتما باید سونوگرافی داپلر رنگی انجام دهید تا دقیق مشخص شود این توده عروقی است یا لنفاوی یا چیز دیگری. سونوگرافی حتما در مرکز معتبری انجام شود چراکه وابسته به فردی است که انجام می‌دهد.
پس از انجام سونوگرافی به همراه خود بیمار مراجعه کنید تا پس از معاینه مشخص شود چه اقداماتی برای ایشان انجام شود. ساعت‌ها و روزهای حضور من در مطب و بیمارستان در سایت مشخص است.

سوال 96:
سلام خانم دکتر من ۲۳ بهمن بیمارستان بقیه الله جراحی پرده گوش داشتم. دیابتی هستم. الانم قندم بالاست نتونستم برای معاینه بیام از آستارا. چند روزیه گوشم التهاب داره و کمی درد. رفتم اینجا یه قطره داد که باید در یخچال نگه میداشتم. دکتر یه قطره دادن ولی بازم نگرانم. چیکارکنم؟ الان احساس گرفتگی و داخل گوشم کمی درد دارم بزرگوارید.

پاسخ دکتر سعیدی:
سلام… اگر گوش عفونت دارد، حتما باید دیابت کنترل شود. اگر قند کنترل شود، عفونت گوش راحت‌تر به درمان جواب خواهد داد. برای گوش فعلا قطره سیپروفلوکساسین (Ciprofloxacin) و بتامتازون هر ۸ ساعت ۵ قطره با فاصله، یعنی ۵ قطره از بتامتازون را در گوش بریزید، ۵ دقیقه صبر کنید و سپس قطره دوم را در گوش بچکانید. یک هفته الی ۱۰ روز این دو قطره استفاده شود و در فرصت مناسب برای معاینه حضورا تشریف بیاورید.

سوال 95:
سلام خانم دکتر. من یه توده تو صورتم تقریبا مابین چشم و گوش سمت راستم هست. بیمارستان پوست رازی عمل کردم که پاتولوژی اعلام کرد scc بوده. بار دوم عود کرد مجددا عمل کردم پاتولوژی اعلام کرد ادنکسال بود و به عصب (پرینورال) رسیده. سوال من اینه که اگه توده به عصب رسیده باشه و مجبور شیم عصب رو هم برداریم شما در حین برداشتن تومور عصب هم ترمیم میکنید؟ چون از اراک میخوام بیام گفتم اول ازتون بپرسم بعد خدمتتون برسم.

پاسخ دکتر سعیدی:
سلام… با توجه به عمل ضایعه‌ در بیمارستان رازی، احتمال زیاد تومور پوستی بوده است‌. گزارش به عصب (پرینورال) رسیدن، احتمال زیاد مربوط به گزارش پاتولوژی است، نه اینکه به عصب صورت رسیده باشد. تومور در غده بزاقی نیست که به عصب صورت رسیده باشد. اگر تومور پوستی باشد باید کامل پوست درگیر با حاشیه‌ای کافی از بافت سالم برداشته شود و سپس گِرَفت گذاشته شده و ترمیم شود.
باید معاینه شوید تا دقیق مشخص شود تومور پوستی است یا مربوط به قسمت دیگر تا بعد تصمیم گیری شود چه باید انجام دهید.

سوال 94:
سلام و خسته نباشید. حدود سه ماه است که دچار کری گوش ناگهانی در گوش چپ شده ام و شنوایی گوش چپ کامل از دست رفته است. در شهر قزوین به متخصص مراجعه کرده ام و پردنیزول ۵۰ رو ۱۰ روز مصرف کرده ام ولی بهبودی حاصل نشد؛ آیا راه درمان وجود دارد و پیگیری کنم یا نه MRI مغز انجام دادم ولی مشکلی گزارش نشده. سن من ۴۵ سال. تشکر از زحمات شما

پاسخ دکتر سعیدی:
سلام… اگر ۳ ماه از افت شنوایی گذشته است و کورتن به صورت کافی و کامل دریافت شده است، با توجه به MRI انجام شده که خوشبختانه توده و یا تومور نشان نمی‌دهد، کار خاصی لازم نیست انجام گیرد. همچنین متاسفانه درمان دیگری توصیه نمی‌شود.

سوال 93:
با سلام و ادب حضور شما، ببخشید بنده خانمی 37 ساله هستم. الان یک هفته ست موقع قورت دادن آب دهانم حالتی شبیه شکستن قولنج انگشت.. یا ساییدگی غضروف در جلو گلوم حس میکنم. البته سرم را که عقب میدهم این حالت ایجاد نمیشود. مشکل در بلع ندارم.
درد و ورم هم در گردن و گلو ندارم. فقط اینکه بنده دو عدد گره تیروییدی دارم که نمونه برداری گرفتن گفتن مشکلی ندارند. آیا این صدا مربوط به تیروییدم است؟ خیلی نگرانم. چون به هر کس میگویم تجربه این چنینی نداشته.ممنون از راهنماییتان

پاسخ دکتر سعیدی:
سلام… معمولا صداهای ایجاد شده در هنگام بلع و یا در هنگام حرکت دادن حنجره با دست، مخصوصا در افرادی که گردن باریک و کشیده‌ای دارند، می‌تواند ناشی از حرکات غضروف روی همدیگر باشد که چنین صدایی تولید می‌شود. معمولا گره تیروئید همچین صدایی ایجاد نمی‌کند. با معاینه وضعیت مشخص می‌شود، احتمالا مشکل خاصی نیست. می‌توانید به مطب یا بیمارستان تشریف بیاورید شما را از نزدیک ببینم.

سوال 92:
من داخل گوشم صدای فیش فیش میکنه (صدای نبض) و مدتی هم هست شنوایی گوش راستم کم شده. آزمایش هایی که انجام دادم حاکی از چسبندگی استخوان گوش بود. میخواستم بدونم با عمل، آیا شنوایی و نیز صدای گوشم برطرف میشود یا خیر؟ و دیگه اینکه شنیده ام این عمل، عمل خطرناکی هست آیا درسته؟

پاسخ دکتر سعیدی:
سلام… اگر معاینه شده‌اید و پس از بررسی نوار گوش به شما گفته‌اند که چسبندگی استخوانچه گوش میانی یا اتواسکلروز (Otosclerosis) می‌باشد، معمولا بالای ۹۰ درصد با عمل جراحی شنوایی بهتر می‌شود. در ۵۰ درصد موارد نیز احتمال دارد صدای وزوز گوش یا صدای داخل گوش با عمل برطرف شود، ولی گاهی اوقات ممکن است صدا باقی بماند. عمل حساس و خطرناکی است و یک درصد خطر افت شنوایی و یا حتی از بین رفتن حس شنوایی وجود دارد، اما بالای ۹۰ درصد بهبود شنوایی حاصل می‌شود.

سوال 91:
سلام وقت شما بخیر خانم دکتر. وقتتونو نمیگیرم به طور خلاصه: برای گوش من تشخیص اتواسکلروز داده شده، میخواستم بدونم برای عمل جراحی هزینه چقدر هست و آیا با بیمه ی خاصی طرف قرارداد هستید و برای نوبت دهی چطور خدمتتون برسم؟ چون من از جنوب کرمان میام و رفت و آمدم یه مقدار سخته، ممنونم از لطفتون 💐💐

پاسخ دکتر سعیدی:
سلام… من بیمارستان بقیه الله و بیمارستان دی جراحی انجام می‌دهم. باید دید بیمه شما با کدام بیمارستان‌ها قرارداد دارد تا با توجه به آن بیمارستان مورد نظر را انتخاب کنیم و برای شما وقت عمل بگذاریم.
روزهای یک‌شنبه در مطب هستم. شما می‌توانید از طریق صفحه نوبت اینترنتی دکتر سعیدی زمان دلخواه خودتان را انتخاب کنید. همچنین روزهای دوشنبه و سه‌شنبه درمانگاه بیمارستان بقیه‌الله می‌توانم درخدمت شما باشم. از طریق صفحه‌ی نوبت بیمارستان می‌توانید جهت ملاقات حضوری اقدام کنید.

سوال 90:
سلام خانم دکتر وقتتون بخیر. من ….…. هستم. برای تیروئید خواهرم که پاپیلاری کارسینوما بود قرار شد قبل از عمل آقای دکتر ….. سونوشون کنه، اما دکتر رو پیدا نمیکنم نه بیمارستان هستن نه مطب. میخواستم ببینم اگر دکتر دیگه ای مد نظرتون هستن برای سونو معرفی کنید و چه آمادگی لازم است.

پاسخ دکتر سعیدی:
سلام… آزمایش‌های شما خوب است. در رابطه با عمل آمادگی خاصی نیاز نیست. فقط دقت داشته باشید حتما یک سونوگرافیست مطمئن پیدا کنید یا در شهر خودتان اگر کسی می‌شناسید که مطمئن است، یک سونوگرافی از گردن انجام دهید تا لنف نود پاتولوژیکی نداشته باشند. بیهوشی بیمارستان دی حتما سی‌تی‌اسکن ریه قبل از عمل می‌خواهد. سی‌تی‌اسکن ریه در این هفته بدون تزریق انجام شود تا از نظر کرونا نیز بررسی گردد. پنجشنبه ۷ صبح ناشتا با همه مدارک بیمارستان بستری شوند. کار خاصی دیگری نیاز نیست.

سوال 89:
سلام. خانم دکتر روزتون بخیر ببخشید من حدود ۱۵ روز پیش پدرم رو اوردم خدمتتون برای ضایعه ی کنار زبونشون و شما فرمودین باید بیوپسی بشه الان جوابش اومده و الان اگه لطف کنین اینجا یه نظر اولیه بفرمایین ممنون میشیم.

پاسخ دکتر سعیدی:
سلام… طبق آزمایش‌ها ضایعه‌ی لب ایشان خوشبختانه بدخیم نیست. البته برای لب متخصص پوست باید معاینه کنند و درمان دارویی تجویز کنند. ولی در مورد زبان طبق گفته قبلی در مطب، تومور بدخیم وجود دارد و حتما باید جراحی شود. درواقع بخشی از زبان برداشته شده و غدد لنفاوی گردن نیز کامل تخلیه می‌گردد. برای توضیحات بیش‌تر و جزییات در رابطه با عمل و نحوه اقدامات لازم حضورا تشریف بیاورید.

سوال 88:
استاد من سوالی داشتم. من موقعی که گیلاس یا وقتی میرم آزمایش خون میدم، صدا ها بیشتر میشه و موقعی که اب قند میخورم بعد صدا کم میشه. ایا بیماری منیر این طور ممنون میشم پاسخ دهید.

پاسخ دکتر سعیدی:
سلام… این‌ مواردی که شما مطرح کردید ارتباط خاصی به بیماری منیر ندارد. یعنی صرفا با خوردن آب قند و امثالهم باعث کم یا زیاد شدن صدای گوش نمی‌شود.

سوال 87:
سلام خانوم دکتر وقتتون بخیر. من به مدت چهار سال گوش سمت چپم‌ کم شنوا شده و ام ارای گرفتم همه چیزی نشون نداده که دکترها گفتن گوش شما سکته کرده. میخواستم بدونم که درمانی هست واسه من؟ خیلی ممنون

پاسخ دکتر سعیدی:
سلام… زمانی که عصب گوش آسیب می‌بینید، معمولا ترمیم نمی‌شود. اگر افت شنوایی در حدی باشد که بتوانید سمعک استفاده کنید، با استفاده از سمعک شنوایی بهتر می‌شود. در غیر این‌صورت تنها راه کاشت حلزون است که روی شنوایی تاثیر مثبت می‌گذارد. با توجه به کامل بودن شنوایی یک گوش، هزینه کاشت گوش دوم آزاد محاسبه می‌شود و باید پروتز را خودتان تهیه کنید. اگر مشکل زیادی با شنوایی یک گوش ندارید، می‌توانید از کاشت حلزون صرف نظر کنید.

سوال 86:
آیا پخش شدن هر گونه سرطانی مثلا همین سرطان تیروئید میتونه به حالت گرفتگی و انقباض خودش رو نشون بده؟ یا گرفتگی ها منشا دیگه ای دارند. منظورم مثلا گرفتگی یا احساس پری در قسمتی از گردن یا کتف یا پستان یا هر جایی از بدن ؟ ممنونم پاسخگویی و راهنمایی شما.

پاسخ دکتر سعیدی:
سلام… ایجاد گرفتگی و انقباض در پخش شدن سرطان وجود ندارد. احساس پری در گردن بعید است نشانه گرفتاری تومور باشد. برای مثال سرطان تیروئید ممکن است موجب درگیری غدد لنفاوی گردن شود که با علائمی همچون تورم و توده در گردن خود را نشان می‌دهد ولی گرفتگی عضلانی ایجاد نمی‌کند.

سوال 85:
سلام خانم دکتر. آیا وزوز گوش من میتونه از کمخونی کم کاری تیروئید، بیماری خود ایمنی اگزما پوستی، باشه؟ وضع خواهرم خیلی شدیده، میخواستم یک ماه دیگه که قراره بیام برا معاینه، ایشون رو هم با خودم بیارم معاینه بفرمایید، تا شاید درمانی داشته باشه، البته ما کل فامیل پدری همگی حداقل یک مشکل گوش دارن!

پاسخ دکتر سعیدی:
سلام… وزوز گوش می‌تواند ناشی از پرکاری تیروئید و حتی کم‌خونی باشد، اما بیماری خودایمنی مانند اگزما و از این قبیل بیماری‌ها هیچ‌کدام عامل وزوز گوش نیستند. معمولا وزوز گوش ناشی از ضعیف شدت عصب گوش می‌باشد. اگر علت وزوز گوش ناشی از کم‌خونی و یا پرکاری تیروئید باشد، با درمان بیماری، وزوز گوش ممکن است کم‌تر و یا برطرف شود.

سوال 84:
سلام وقت شما بخیر. پسر من ۱۴ ساله است و احتیاج به عمل برداشت لوزه سوم داره. میخواستم ببینم کی وقت دارید و کدام بیمارستان ها عمل انجام میدید

پاسخ دکتر سعیدی:
سلام… عمل لوزه سوم در صورت وجود خرخر شبانه یا گرفتگی بینی و تنفس دهانی شدید، معمولا نیاز به عمل دارد. ۱۴ سالگی سنی است که سایز لوزه سوم کوچک و برطرف می‌شود. باید ارزیابی دقیق صورت بگیرد و مشخص شود واقعا لوزه سوم بزرگ است و نیاز به جراحی دارد یا خیر؟ بعد از انجام معاینه می‌توانم اظهار نظر دقیقی انجام دهم.

سوال 83:
سلام وقتتون بخیر و نیکی. یکی از مراجعین هستم، خانم ۳۱ ساله بابت نودول بدخیم تیروئید از نوع پاپیلری کارسینوما. طبق مدارک ارائه شده قرار شد تیروئید من مورد جراحی قرار بگیره. به نظر شما پزشک متخصص و بزرگوار با توجه به این که غده ی تیروئید در بدن مهم ایا میشه فقط قسمت چپ که درگیر هست رو برداشت؟ و قسمت راست رو حفظ کرد؟ میشه متوجه شد به جای دیگه هم سرایت کرده یا نه فقط تو همون منطقه ست؟ چطور میشه متوجه شد؟ ایا سیکل ماهیانه ام بعد از جراحی تحت تاثیر قرار میگیره؟ میتونم بعدش بچه دار بشم؟ روزه گرفتن در ماه مبارک رمضان به چه شکلی خواهد بود؟ باز هم بابت تعدد سوالات عذرخواهی میکنم ممنون از شما

پاسخ دکتر سعیدی:
سلام… در تومور بدخیم تیروئید کل تیروئید باید برداشته شود. چراکه به احتمال زیاد بعد از عمل نیاز به یدتراپی باشد. اگر در یدتراپی درصدی از تیروئید باقی مانده باشد، امکان‌پذیر نیست و نمی‌توان انجام داد. برای این‌که بفهمیم به جای دیگری سرایت کرده است یا خیر، شایع‌ترین محل برای گسترش تومور، غدد لنفاوی گردن است که حتما قبل از عمل باید بررسی دقیق سونوگرافی از این غدد انجام شود.
برای آگاهی از این موضوع که به قسمت‌های دیگر نیز گسترش یافته یا خیر، معمولا قبل از یدتراپی، اسکن کل بدن انجام داده می‌شود. با این کار جای‌هایی که گسترش پیدا کرده باشد مشخص می‌شود. در بیش‌تر موارد آن قسمت نیز با یدتراپی درمان می‌شود.
بعد از عمل جراحی ممکن است به خاطر اختلال در هورمون تیروئید، اختلال سیکل ماهانه اتفاق بیافتد. بعد از اتمام یدتراپی و تکمیل درمان، داروی تیروئید، لووتیروکسین (Levothyroxine) تجویز می‌شود و همه چیز به حالت عادی بر می‌گردد. البته مثل بیماری که کم‌کاری تیروئید دارد و مجبور است تا آخر عمر قرص لووتیروکسین مصرف کند.
بارداری مشکلی ندارد و روزه گرفتن نیز ممکن خواهد بود.

سوال 82:
سلام خانم دکتر، وقتتون بخیر. من مدتی پیش مشکل وزوزگوشم رو برای شما توضح دادم. به نظر شما امکان داره با قطره هلسی که برای وزوزگوش هست، وزوز گوشم درمان بشه؟
هزینه  داخل مطب شما چقدر هست؟ آیا برای وزوز گوش حتما باید انجام بدم؟ لطفا راهنماییم کنید ممنون میشم. سپاسگزارم

پاسخ دکتر سعیدی:
سلام… این قطره به نظر من تاثیر خاصی روی درمان وزوز گوش شما نخواهد داشت. برای بررسی وزوز گوش حتما باید نوارگوش به عنوان بررسی پایه انجام شود.
در رابطه با هزینه نوار گوش با بخش شنوایی‌سنجی مطب تماس بگیرید.

سوال 81:
سلام خانم دکتر و عرض خسته نباشید. بنده مبتلا به فشار و وزوز گوش راست هستم و تشخیص نهایی شما منیر بود. سرگیجه خیلی کم پیش میاد و در گوش راست کاهش شنوایی داشتم و این مشکل رو سه ساله دارم. الان باردارم و ماه سوم هستم و سیناریزین رو مصرفش رو قطع کردم و الان هیچ دارویی مصرف نمیکنم.
در حال حاضر صدای وزوز و احساس پری (بادکنکی شدن) و فشار در گوشم هر روز داره بدتر میشه. شنواییم هم بازم کمتر شده این مشکل علاوه بارداری زندگی رو سخت تر میکنه و یک پزشکی به من بخور اکالیپتوس و accy دادن که دکتر زنان اونها رو خطر افرین دونستن. حالا من برای التیام مشکلم چه کار کنم؟

پاسخ دکتر سعیدی:
سلام… در بارداری به علت افزایش حجم جریان خون ممکن است صدا در گوش ایجاد شود. با توجه به وجود وزوز گوش از قبل، این صدا افزون بر آن می‌شود که ممکن است آزار دهنده باشد. داروی خاصی نیاز نیست مصرف کنید. بخار اوکالیپتوس و از این دست موارد تاثیر خاصی ندارد. قرص سیناریزین اگر بر روی وزوز گوش اثر مثبت داشته و باعث بهبود می‌شده است، می‌توان با مشورت پزشک زنان در صورت عدم منع، استفاده کنید. در غیر این‌صورت بهتر است روان‌درمانی کنید. باید در این شرایط به صدا بی‌توجه باشید و سعی کنید کم‌کم به موضوع عادت کنید تا بعد از بارداری بتوانید دارو استفاده کنید.

سوال 80:

گوشم وز وز میکنه مخصوصا وقتی همه جا ساکته آیا درمان میشود؟

پاسخ دکتر سعیدی:
سلام… وزوز گوش علل متفاوتی دارد که باید علت بررسی شود. اکثر اوقات ممکن است ناشی از ضعف عصب شنوایی باشد. ماهیت وزوز گوش به این صورت است که وقتی همه جا ساکت باشد، معمولا شدت آن بیش‌تر می‌شود. شما می‌توانید توصیه‌های من در یادداشتی درباره وز وز گوش و درمان‌های آن را مطالعه کنید.

سوال 79:

چند روزی است گوش پسرم درد میکند و از آن ترشح بیرون میاد آیا مشکلی برای پرده ی گوش به وجود آمده؟

پاسخ دکتر سعیدی:
سلام… صرف ترشح از پرده گوش ربطی به پارگی پرده گوش ندارد. این ترشح می‌تواند ناشی از عفونت کانال گوش باشد.
با معاینه گوش علت مشخص می‌شود و روش درمان براساس آن روشن می‌شود.

سوال 78:

سلام خسته نباشید من همسرم بیماری منییر دارن از ۲۵ سالگی مبتلا شده و شنواییشو تا حدود زیادی از دست داده و اینکه داروهاشو تمدید میکنه و دکتر نمیره این میتونه براش بد باشه یا باید داروهاش عوض بشه ؟

پاسخ دکتر سعیدی:
سلام…. بیماری منیر بیماری مزمنی است که به مرور زمان شنوایی بیمار کم می‌شود، ولی حملات و سرگیجه با گذشت زمان باید کم‌تر شود. اگر حملات و سرگیجه کم باشد، معمولا نیاز به تمدید و یا مصرف دارو نیست و می‌توان حداقل دارو را استفاده کرد.
در هر صورت بدون نسخه پزشک و ویزیت توصیه به مصرف و تمدید دارو نمی‌شود.

سوال 77:

پرده گوش سوراخ شده و صدای به مانند چکش در گوش من طنین افکن است میشه بگید چه کار باید بکنم؟

پاسخ دکتر سعیدی:
سلام… اگر پرده گوش سوراخ شود، گاهی اوقات صدایی مانند وزوز و یا صدای چکش که در گوش ایجاد می‌شود.
معمولا در صورتی که آسیب در عصب شنوایی ایجاد نشده باشد، اگر پرده ترمیم شود در ۵۰ درصد مواقع صدا ایجاد شده در گوش برطرف خواهد شد.

سوال 76:

پسر 12 ساله دارم، چند روزه گوشش درد میکنه. بردم دکتر عمومی معاینه کرد گفت پرده گوشش پاره شده، آنتی بیوتیک داده، ساکشن هم انجام داده نگرانم چه کاری باید انجام دهم.

پاسخ دکتر سعیدی:
سلام… در حال حاضر بسیار مراقب باشید آب درون گوش نرود. هنگام حمام پنبه چرب درون گوش ایشاان بگذارید و بعد از استحمام گوش را سشوار بگیرید تا عفونت نکند.
حتما باید ویزیت شوند تا مشخص شود پارگی به چه صورتی است و آیا نیاز به جراحی دارد یا خیر.

سوال 75:

سلام و عرض ادب ببخشید شما شستشوی گوش از طریق ساکشن هم انجام میدهید؟ ممنون

پاسخ دکتر سعیدی:
سلام… تقریبا اکثر مراکز برای شستشو گوش از ساکشن استفاده می‌کنند و ما نیز به همین روش انجام می‌دهیم.

سوال 74:

سلام خانم دکتر. وقت بخیر. مدارک پزشکی مادرم اندوسکوپی، بیوپسی و سیتی اسکن حنجره را براتون در واتساپ فرستادم. قراره شنبه بیارمش تهران ، چه دستوری میفرمایید؟

پاسخ دکتر سعیدی:
سلام… در بیوبسی انجام شده، ضایعه‌ای در ابتدای مری وجود دارد که با توجه به گزارش پاتولوژی، رنگ آمیزی اختصاص به نام IHC هم باید انجام شود، تا مشخص شود دقیقا نوع پاتولوژی چیست و چه درمانی نیاز دارد؟ آیا جراحی لازم است، یا شیمی درمانی یا صرفا رادیوتراپی کافی است. حتما باید بررسی کامل انجام شود و احتمالا آندوسکوپی مجدد نیز لازم باشد تا مشخص شود وسعت ضایعه و محل دقیق آن کجا می‌باشد و چه مقدار درگیری دارد.

سوال 73:

سلام خانم دکتر عزیز، وقت بخیر. من یک بیمار کارسینومای تیروئید دارم. میخواستم بپرسم شما غیر از بیمارستان بقیه الله جای دیگری هم عمل انجام میدهید که از نظر کرونا ایزوله باشد؟

پاسخ دکتر سعیدی:
سلام… من در بیمارستان بقیه الله و بیمارستان دی می‌توانم عمل انجام دهم. امکان این وجود دارد در بیمارستان دی عمل شوید. اگر دغدغه کرونا را دارید، این بیمارستان بیماران کرونایی را بستری نمی‌کند و به مراکز درمانی دیگر ارجاع می‌دهد.

سوال 72:

سلام خانوم دكتر وقت بخير. مامان من ٧ ماه پيش تشخيص سرطان زبان دادن گفتن قابل عمل نيست چون نزديك گردن بود. راديوتراپي ٢٥ جلسه و ٤ جلسه شيمي كردن. دهنش خيلي سوخته بود. دكتر انكولوژي هم ميگفت خوبه. الان بوي بد ميداد دهنش، البته عفونت داره بخاطر راديوتراپي. MRI نوشتن، الان ميگن از روي اون كه پيشرفت كرده. گفتن ببرين تهران، شمارو معرفي كردن از اشناها. از تبريز هستيم، لطف ميكنيد به ام ار اي نگاه كنيد. صلاح ديديد، از نزديك بياريم.

پاسخ دکتر سعیدی:
سلام… ضایعه در قسمت قاعده زبان و نزدیک حنجره می‌باشد، متاسفانه خیلی وسیع است. طبق مشاهدات انجام شده به نظر می‌رسد با رادیوتراپی کوچک نشده است. عمل وسیعی لازم است و گاهی اگر ضایعه نزدیک حنجره باشد و یا حنجره را درگیر کرده باشه، ممکن است نیاز برداشتن حنجره نیز باشد.
مادر شما حتما باید معاینه شوند و از نزدیک بررسی کنم چه عملی و چه پرسه‌ی درمانی برای ایشان صورت پذیرد.

سوال 71:

سلام مجدد. سپاسگزارم از جواب شما در سایت. برای عفونت گوشم متخصص بیماری های عفونی قرص کو-آموکسی کلاو و ویتامین ب و قطره بتازونیت دادن. به نظر شما باعث میشه این قرص عفونت گوشم خوب بشه؟
داخل سایت سوال های سایر افراد رو دیدم. فردی گفته بود وزوز گوشش با آمپول کورتون خوب شد. من هم این آمپول روتزریق بکنم خوب میشم؟ تشکر. واقعا معذرت میخوام سوال زیاد میپرسم شما به بزرگواری خودتون ببخشیدخیلی ممنون.

پاسخ دکتر سعیدی:

سلام… در رابطه با قطره و کوآموکسی کلاو که تجویز شده باید از پزشک خودتان بپرسید چه عفونی وجود داشته است. باید معاینه شوید تا بر اساس نوع عفونت (عفونت گوش خارجی است یا گوش میانی) درمان مناسب بر اساس آن تجویز شود.
در رابطه با خوب شدن وزوز پس از تزریق کورتن، بر حسب نوع وزوز گوش متفاوت است. برای مثال افرادی که ناگهانی افت شنوایی و وزوز گوش همزمان پیدا می‌کنند با آمپول کورتن و درمان دارویی بهتر می‌شوند، ولی همه این موارد نیازمند معاینه و مشاهده شنوایی‌سنجی است تا براساس آن بگوییم وزوز گوش خوب می‌شود یا خیر.

سوال 70:

با سلام خدمت شما دکتر عزیز. بنده از تبریز مزاحمتون میشم. میخواستم اگه زحمتی نیست به جواب سونو و اسکن من نگاه کنید و نظرتون رو بفرمایید.  اگه امکانش باشه من بیام تهران جراحی کنم. خیلی خیلی نگرانم. از طرفی زبانم و دهانم هم درد میکنه و احساس خوبی ندارم. میترسم به زبون و دهانم هم زده باشه

پاسخ دکتر سعیدی:
سلام… با توجه به جواب آزمایش و سی‌تی‌اسکن باید از تیروئید و غده لنفاوی گردن با توجه سایز ۴ سانتیمتر، نمونه برداری شود. نمونه‌برداری تیروئید نرمال است، ولی باید وضعیت توده گردن مشخص شود. حتما از آن ناحیه باید نمونه برداری سوزنی انجام شود و بر اساس جواب تصمیم گرفته‌ شود که آیا جراحی لازم است یا خیر.

سوال 69:

سلام خانم دکتر خسته نباشید. من یکشنبه اومدم پیشتون گوشم رو ساکشن کردید. گفتید جرم به پرده‌ی گوش چسبیده باید قطره‌ی گلیسرین فنیکه استفاده کنم برای نرم شدن جرم گوشم تا هفته ی بعد گوشمو کامل تمیز کنید. من از اون روز قطره رو میریزم، اما دیشب خیلی گوش چپم درد بدی گرفتم گلوم و سرمم درد میکرد. من چیکار باید کنم خانم دکتر؟ ممنون میشم راهنماییم کنید.

پاسخ دکتر سعیدی:
سلام… باید از قطره‌ای گلیسیرین فنیکه (Glycerin pheniqe) استفاده کنید و برای درد گوش نیز از مسکن استفاده کنید.
استفاده از قطره ضروریست استفاده شود تا جرم گوش نرم شده و بتوانیم ساکشن انجام دهیم.

سوال 68:

سلام خانم دکتر عزیز من …… هستم که عمل تیروئید در چهارشنبه داشتم دو تا سوال داشتم از خدمتتون اول اینکه زیر جای بخیه من یه کمی متورم است آیا طبیعی است. دوم پماد تتراساکلین را روزی 2 بار به مدت 1 هفته بزنم. مرسی و ممنون از محبتتون باسپاس

پاسخ دکتر سعیدی:
سلام… اندک تورم اطراف زخم طبیعی است و به مرور زمان برطرف می‌شود. پماد تتراسکلین (Tetracycline) را حدود یک هفته استفاده کنید. کرم استراتادرم که برای شما تجویز کرده‌ام حداقل 2 الی 3 ماه مصرف کنید. با این کار اسکار محل زخم شما را کامل از بین می‌برد.

سوال 67:

سلام و عرض ادب خدمت خانم دکتر. مدتی پیش سوالی درباره گوشم از شما پرسیدم درباره وزوز گوشم. فرمودید که باید شنوایی سنجی انجام بدم. من انجام دادم، تستم نرمال و خوب بود. بخشید مسیرم طولانی بود و به خاطر ویروس کرونا نتونستم خدمت شما بیام. به نظر شما امکان داره دلیل وزوز گوشم عفونت باشه، چون تشخیص دادن گوشم عفونت و التهاب هم داره مچکرم.

پاسخ دکتر سعیدی:
سلام… وزوز گوش شما بعید است به خاطر عفونت و التهاب‌های گوش باشد. چراکه اگر به خاطر عفونت و التهاب باشد، شنوایی‌سنجی شما نرمال نخواهد بود.

سوال 66:

من 4شبه لوزه هام متورم شده اونقدر که شبا وقت خواب نفسم بالا نمیاد و از خواب می‌پرم. امروز رفتم خدمت همکارتون دکتر …… ایشون حتی معاینه درست حسابی هم نکرد و انتی بیوتیک نوشتن. ولی من الان 5 روزه دارم چرک خشک کن و انتی بیوتیک مصرف می‌کنم ولی هیچ تاثیری نداشته و بدتر شدم. امکان عمل هست با وجود تورم؟

پاسخ دکتر سعیدی:
سلام… دکتر شما حتما در معاینه، عفونتی در لوزه‌ها مشاهده کرده‌اند که آنتی بیتویک برای شما تجویز کرده‌اند. حتما دارویی که ایشان گفتند را تا انتها استفاده کنید. هر وقت علائم شما بهتر شد، باید مجدد ویزیت شوید. اگر نیاز به عمل مجدد بود آن‌گاه برای عمل جراحی اقدام می‌شود.

سوال 65:

سلام. من عمل تیرویید انجام دادم تو بیمارستان دی امروز مرخص شدم. الان ترشح های پشت حلقی و خلط های خیلی سنگین که تخلیه نمیشه و باعث خفگی شدید من میشه. با توجه به اینکه من از قبل هم این مشکل رو داشتم و تحت مراقبت بودم به من دفعه پیش کپسول لووفلوکساسین 750 میل رو داده بودند. الان قرص سفالکسین هم مصرف میکنم. میتونم این قرص هم بگیرم که استفاده کنم چون الرژیم تا هفته ی دیگه نیست یا کار دیگه ای انجام بدم.
این قرص رو همراه با سفالکسین استفاده کنم یا خیر؟ لطفا راهنماییم کنید. خانم دکتر من حالم بدتر شده و 3 روز شد که نتونستم بخوابم سر این موضوع باید چیکار کنم؟ این قرص هم مجبورا مصرف کردم اما بهتر نشدم. گلو درد شدید هم گرفتم و انگار راه گلوم کلا بسته شده خیلی حالم بده لطفا هرچه زودتر من رو راهنمایی کنید ممنون.

پاسخ دکتر سعیدی:
سلام… داروهایی که قبلا برای آلرژی مصرف می‌کردید، می‌توانید ادامه دهید. کپسول لووفلوکساسین (Levofloxacin) از نظر من نیاز نیست مصرف کنید. از قرص سفالکسین استفاده نکنید.
افزایش ترشحات پشت حلق به این دلیل است که بی‌هوشی موجب این ترشحات می‌شود. همچنین گلودرد ممکن است به خاطر لوله‌گذاری بی‌هوشی باشد. بنابراین جای نگرانی نیست، این موارد به مرور زمان مرتفع می‌شود.

سوال 64:

سلام خانم دکتر خسته نباشید سوالی داشتم. من چند ماهی هست هر دو گوشم وزوز میکنه. پزشک گفت به دلیل جرم هست. یکی از گوش هامو شست و شو دادم. امروز که رفتم متخصص عفونت گوش بهم گفت گوشم عفونت و التهاب داره، بهم قطره بتازونیت و قرص کو آموکسی کلاو و ویتامین ب داد. از وقتی هم که قطره رو داخل گوشم ریختم وزوز گوشم بیشتر شده. خواهشمندم از شما که جواب سوالم را بدهید و راهنماییم کنید. 21 سال سن دارم و مشکلی هم گوش هام قبلا نداشت.

پاسخ دکتر سعیدی:
سلام… دلیل این‌که برای شما آنتی‌بیتویک و قطره تجویز کرده‌اند را نمی‌دانم و این سوال را باید از پزشک خودتان بپرسید. احتمال دارد در معاینه چیزی مشاهده کرده باشند.
برای بررسی وزوز گوش حتما باید گوش شما معاینه شود. پرده گوش و کانال گوش حتما بررسی شود و یک شنوایی‌سنجی نیز انجام دهید. گاهی ممکن است عصب گوش ضعیف شده باشد که باعث وزوز گوش می‌شود. نیاز به مصرف دارو پس از معاینه مشخص می‌شود.

سوال 63:

سلام خانم دکتر سعیدی. با عرض پوزش از اینکه وقت شما را میگیرم. من …. هستم و یکسال پیش گوش چپ را عمل کردم و الان شنوایی ندارم. اگر خاطرتان باشد روز یکشنبه 25 خرداد آمدم مطب و معاینه شدم و یک قرص برای من تجویز کردید و فرمودید دو ماه دیگر خدمت برسم.
حالا باید مطلبی را خدمت شما عرض کنم. خانم دکتر من روز چهارشنبه عمل شدم و روز پنج شنبه مرخص گردیدم و روز جمعه مجبور شدم در آپارتمان پدرم حاضر شوم و در آنجا آهنگر با دستگاه فرز آهن میبرید و من در معرض صدای زیادی قرار گرفتم. آیا امکان دارد صدای فرز باعث صدمه دیدن عصب گوش شده باشد و باعث عدم شنوایی من ، در صورت امکان راهنمایی فرمائید . با تشکر

پاسخ دکتر سعیدی:
سلام… امکان دارد صداهای بلند موجب آسیب به عصب شنوایی یا آسیب به گوش شود. در حال حاضر دقیق نمی‌توان گفت این سر و صداهایی که شما با آن روبه‌رو بوده‌اید به شما آسیبی وارد کرده یا خیر. داروهایی که برای شما تجویز کردم به صورت مرتب مصرف کنید و برای معاینه مجدد و بررسی وضعیت نزد من بیایید.

سوال 62:

با سلام اینجانب دارای 74 سال سن میباشم و مدت 8 سال میباشد که در بیمارستان بقیه الله پیوند کلیه انجام داده ام و مدت دو سال است دچار عارضه ای شبیه زخم در ناحیه لاله گوش سمت راست شده ام که دارای درد فراوان میباشد. میخواستم مطب خدمت برسم اگر نیاز به انجام کاری هست قبل از مراجعه بفرمایید انجام بدهم.
پاسخ دکتر سعیدی:
سلام … این زخم که تا کنون روی لاله گوش شما بوده است نیاز به بررسی و معاینه دارد. اقدام خاصی نیاز نیست انجام دهید، فقط زخم اگر به صورت مزمن بوده و بهبود پیدا نکرده باشد حتما باید یک بیوپسی انجام شود تا نوع پاتولوژی و نوع زخم مشخص شود. پس از آن مشخص می‌شود آیا نیاز به جراحی می‌باشد یا با درمان دارویی بهبود می‌یابد.

سوال 61:

سلام خانم دکتر سعیدی مادر حقیر، خانم ………… 68 ساله، بیمار شما می باشند که در حدود سال 1392 هم جراحی پولیپ بینی برای ایشان انجام داده اید و بصورت دوره ای در درمانگاه بیمارستان نیز به حضور می رسیم، متأسفانه مدتی است که مجدد پولیپ بزرگ شده و تنفس از بینی را برای ایشان سخت کرده است ممنون از بزرگواری سرکار راهنمایی کنین چه کار باید کنیم؟

پاسخ دکتر سعیدی:
سلام … پلیپ بینی متاسفانه یک بیماری است که احتمال خیلی زیاد عود می‌کند. یعنی حتی پس از جراحی کامل و درمان دارویی ممکن است مجدد شدت بگیرد. توصیه می‌کنم فعلا ایشان همان داروهایی که تجویز شده را مصرف کنند. همچنین اسپری بینی را نیز استفاده کنند. شستشو بینی به صورت منظم فراموش نشود. اگر تنفس برای مادر شما سخت و مشکل باشد، ممکن است نیاز به عمل مجدد داشته باشند. برای ایشان باید Ct-Scan انجام دهید. در ویزیتی که انجام می‌دهم درباره رویه درمان اظهارنظر قطعی می‌کنم.

سوال 60:

ببخشید دکتر سعیدی، من از زنجان شهر خرمدره مزاحم میشم. شما رو دکترم اقای سیدحسام علوی املشی معرفی کردن بیام تهران برای معاینه. من از بچگی مشکل عفونت گوش داشتم، هرسال و هر سال دارو مصرف میکردم و مشکلم حل نمیشد، تا سال 1390 که ازدواج کردم، فهمیدم که پرده گوش سمت چپ پاره شده، بعد بچه دار شدم و …. و ترس از عمل باعث شد درمان رو تا الان عقب بندازم.
حالا که دوباره پیگیر شدم دکتر علوی گفتن که استخوان 4 هم درگیرشده و نیاز به عمل داره، شما رو معرفی کردن.
حالا من برای 2 تیر وقت گرفتم بیام پیش شما برا معاینه. سه قطره سیپلکس، باکتی ماید، بتازونیت مصرف میکنم، ساکشن هم شدم، نوار گوش هم گرفتم. من 27 سالمه، گوش سمت راستم هم کمتر از یکساله که وزوز میکنه.

درضمن من کم کاری تیروئید هم دارم چند سالی هست، روزی یک قرص لووکسین 100 میکروگرم مصرف میکنم. 6 ماهی هست بخاطر کرونا نرفتم دکتر، دیدم از شما درباره تیروئید هم پرسیده بودن، اگه بشه لطف کنید بنده رو هم راهنمایی کنید در این زمینه. یه مدت کمخونی، کمبود کلسیم هم داشتم، کم خونی بازم فکر کنم دارم، کم کاری تیروئید درمان نداره؟ تا اخر عمر باید این قرص رو بخورم؟
ما تو شهرمون دکتر غدد و… نداریم، رفتم پیش دکتر داخلی. اگه ازمایش خاصی لازم هست برای روزی که میام معاینه بفرمایید حتما.
دخترم 7 سالشه، میخوام کم کم فکر بچه دوم باشم، هم فکر گوشم، هم فکر تیروئیدم هستم.

پاسخ دکتر سعیدی:
سلام…در نوبت‌دهی اینترنتی برای دوم تیر ماه وقت گرفته‌اید. پس از معاینه مشخص می‌شود چه اقداماتی قبل از عمل برای شما لازم است و بیماری شما دقیقا چیست؟ ممکن است سی‌تی‌اسکن گوش لازم باشد انجام دهید.
با توجه به این‌که مشکل تیروئید دارید شهر خودتان یک آزمایش تیروئید انجام دهید و تست تیروئید نیز بگیرید. احتمال دارد این تست تیروئید مقداری زمان‌بر شود. اگر اینجا (شهر تهران) انجام دهید 3 الی 4 روز طول می‌کشد و با توجه به این‌که در تهران مسافر هستید معطل می‌شوید.
اگر تست تیروئید نرمال نباشد باید دارو مصرف کنید. کم‌کاری تیروئید اصلاح نشده و باید حتما مدتی دارو استفاده کنید تا تیروئید نرمال شده و بعد عمل انجام شوید.
اعلام نظر قطعی بعد از معاینه شما می‌باشد. اگر تمام شرایط مساعد بود و مشکل خاصی وجود نداشت. همچنین مستندات پزشکی که لازم بود آماده کرده بودید، در همین سفر وقت عمل را برای شما تعیین می‌کنم.

سوال 59:

سلام خانم دکتر وقتتون بخیر… دخترم از روزی که به دنیا اومد گوش چپش بسته بود. میخواستم بدونم میشه کاری کرد که ظاهرش طبیعی بشه. از استاد بودن درکارتون مطمئنم ، دلم میخواست نظرتونو بدونم

پاسخ دکتر سعیدی:
سلام… با توجه به تصویر ارسالی، گوش ایشان کامل تشکیل نشده و به احتمال زیاد کانال گوش نیز کامل تشکیل نشده است و افت شنوایی دارند. اگر می‌خواهید کاری برای گوش ایشان  انجام دهید باید در ابتدا یک ترمیم لاله گوش انجام شود. یعنی بازسازی شکل لاله گوش انجام شده تا بعد برای شنوایی تصمیم گرفته شود.
گوش مقابل اگر کاملا سالم است، تا پایان 18 سالگی نیاز به اقدام خاصی برای شنوایی ندارد. از آن به بعد دختر شما تصمیم می‌گیرد که عمل جراحی انجام دهد تا کانال گوش باز شود یا از یک سری سمعک‌های خاص و کاشتنی استفاده کند تا شنوایی بهتر شود. چون این عمل تقریبا پر ریسک است.
در مورد بازسازی لاله گوش یک عمل چند مرحله‌ای است که زمان‌بر خواهد بود. از غضروف دنده، غضروف برداشته می‌شود و لاله گوش اصلاح می‌گردد و یا اینکه از پروتزهای خاصی که شکل لاله گوش هستند استفاده می‌شود.

سوال 58:

باعرض سلام ، ۵۷ سال دارم سه شب قبل دچار سرگیجه شدید شدم بطوری که تعادلم را از دست دادم. طی دو هفته قبل از آن چند بار بصورت لحظه ای و خفیف احساس سرگیجه کرده بودم. از آن پس بعد از دراز کشیدن و استراحت، هنگام بلندشدن سرم گیج میرود و کمی بی حال میشوم. ممکن است مربوط به گوش میانی باشد؟

پاسخ دکتر سعیدی:
سلام… این نوع سرگیجه که شما دارید اگر فقط به صورت سرگیجه دورانی و از دست‌دادن حس تعادل بوده باشد، بدون هیچ علامت نورولوژیک دیگری مثل احساس بی‌حسی دست و پا یا اختلال در حس صورت یا هر علامت دیگری از این موارد وجود نداشته باشد و فقط یک سرگیجه با بی‌تعادلی بوده باشد، قطعا می‌تواند به دنبال اختلال گوش داخلی باشد. یعنی اختلال سیستم تعادل که معمولا به صورت گذرا می‌باشد و از بین می‌رود.
ولی گاهی اوقات ممکن است سرگیجه‌های خفیف به صورت گذرا در یک تا دو هفته بعد از آن هم اتفاق بیافتد که معمولا از بین می‌رود. در این مدت توصیه می‌شود از داروهای ضد سرگیجه هستند استفاده کنید. داروهایی مثل بتاهیستین (Betahistine) یا سیناریزین (Cinnarizine) که باید با مراجعه به پزشک برای شما تجویز شود.
از نظر شنوایی اگر کوچک‌ترین افت شنوایی و یا مشکلی دارید حتما مراجعه کنید. در غیر این‌صورت نیاز به کار خاصی نیست و خود به خود بهبود پیدا می‌کند. اگر بعد از یک ماه بهبود پیدا نکرد حتما مراجعه کنید تا ارزیابی‌های لازم و درمان لازم برای شما انجام شود.

سوال 57:

سلام خانم دکتر وقت بخیر . من بهرام …….. هستم آقای دکتر قمرچهره فرمودن بیام خدمت شما و مزاحم شما شدم. سال گذشته در اردیبهشت ماه موقع حرف زدن ناگهان مثل اینکه سوزنی را در گلوی من فرو کرده باشند دچار درد شده و بطور ناگهانی صدایم قطع میشد. با مراجعه به دکتر اخوان از پزشکان همکار شما ایشان گفتن آلرژی هست و بیشتر آب یا چای بنوشم رفع خواهد شد که بعد از حدود یک ماه دیگر اثری از درد نبود.
امسال در اردیبهشت ماه دوباره همان درد ناگهانی بروز کرد بطوری با خونریزی هم همراه بود بصورتی که با خلط یا آب دهان خونریزی داشتم با مراجعه به دکتر قمر چهره سریعا آندوسکوپی و کولونوسکوپی صورت گرفت که ایشان فرمودن حنجره آسیب دارد و باید به شما مراجعه کنم

پاسخ دکتر سعیدی:
سلام… عکسی که شما فرستادید حنجره را خیلی با کیفیت نشان نداده است. باید حتما تشریف بیاورید و معاینه دیگری انجام دهیم و مجدد عکس حنجره بگیرید. روزهای حضور من در مطب یا بیمارستان تشریف بیاورید شما را ببینم. با بررسی عکس حنجره اگر درمان دارویی لازم باشد برای شما تجویز کنم.

سوال 56:

سلام خانم دکتر. ببخشید مزاحم شدم. انحراف بینی دارم. حدود ۲ سال ترشح مداوم عفونت در گلو و بینی و گوش چپم دارم و سوت میکشه.
تند تند سرما میخورم و مریض میشم
بیحالی و کسلی دائمی دارم. به سختی نفس میکشم و صبح که از خواب بیدار میشم تمام فضای دهان و حلقم خشکه. میخواستم بپرسم آیا من سینوزیت دارم؟

پاسخ دکتر سعیدی:
سلام… علائمی که شما دارید ممکن است مربوط به سینوزیت باشد، ولی خیلی اوقات انحراف تیغه وسط بینی نیز می‌تواند این علائم را ایجاد کند. برای اینکه متوجه شویم سینوزیت دارید یا خیر باید یک سیتی اسکن سینوس انجام دهید.
برای بررسی دقیق و معاینه به مطب یا بیمارستان تشریف بیاورید.

سوال 55:

سلام خانم دکتر عزیز. حسین ……. دائم دچار آب ریزش از بینی هست! علت خاصی داره ؟ اعلام شده که قراره آب از نخاع گرفته بشه امکان داره علت رو بفرمایید؟ امکان ملاقات با شما مطب یا بیمارستان امشب یا فردا هست لطفا ؟ ما نگرانیم

پاسخ دکتر سعیدی:
سلام… ایشان را ویزیت کردم. علت کاملا مشخص است. برادر شما عمل سنگینی داشتند و تومور مغز عمل شده‌اند. خواهر ایشان دیروز نزد بنده بودند و موارد را به ایشان مفصل توضیح دادم. اگر کماکان سوال و نکته‌ای دارید می‌توانید مطرح کنید و یا به مطب یا بیمارستان بیایید در خدمت شما هستم.

سوال 54:

سلام خانم دکتر خسته نباشید. من …….. هستم فامیل خانم ………..، عمل گوش کردم ایام عید دوره کرونا. گوشم مثل همیشه احساس پر و‌ گرفتگی میکرد. درمانگاه رفتم اقا دکتر سمیعی ساکشن کرد و به من قطره الکل بوریکه سه درصد پس از حمام داد. دو روز مجددا احساس گرفتگی میکنم چکار کنم؟ قطره شما همیشه میدادید بریزم سیپلکس یا نه، ممنون میشم راهنمایی بفرمایید

پاسخ دکتر سعیدی:
سلام… اگر عفونت گوش ندارید و فقط احساس گرفتگی است قطره سیپلکس نیاز نیست استفاده شود. ممکن است جرم باشد. فقط باید قطره گلیسیرین فنیکه بریزید و شستشو یا ساکسن برای شما انجام شود.
به نظر بهتر است معاینه شوید و بعد به شما بگویم چه کاری بهتر است انجام شود.

سوال 53:

دكتر سعيدي عزيز سلام. با توجه به مشكل در گوش راستم بتازگي خروپف شديد در خواب و برگشت بازدم باعث عفونت و بيرون آمدن ترشح از گوش ميشه، لازم به ذكر كه خروپفم به احتمال زياد به بيماري آرتريت روماتوئيد مربوط ميشه. دستور بفرماييد چه راهكاري هست؟

پاسخ دکتر سعیدی:
سلام… شما را به خاطر دارم مطب تشریف آورده بودید. بعد از ویزیت به شما عرض کردم خر و پف شما هیچ ارتباطی با پارگی پرده گوش و عفونت گوش ندارد و اصلا باعث عفونت گوش نمی‌شود. خر و پف علل مختلفی مثل اضافه وزن، بلندی کام نرم و … دارد که درمان‌های آن را به شما توضیح دادم.
گوش شما نیاز به جراحی دارد. برای خر و پف نیز باید وزن خود را کم کنید. اگر با کاهش وزن خر و پف ادامه داشت، برای شما تست خواب می‌نویسم و براساس نتیجه، درمان خروپف آغاز می‌شود.

سوال 52:

سلام خانم دکتر سعیدی شما دی ماه سال گذشته گوش منو عمل کردید و گفتید که یک ماه بعد باز بیاید برای معاینه بعد عمل که قضیه کرونا امد وسط و بعد از یک ماه و ده روز بعد از عمل صدا قطع و وصل میشد و دیگه اصلا نشنیدم. ما باز امدیم تهران و ساکشن کردن خوب شد و یه سوال دیگه که این عمل رو اعصاب هم تاثیر میگذاره؟

پاسخ دکتر سعیدی:
سلام… با توجه به توضیحات شما جهت آگاهی نسبت به این‌که مشکل کجاست، باید شما را معاینه کنم و سپس می‌توانم اظهار نظر دقیقی کنم. برای ویزیت به مطب و یا بیمارستان مراجعه بفرمایید. ساعت‌ها و روزهای حضور من در مطب و درمانگاه و همچنین نحوه نوبت‌دهی در سایت درج شده است.

سوال 51:

سلام خانم دکتر مادر من عمل گلوموس پیش شما انجام دادن. به دلیل شیوع بیماری کرونا فقط یک بار پس از عمل ویزیت شدن
الان صداهایی مداوم داخل گوش دارن و آزار دهنده هست براشون. از طریق سایت نمیتونیم نوبت بگیریم برای ویزیت چجوری میشه با شما ارتباط برقرار کرد، چون مادرو باید از شهرستان بیارم خدمتتون.

پاسخ دکتر سعیدی:
سلام… آگاهی درباره صدایی که مدام داخل گوش مادرتان می‌پیچد و روشن شدن ریشه مشکل نیازمند معاینه ایشان است. اگر گلوموس عمل شده و کامل برداشته شده باشد، نباید هیچ صدایی مثل صدای قبل از عمل در گوش باشد. جهت ویزیت شما می‌توانید روزها و ساعت‌های حضور من را در در مطب یا درمانگاه بیمارستان در فوتر سایت ملاحظه کنید.

سوال 50:

خانم دکتر چند ماه پیش بود که وقتی از حمام خارج شدم از گوش پاکن استفاده کردم گوشم به مدت ده روزکیپ بود با استفاده از قطره گلیسیرین گوشم باز شد. ولی از اون زمان به بعد هر دو تا گوشام وزوز میکنه به طوری که این صدا شب ها اذیتم میکنه یا وقتی در مکان ساکتی قرار دارم.
دکتر چند روز پیش گوشم رو شست و شو داد و قرص سینازین هم بهم داد که تاثیری نداشت و همچنین قرص نوتروبی و سفیکسیم هم مصرف کردم تاثیری نداشت. قطره بتازونیت و سیپلکس هم استفاده کردم. دکتر پرده گوشم سالم هست وقتی پزشک با گوش بین گوشم رو معاینه کرد گفت به خاطر جرم گوش هست. من قبلا مشکلی نداشتم فقط تشخیص داد پزشک که وقتی گوش پاکن استفاده کردم جرم رو به پرده گوشم نزدیک کردم. شست و شو انجام دادن برام تاثیر نداشت.
19 سال سن دارم و بیماری هم ندارم شما لطف کنید راهنماییم کنید ممنون میشم ازتون. کمک کنید مشکل گوشم برطرف بشه. سپاسگزارم.

پاسخ دکتر سعیدی:
سلام… اگر پرده گوش ‌کانال گوش شما سالم باشد، قطره و آنتی بیوتیک تاثیری ندارد. مشکل وزوز گوش معمولا به دلیل جرم گوش نیست. احتمال دارد جرم گوش موجب وزوز شود اما معمولا به صورت گذرا است و با برطرف کردن جرم گوش و تمیز کردن جرم گوش برطرف می‌شود.
اگر وزوز گوش دائمی است احتمال دارد به خاطر ضعیف شدن عصب شنوایی شما باشد. باید علل به وجود آمدن این مشکل بررسی شود.
شما نیاز به انجام یک اودیومتری (شنوایی‌سنجی) دارید. جهت بررسی دقیق‌تر و انجام معاینه به مطب مراجعه کنید شما را از نزدیک ببینم.

سوال 49:

خانوم دکتر سعیدی استاد ممنون که پاسخ سوال منو دادید خانوم دکتر من واقعا یادم نمیاد که عمل 10 سال پیش عمل کلستاتوم داشتم یا نه ولی میدونم که عفونت داشتم بعد اینکه شما فرمودید این وزوز بخاطر اثاری که بر روی عصب گوشتون وارد شده. اخه خانوم دکتر من صدا تو سرم و گوش راستم در حالی که من گوش چپم اسیب دیده و عمل شده. اینم بگم که رفتم پیش متخصص مغز و اعصاب ایشون بیماری مینیر تشخیص دادن. سوال من اینه که ایا عصب گوش چپ ربطی به گوش راست داره و اینکه بیماری منیر میتونه باشه. خانوم دکتر بازم ببخشید مزاحم وقت گرامیتان شدم اینها مطالبی بودند که دیروز یادم رفت که خدمت شما عرض کنم.

پاسخ دکتر سعیدی:
سلام… عصب گوش راست و چپ هر دو مقداری ضعیف است. این موضوع ممکن است ناشی از عمل و یا ناشی از آسیب صوتی باشد.
به هر علت عصب گوش شما ضعیف می‌باشد و این وزوز و صدای گوش نیز احتمالا به خاطر همین علت است.
بیماری منیر مهم‌ترین علامتش سرگیجه‌های حمله‌ای و دوره‌ای است که نمی‌دانم شما این مشکل را دارید یا خیر.
در هر صورت این وزوز گوش بعید است با درمان دارویی و یا جراحی قابل بهبود قطعی باشد. از نظر بیماری کولستاتوم همان‌طور که عرض کردم به دلیل این‌که گوش مقابل نیز از لحاظ اودیومتری مقداری مشکل دارد، هر دو گوش شما باید معاینه شوند و تحت نظر باشند.

سوال 48:

با سلام و خسته نباشید خدمت دکتر محترم. خانم دکتر سعیدی، استاد ببخشید من یکی از بیمارانتون بودم تو بیمارستان امیر علم که حدود 10 سال پیش گوشم عمل کردم. استاد من عفونت داشتم که شما گوش منو عمل کردید و گفتید 8 سال دیگه عمل شنوایی هم انجام بده و بعد 6 سال من سرم درد و گوش و سرم صدا وزوز مثل اینکه جیرجیرک تو گوشمو بود. رفتم بیمارستان امیر علم دکتر ساسان دبیری تشخیص داد که کلستاووم دارم باید عمل بشم. حالا اون گفت صدا هم از بین نمیره استاد حالا این 3 سال از عمل من میگذره و هنوز صدا باز هست. مدارک پزشکیم رو هم براتون در واتساپ فرستادم. استاد ببخشید مزاحم وقت گرامیتان شدم گفتم ببینم تشخیص شما هم اینکه این صدا تا آخر عمر تو گوش و سر من هست.

پاسخ دکتر سعیدی:
سلام… اگر بیماری شما کولستئاتوم (Cholesteatoma) بوده و مجدد عمل کرده‌اید، باید تحت نظر باشید، چراکه ممکن است مجدد عود کند. این صدای گوش نیز همان‌طور که آقای دکتر فرمودند احتمال زیاد بهبود نخواهد یافت. این صدا به خاطر آثاری است که بر روی عصب شنوایی ایجاد شده است. یعنی این وزوز گوش ممکن است باقی بماند ولی به مرور احتمال دارد از شدت آن کاسته شود و یا این‌که با گذشت زمان شما به آن عادت کنید. با تمام این توضیحات باید مرتب تحت نظر باشید تا بیماری مجدد عود نکند.

سوال 47:

سلام‌ خدمت‌ شما خانم‌ دکتر. ببخشید‌ مادر بنده‌‌‌ مدت‌ زیادی‌ است‌ که‌‌‌ عنوان‌ می‌کند‌ سرش‌ صدا می‌دهد‌ و گوشش‌ صداهای‌ مثل‌ دهل‌ می‌دهد.‌ دکترهای‌ زیادی‌ بردم‌ می‌گویند رگ‌عصبی‌‌گوش‌ است. کلافه‌ شده. شماره‌ شما رو یکی‌ از آشناها‌ لطف‌ کردن دادن. لطف‌ می‌کنید‌ راهنمایی‌ کنید‌ چه‌ کار کنیم. اگه‌ دستور بدین‌ میارمش‌ خدمتتون

پاسخ دکتر سعیدی:
سلام… به احتمال زیاد همان‌طوری که به شما گفتند عصب گوش مادر ضعیف شده و به همین دلیل صدا تولید می‌شود و سوت سر یا سوت گوش دارند. متاسفانه این صدای گوش درمان خاصی ندارد و فقط باید با این صدا کنار بیایند و مدارا کنند. در محیط خیلی آرام و محیط خیلی پر سر و صدا قرار نگیرند، چراکه صدای گوش بدتر می‌شود.
می‌توانند برای معاینه و بررسی دقیق‌تر نزد من بیایید. نیاز به انجام نوار گوش است. اگر نتیجه اودیومتری افت شنوایی شدید باشد، برای ایشان سمعک تجویز می‌کنم. سمعک ممکن است یک مقدار صدای گوش را ماسکه کرده و به مادرتان کمک کند.

سوال 46:

چند وقتیه توی سرم یه چیزی مدام ۲۴ ساعته تکون میخوره. وقتی سرم به هر طرفی راست یا چپ بالا یا پایین بچرخونم یا کلا سرم بیارم جلو یا وقتی راه میرم انگاری یه چیزی تو سرم پرت میشه و تکون میخوره.
یا مثلا وقتی نشستم یه چیزی از تو تکونم میده و ایستادم احساس تکون خوردن دارم راه که میرم انگار یه چیزی مثل یه نیرو هلم میده.
احساس می‌کنم به این طرف و اون طرف کشیده میشم
ام ار ای از سر و گردن دادم، شکر خدا سالم بوده. فقط دیسک گردن دارم که ۱۰ جلسه رفتم فیزیوتراپی
یه دکتر گوش هم رفتم گفت سنگریزه‌های گوشت جابه‌جا شده. به من سیناریزین و بتاهیستین و دمیترون و سیتالوپرام داد. اما من دو سه روزی خوردم سرگیجه شدید گرفتم قطع کردن ولی دیگه پیش دکترم نرفتم
یه دکتر دیگه گوش رفتم اونم بهم گفت سنگریزه‌های گوشت جابه‌جا شده، یه مانور انجام داد روم ولی اصلا دارو برای گوشم نداد.
زندگی ازم گرفته اول که هزار تا دکتر میرفتم مغز و اعصاب سه‌ تا روانپزشک دو سه بار.
دکتر برای عضلات و دکتر ارتوپد و چند تا از دکترای دیگه‌
بیستا از دکترای شهرمو رفتم اما کسی نمیگفت از گوش می‌تونه باشه. خودم تو اینترنت زدم نوشته بود از علایم گوش که رفتم دکتر گوش
تورو خدا راهنماییم کنید اجرش از خدا میگیرید ممنون من تمام دکترا رو رفتم دیگه نمیدونم واقعا چیکار کنم.

پاسخ دکتر سعیدی:
سلام… اگر معاینه‌ها روی گوش شما انجام شده و مشکلی شناسایی نشده است توصیه می‌شود تست سرگیجه نیز انجام بدهید. درصورتی که این تست هم مشکلی را نشان نداد به یک متخصص اعصاب و روان مراجعه کنید. همچنین می‌توانید مدارک پزشکی خود را بفرستید من هم بررسی کنم و نظر دقیق‌تری بدهم.

سوال 45:

دخترم كه ١١ ساله هست و الان حدود دو ماهه كه خارش گوش چپ داره و حدود دو هفته است كه شنوايي اش كم شده، ديروز يك دكتر عمومي گوشش رو ديد و گفت جرم زيادي نداره و چيز خاصي ديده نميشه اما بعد از شنوايي سنجي گفتن شنوايي اش لب مرزه و قطره بتازونيت به مدت ٥ شب و قرص لوراتادين به مدت ١٠ شب. به نظرتون درمان رو با همين دوتا شروع كنم؟

پاسخ دکتر سعیدی:
سلام… خارش گوش معمولا افت شنوایی ایجاد نمی‌کند. اگر افت شنوایی در زمینه عفونت گوش میانی باشد، ممکن است قرص لوراتادین کمک کند، ولی در هر صورت باید حتما معاینه شوید تا علت کم‌شنوایی مشخص شود. اگر علت جرم گوش باشد باید تمیز شود. اگر عفونت یا مایع گوش میانی باشد باید درمان لازم صورت بگیرد تا مشکل برطرف شود. برای ویزیت ایشان را به بیمارستان یا مطب بیاورید.

سوال 44:

سلام دکتر خوبین التماس دعا داریم خدمتتون من داوود …… هستم. اگه یادتون باشه سال نود جراحی گوش میانی چپ تومور گلوموس داشتم که در بیمارستان امیراعلم شما عمل جراحی کردین. بعد رادیو تراپی خوشبختانه عود نکرده. الان یه سال در میان ام آرای میدهم جهت کنترل. اهل ارومیه هستم پیش چند تا دکتر رفتم تو ارومیه میگن در گوش راستت یه لایه استخوانی شکل هست باید عمل بکنی که عفونت نکنه.
منم گوش چپم کاملا تخلیه شده میترسم اون یکی شنوایی ایم را از دست بدم میخواستم برای ویزیت خدمتتون برسم.

پاسخ دکتر سعیدی:
سلام… گوش شما باید معاینه شود. برای ویزیت امروز با شما تماس می‌گیرند (راه ارتباطی که مشخص کرده‌اید). باتوجه به این‌که از ارومیه به تهران تشریف آورده‌اید هماهنگی انجام می‌شود تا در سریع‌ترین حالت به مطب یا بیمارستان بیایید.

سوال 43:

خانم دکتر بنده ادیولوژیست (کارشناس ارشد از دانشگاه تهران) با چند سال سابقه کار هستم و یک سال هم هست که در مجیدیه شمالی کلینیک ارزیابی شنوایی داشتم. اما مالک ملکش رو لازم داره و بنابراین باید جابه جا بشم. به خاطر همین هم تصمیم گرفتم که یک موقعیت بهتر (در مجیدیه گوش و حلق و بینی فعالی وجود نداره) رو در نظر بگیرم که با خانم دکتر ریحانه حیدری مطرح کردم و ایشون هم شما رو برای مشورت به بنده معرفی کردن. حالا میخواستم لطف بفرمایید اگر موقعیتی مد نظرتون باشه رو با بنده معرفی بفرمایین‌. ممنونم
پاسخ دکتر سعیدی:
سلام… لطفا مشخصات فردی، رزومه و شماره تماس خود را ارسال کنید. درحال‌حاضر در مطب یک اودیولوژیست همکار دارم اما به همکاران دیگر گوش و حلق و بینی می‌سپارم و اگر کسی تمایل به همکاری برای مطب، کلینیک و یا درمانگاه داشت به شما اطلاع می‌دهم.

سوال 42:

سلام و خسته نباشید خدمت دکتر عزیز خواستم بپرسم وقت عمل های قبل از سال که به دلیل کرونا به بعد از سال موکول شد به چه صورت هست و انجام میشه در حال حاضر؟
پاسخ دکتر سعیدی:
سلام… اگر به شما اسفند ماه نوبت عمل داده بودم، مشخصات خود و تاریخ قبلی را برای من بفرستید تا وقت جدید را مجدد تعیین کنم.
عمل‌های جراحی از سرگرفته شده است. پس از دریافنت اطلاعات، شما را در لیست عمل قرار می‌دهم. شما می‌توانید مشخصات را به شماره واتس‌اپ من ارسال کنید.

سوال 41:

سلام خانم دکتر ببخشید شما فرموده بودید روزی 10 مرتبه گوشم را باد کنم. انجام میدهم ولی همچنان چسبندگی دارد. دستور می فرمایید چکار کنم، وقتی هم میچسبد شنوایی گوش چپ هم ندارم. در جریان هم هستید که وزوز گوش هم دارم ناراحتیم زیاد میشود. از شما ممنون میشم بفرمایید چکار کنم با تشکر فراوان
پاسخ دکتر سعیدی:
سلام… این کار را کماکان ادامه دهید و در بازه‌ی زمانی که به شما گفتم برای معاینه حتما مراجعه کنید.
گاهی اوقات ممکن است این چسبندگی بماند و کاری زیادی نتوان برای آن انجام داد. اما گاهی نیز ممکن است با یک عمل جراحی مجدد وضعیت گوش بهتر شود. باید معاینه شوید تا ببینیم وضعیت گوش به چه صورتی است.

سوال 40:

با سلام و قبولی طاعات خدمت خانم دکتر معصومه سعیدی ، من سال گذشته خدمت شما جراحی گوش داشتم و این شرح عمل هست برا ترمیم پرده گوش نمیدونم کی خدمت برسم با این اوضاع کنونی ، هر چند وقت یکبار گوشم کیپ میشه و بعد یکدفعه انگار هوای زیادی وارد گوشم میشه و باعث میشه که موقع حرف زدن تمرکزم رو از دست بدم و از طرفی مدتی هست که به خاطر این مسئله سرگیجه هم دارم البته نه همیشه خواستم از شما کسب تکلیف کنم که چه باید کرد ؟ برگه خلاصه پرونده ام رو براتون در واتساپ فرستادم . با تشکر از توجه شما
پاسخ دکتر سعیدی:
سلام… احتمالا شما دیسفانکشن شیپور استاش داشته باشید. یعنی لوله‌ای که بین گوش و حلق ارتباط برقرار می‌کند کارش را به خوبی انجام نمی‌دهد و گهگاهی احساس گرفتگی و کیپی گوش پیدا می‌کنید.
اگر علائم آلرژی بینی دارید باید از دارو استفاده کنید.
برای مشخص شدن قطعی مشکل تشریف بیارید شما را معاینه کنم.

سوال 39:

سلام خانم دكتر من با توجه به دستور شما از اسپري رستانكس چند روزي استفاده مي كنم حالت سر گيجه كم دارم و گوش راستم بعضي مواقع وز وز دارد امكان دارد از اسپري باشد متشكرم
پاسخ دکتر سعیدی:
سلام… این سرگیجه و وزوز گوش هیچ‌کدام از عوارض اسپری نیست. اسپری فقط باعث می‌شود مقداری بینی باز شده و ترشحات پشت حلق و بینی کمتر شود و‌ حالت کیپی بینی از بین برود.

سوال 38:

سلام خانم دکتر. من دختره خانم …… هستم هفته قبل خدمت شما رسیده بودیم برای عمل مادرم .مستندات پزشکی رو برای شما در واتس آپ فرستادم الان میفرمائید چکار باید بکنم ؟
پاسخ دکتر سعیدی:
سلام… مادر شما نیاز به جراحی دارند. ایشان عمل خیلی وسیعی دارند که قسمت عمده زبان و کف دهان باید برداشته شود و سمت چپ گردن که تومور عود کرده است باید دوباره برداشته شود و با فلپ ترمیم شود. درواقع باید کامل نصفه چپ زبان برداشته شود، در قسمت گردن، غدد لنفاوی مجدد تخلیه شود و آن قسمتی از زبان که برداشته می‌شود چون کف دهان نقص وسیعی ایجاد می‌شود با یک بافت از قسمت روی سینه یعنی با یک فلپ ترمیم شود. عمل مادر شما عمل سنگینی می‌باشد و راهی غیر از جراحی نیز وجود ندارد.
برای جزییات بیش‌تر و توضیحات دقیق‌تر به مطب یا بیمارستان بیایید. نیازی به حضور مادر نیست. شرایط عمل و کم و کیف جراحی را برای شما توضیح می‌دهم و نوبت عمل تعیین می‌کنم.

سوال 37:

باسلام خانم وقت بخیر شرمنده مزاحم شدم یه بچه دو ساله دارم روی چهارپایه ۸۰ سانتی افتاده پایین گوشش پر ازخون شده ایا ممکن است مشکلی پیش بیاد گوش چپشه
پاسخ دکتر سعیدی:
سلام… این‌که از گوش خون آمده ممکن است ناشی 2 دلیل باشد: 1- از جراحت یا پارگی مجرای گوش 2- پارگی پرده گوش
در معاینه دقیقا مشخص می‌شود مشکل چیست.
مهم‌تر از همه باید بررسی شود ضربه مغزی، تهوع، استفراغ و … داشته یا خیر.
برای ویزیت به مطب یا بیمارستان تشریف بیارید.

سوال 36:

با سلام؛ پسر هفت ساله من شب ها در خواب خرخر ميكند، البته سابقه حساسيت فصلي و خون دماغ نيز دارد، قبلا توسط خانم دكتر معاينه شده و در ارتباط با بزرگي لوزه نكته خاصي گفته نشده است.
پاسخ دکتر سعیدی:
سلام… خُرخُر شبانه علت‌های متفاوتی دارد. ممکن است آلرژی یا بزرگی لوزه‌ها باشد. اگر در فصل خاصی بروز پیدا کند و حساسیت فصلی داشته باشد، بیش‌تر مربوط به آلرژی است. بزرگی لوزه معمولا در معاینه یا گرافی و یا گرفتن عکس لوزه سوم مشخص می‌شود. این‌که لوزه سوم بزرگ است یا خیر در این معاینات بررسی می‌شود. برای ویزیت به مطب یا بیمارستان مراجعه کنید ایشان را ببینم.

سوال 35:

سلام خانم دکتر سعیدی عزیز و گرامی من از تیرماه بخاطر دفاع از تز دکترایم اضطراب داشتم و معده ام اسیدی شده بود. بدنبال بهم خوردن معده دچار سرگیجه از طرف گوش سمت چپم شدم. حدودا ۶ماه قرص بتاسرک خوردم و بهتر شدم و تقریبا شبها نصف قرص الان میخورم ولی وقتی غذایی باطبع سرد میخورم و یا غذایی که برای معده ام سنگین هست بخورم دوباره بلافاصله تعادل گوشم بهم می خورد نمیدانم اول خدمت شما بیایم برای تعادل گوشم یا اول برم پزشک گوارش از راهنمایی شما بینهایت متشکرم عزیز و بزرگوارید .
پاسخ دکتر سعیدی:
سلام، خیلی ممنون. بهتر است در ابتدا به یک متخصص گوارش مراجعه کنید. همچنین تست سرگیجه نیز انجام بدهید. بعد از ویزیت با یک پزشک گوارش، درصورت نیاز به متخصص گوش، حلق و بینی شما را ارجاع خواهند داد. نتیجه را همین‌جا می‌توانید اعلام کنید تا رسیدگی کنم.

سوال 34:

با سلام و خسته نباشید خانم دکتر سعیدی من دو هفته پیش با علایم وزوز گوش که بعد از فشار خون بالا رخ داده بود به بیمارستان اومدم و قرص سیناریزین ۲۵ و قرص پنتوپرازول تجویز کردید. ولی طی این این دو هفته که قرص ها رو میخورم وزوز گوشم اصلا تغییری نکرده و من در ضمن قرص های دیگری به نام متورال ۵۰ و هیپرپلایزر هم مصرف میکنم. میخواستم ببینم این دارو ها باهم تداخل دارند یا نه که طی این این دو هفته که قرص ها رو می خورم وزوز گوشم اصلا تغییری نکرده ممنون میشم راهنمایی کنید.
پاسخ دکتر سعیدی:
سلام… این داروهایی که برای شما تجویز کردم هیچ تداخلی با داروهای مصرفی خودتان ندارد.
داروها ممکن است وزوز گوشتان را کامل برطرف نکند، ولی شدت آن را کمتر می‌کند. حداقل یک ماه مصرف کنید، اگر بهتر نشدید برای معاینه مجدد تشریف بیاورید.

سوال 33:

با سلام شما براى من عمل گوش انجام داديد مدتى است وقتى روى اون سمت دراز ميكشم تير ميكشه و درد ميگيره
پاسخ دکتر سعیدی:
سلام… اگر ترشح از گوش ندارید و عفونت یا مشکل دیگری ندارید، معمولا مشکلی حادی نیست. اما با این حال برای معاینه به مطب یا بیمارستان تشریف بیارید و نسبت به موضوع قطعیت پیدا کنید.

سوال 32:

دختری 10 سالشه یک کیست بیرون گوشش دارد، شما قبلا تو بیمارستان بقیه الله ویزیت کردید گفتید کیست مادر زادگی هست ،تا موقعی که اوت نکونه کاری باهاش نداریم حالا سه روز بزرگ شده ورم کرده ترشح دارد و دردش میکونه ،خواستم بدونم چه روزهای مطب هستید خدمت برسیم ،،،،،ممنون
پاسخ دکتر سعیدی:
سلام… فعلا باید آنتی‌بیوتیک بخورند. مطب یا بیمارستان بیایید ایشان را ببینم. روزهای حضور من در مطب و بیمارستان انتهای سایت (فوتر سایت) مشخص شده است.

سوال 31:

با سلام. بنده ۲۲ بهمن در بیمارستان بقی الله پرده گوشم را جراحی کردید. و بعد کرونا آمد. الان هنوز شنوایی بنده خوب نشده و آب زرد از آن می آید برون. این امر خیلی داره ازیتم میکنه. لطفا راهنمایی کنید
پاسخ دکتر سعیدی:
سلام… این‌که شنوایی شما خوب نشده ابتدا باید بفهمیم چه عملی برای شما انجام شده است. چراکه گاهی اوقات ممکن است هدف از عمل جراحی فقط ترمیم پرده گوش باشد و شنوایی تغییر پیدا نکند.
در مورد ترشح و آب زرد که از گوش شما بیرون می‌آید، نیاز به معاینه و درمان دارویی است.
جهت ویزیت و بررسی به مطب یا بیمارستان مراجعه کنید شما را ببینم.

سوال 30:

ببخشید خانم دکتر هفته پیش آمده بودم تهران منو ویزیت کردین. برام ام آر آی نوشته بودین. الان ام آر آی آمادست. عکسشو براتون واتس آپ فرستادم میشه عکس ها رو نگاه کنین.
پاسخ دکتر سعیدی:
سلام… MRI شما را رویت کردم. خوشبختانه آم‌آر‌آی شما نرمال می‌باشد و هیچ ضایعه‌ای بر روی عصب شنوایی وجود ندارد. فعلا فقط باید تحت نظر باشید و مصرف داروهایتان را برای سرگیجه ادامه دهید.
برای شنوایی مدتی باید صبر کنید. چراکه ممکن است شنوایی به مرور زمان کمی برگردد یا همین حدی که افت شنوایی دارید باقی بماند.
درحال حاضر نیاز به انجام کار دیگری نیست.

سوال 29:

خانم دکتر ببخشید من ازتون سوالی داشتم من تقریبا هفت ماه پیش بزای اولین بار گوشم درد گرفت رفتم دکتر عمومی چرک خشکن داد خوب شدم الان حدود دو ماه و نیمه دوباره گوش و گلوم درد میکنه. به خاطره کرونا هم میترسم برم بیمارستان الان چیکار کنم؟

پاسخ دکتر سعیدی:
سلام… گوش شما حتما باید معاینه شود تا مشخص گردد پرده گوش پارگی دارد یا خیر. همچنین بررسی شود علت عفونت چه چیزی است.
اگر پرده گوش پارگی داشته باشد و عفونت به خاطر پارگی پرده گوش باشد، قطعا باید پرده گوش جراحی شود. در غیر این‌صورت ممکن است عفونت کانال خارجی گوش باشد که به صورت دوره‌ای تکرار می‌شود.
جهت انجام معاینه به مطب و یا بیمارستان مراجعه کنید.

سوال 28:

خانم دکتر سعیدی  پدرم برج ۵ سال ۹۸ توسط شما جراحی توده بوکال داشت. هر  ۳ماه یک بار گفتید که باید ویزیت بشه. نوبت دوم ویزیتش اسفند ماه بود به خاطر کرونا نیومد. الان میخواد بیاد خدمتتون. ایا ام آر آی لازمه بیارن خدمتتون یاخیر؟

پاسخ دکتر سعیدی:
سلام… اگر در این فاصله یعنی از برج 5 تا حالا هیچ MRI و یا تصویربرداری انجام نداده‌اید حتما یک MRI کامل سر و گردن (با تزریق و بدون تزریق) انجام دهید و سپس مراجعه کنید.
اما اگر حدود 3 یا 4 ماه بعد از عمل جراحی ام آر آی گرفته‌‌اید، فعلا نیازی به انجام مجدد آن ندارید. برای معاینه تشریف بیاورید، درصورت نیاز، دستور MRI برای شما نوشته می‌شود تا با یک فاصله بیش‌تری انجام دهید.

سوال 27:

سلام خسته نباشی من مامان ستایش …… هستم میخواستم بدونم چه روزی مطب هستین ستایش را بیارم

پاسخ دکتر سعیدی:
سلام… ساعت‌های حضور من در مطب و بیمارستان در سایت (قسمت فوتر سایت و تماس با پزشک) درج شده است.

سوال 26:

سلام خانم دکتر معصومه سعیدی. یک پسر ۷ ساله دارم حدود ۳ ماه هست که هر دو یا سه هفته یک بار گلو درد همراه با تب بدون هیچ علائم دیگه که بعضی موقعه ها اب دهنش رو هم نمیتونه قورت بده به طوری که حالت تهوع میگیره حتی اشتها به هیچ چیز نداره. در این مدت گوشهایش هم عفونت دارن. تو این مدت، پیش چند تا از همکارانتان بردیم البته عمومی بودند همه پیشنهاد عمل لوزه کردن ولی اخرین بار که دیروز بود پیش متخصص کودکان بردیم اما اون پیشنهاد داد که عملی نیست این عفونت چرکیه شبیه الرژی اگه میشه یه راهنمایی بکنید ببینم عملی هست یا نه.

پاسخ دکتر سعیدی:
سلام… اگر متخصص کودکان فرزند شما را معاینه کردند و تشخیص دادند که لوزه‌ها بزرگ نیست، احتمالا نیاز به جراحی ندارد. ممکن است علایم آلرژی باشد و با دارو رفع شود. ولی جهت اطمینان بهتر است لوزه‌ها معاینه شده و یک گرافی از لوزه سوم گرفته شود تا مطمئن شویم سایز لوزه سوم بزرگ نباشد. خیلی وقت‌ها این موارد هم‌زمان باهم وجود دارند، یعنی کودک هم آلرژی داشته باشد و لوزه سوم بزرگ باشد که در این‌صورت جراحی لوزه سوم خیلی کمک‌کننده خواهد بود.
به هر صورت بهترین راه در وهله اول معاینه است و بعد بر اساس معاینات، علایم و گرافی که انجام می‌دهند تصمیم گرفته شود آیا جراحی لازم است یا همان درمان آلرژی برای ایشان کفایت می‌کند. به مطب یا بیمارستان تشریف بیاورید پسر شما را از نزدیک ببینم.

سوال 25:

سلام من بنفشه ……. هستم. تو سایت ازتون سوال کرده بودم گفته بودید مدارک پزشکیم رو براتون بفرستم. تمام مدارک رو براتون در واتس اپ فرستادم. لطفا روز و ساعتی که در بیمارستان هستید رو به من اطلاع بدید که من مزاحمتون بشم و اگر کاری لازم است من انجام دهم. منتظر جوابتون هستم.

پاسخ دکتر سعیدی:
سلام… تیروئید شما اندیکاسیون جراحی دارد اما خوشبختانه شواهد نشان‌دهنده بدخیمی آن نیست، فقط تیرویید بزرگ و گره‌ای شده است. چند ماهی از سونوگرافی قبلی شما گذشته است. شما نیاز به سونوگرافی مجدد از گردن و خود غده تیروئید دارید.
به مطب یا بیمارستان مراجعه کنید شما را ویزیت کنم و براساس رویه‌ها برای شما نوبت عمل در نظر بگیرم.

سوال 24:

سلام خانم دکتر سعیدی وقتتون بخیر من از تبریز مزاحم میشم من از آقای دکتر یاسر قادری از مهاباد معرفی نامه دارم. میخواستم برای ویزیت به تهران بیام و در مطب از شما یه وقت میخواستم.

پاسخ دکتر سعیدی:
سلام… برای گرفتن نوبت در مطب می‌توانید به‌صورت آنلاین از طریق همین وب‌سایت اقدام کنید. همچنین برای حضور در بیمارستان جهت ویزیت، از طریق لینک اخذ نوبت در بیمارستان بقیه الله می‌توانید نوبت بگیرید. اگر نامه، مدرک پزشکی یا عکسی دارید برای من بفرستید تا قبل از سفر به تهران، کاری لازم است مشخص کنم انجام بدهید روند کارتان تسریع شود.

سوال 23:

پدر من مشکل شنوایی داشت از قدیم ولی ۶ ماهه پیش میخوره زمین و از اون موقع چشمش ضعیفتر میشه، گوشش هم کم شنواتر میشه.
۷۰ سالشونه. میفرمائید چه کاری باید انجام داد؟

پاسخ دکتر سعیدی:
سلام… افت شنوایی پدر شما ناشی از پیر گوشی بوده و عصب گوش ضعیف شده است. ایشان نیاز به استفاده از سمعک دارند. نزد من به مطب یا بیمارستان بیایید ایشان را از نزدیک ببینم معاینه صورت بگیرد، اودیومتری انجام شود و درنهایت سمعک تجویز کنم.
برای مشکل تعادل و زمین خوردن ایشان، حتما به یک متخصص داخلی اعصاب مراجعه کنند. همچنین برای چشم‌ها نیز به چشم‌پزشک مراجعه شود.

سوال 22:

شب بخیر خانم دکتر سوالی داشتم. از طریق آقای دکتر برومند سایتتون بهم معرفی شد. من سال ۸۲ در بیمارستان طالقانی گوش چپم رو عمل اتوسکلروز انجام دادم و شنوایی خیلی بهتر شد. سال ۸۷ دکتر برومند در بیمارستان بقیه اله شنوایی گوش راستم رو عمل کردن و همین عمل خیلی خیلی بهبود داد. اما اخیرا شنوایی گوش چپم خیلی کم شده آیا مشکلات قبل دوباره بوجود اومده یعنی باید دوباره گوش چپم رو عمل اتواسکلوروز انجام بدم. این دو هم بگم علائم گوش چپم همون علائم قبیله صدای وز وز کاهش شنوایی و …. ایا امکان داره مجدد گوش چپم به شرایط چسبندگی برگشته باشه و احتیاج به عمل داشته باشه یا نه مشکل دیگس. ممنون میشم راهنمایی کنید

پاسخ دکتر سعیدی:
سلام… افت شنوایی شما ممکن است به علت جابه‌جایی پروتز باشد که قبلا در گوش میانی کار گذاشته بوده‌اند. البته بیش‌تر اوقات، ضعیف شدن عصبِ شنوایی که به تدریج اتفاق می‌افتد موجب افت شنوایی می‌شود و شنوایی دیگر مثل قبل نیست.
در هر صورت باید اول معاینه شوید و اگر پرده گوش سالم باشد، اودیومتری برای شما انجام می‌شود. پس از آن بر اساس اودیومتری می‌توان گفت عصب گوش ضعیف شده یا در رابطه با همان بیماری، پروتز جابه‌جا شده است. علت مشکل شنوایی شما به این ترتیب مشخص می‌شود.

سوال 21:

سلام خانم دکتر. چند مدتی میشه مادرم یک گوشش خیلی سنگین شنوایی داره و به گفته خودش یه صدا تو گوشش داره اذیتش میکنه. راهنمایی میکنین چکاری براش باید انجام بدیم؟

پاسخ دکتر سعیدی:
سلام… اگر مادر شما تا به حال مشکل شنوایی، مشکل عفونتی گوش، سابقه‌ی پارگی پرده گوش و یا امثالهم را نداشته‌اند و همچنین سن ایشان بالاتر از ۵۰ سال می‌باشد، احتمالا پیر گوشی عامل ایجاد این مشکل شده است. این شرایط در نتیجه‌ی ضعیف شدن عصب شنوایی ایشان است.
ایجاد شدن صدا در گوش نیز ناشی از همین مشکل است.
گفته‌های من براساس اطلاعاتی که شما داده‌اید می‌باشد. در هر صورت برای نظر قطعی و قابل اتکا باید معاینه شوند. انجام نوار گوش ضروری است. بر اساس آن اگر شنوایی خیلی ضعیف باشد، می‌توانند از سمعک استفاده کنند. نزد من در مطب یا بیمارستان بیایید مادر شما را از نزدیک ببینم.

سوال 20:

سلام خانم دکتر سعیدی. میخواستم اگه میشه لطف کنید منو راهنمایی کنید پدرم چند سالی هست از بیماران دکتر …….. هست و تحت درمانه قرص لوتیروکسین مصرف میکنه کم کاری تیرویید داره. هر سال هم سونوگرافی انجام میداد خوب بود. امسال قبل از عید که سونوگرافی انجام داد دکترشون تشخیص داد که باید نمونه برداری بره که الان انجام دادیم جوابشم دکتر …… مشاهده کردن گفتن باید جراحی بشه و فرمودن به شما مراجعه کنیم.
خانم دکتر میشه لطفا بفرمایید پدرم با عمل خوب میشه ما خیلی نگرانشیم؟ همچنین هزینه جراحی چه مقدار میشه؟

پاسخ دکتر سعیدی:
سلام… جواب آزمایش، سونوگرافی و جواب نمونه‌برداری پدر شما را ملاحظه کردم. بله ایشان باید عمل شوند و کل تیروئید برداشته شود.
در نمونه‌برداری، بدخیمی تیروئید نشان داده شده است. خوشبختانه جای نگرانی نیست، چراکه بدخیمی تیروئید مانند تومور سایر نقاط بدن نیست و سیر خوبی معمولا وجود دارد. در 90 درصد موارد، جراحی خیلی خوب جواب می‌دهد. بعد از عمل نیز با توجه به جواب پاتولوژی و سایر مدارک پزشکی مشخص می‌شود آیا نیازی به ید درمانی هست یا خیر. به‌طور کلی با عمل جراحی معمولا درمان کامل می‌شود.
قبل از عمل جراحی باید یک سونوگرافی کامل گردن انجام شود تا غدد لفناوی دو طرف بررسی شود.
نزد من به بیمارستان یا مطب بیایید پدر شما را از نزدیک ببینم و پلن درمانی برای ایشان مشخص کنم. حدود هزینه‌ها برای شما ارسال شد.

سوال 19:

سلام خانم دكتر. بعد از يك سرما خوردگي، از گوش سمت رأست من دو روز آب تخليه ميشد و بعد عفونت كرد. در طول أيام نوروز تمامي پزشكان تعطيل بودند بعد از تعطيلات رفتم دكتر دو تا قطره به من داد. 10 روز استفاده كردم يكم خوب شد ولي بر طرف نشده. هنوز احساس كيپ بودن دارم نفسم با حالت گوشم ارتباط پيدا كرده وقتي كيپ ميشه نفسم به همين شكل مشكل پيدا مي كنه چكار بايد بكنم گوشم مثل اول بشود. با تشكر

پاسخ دکتر سعیدی:
سلام… اگر از قبل گوش شما هیچ مشکلی نداشته و پارگی پرده گوش نداشته‌اید، احتمالا شما دچار عفونت گوش میانی شده‌اید. این مشکل با درمان دارویی برطرف می‌شود، اما احتمالا مقداری مایع پشت پرده گوش باقی مانده است که درمان دارویی را باید سریعا شروع کنید. برای ویزیت به بیمارستان یا مطب مراجعه کنید شما را از نزدیک ببینم. تا زمان مراجعه برای معاینه، می‌توانید بینی را روزی دو مرتبه شستشو دهید، قرص آنتی‌هستامین (Antihistamines) مثل لوراتادین (Loratadine) یا سیتریزین (Cetirizine) شبی یک عدد استفاده کنید و اسپری رستانکس (Restanex) شبی دو پاف در هر بینی استفاده کنید. این کار مجرایی که بین گوش و حلق ارتباط برقرار می‌کند دوباره عملکرد خودش را بدست آورد و احساس کیپ بودن، گرفتگی و بادگرفتگی گوش کم‌تر می‌شود.

سوال 18:

من بیمار خانم دکتر نعیمی هستم که از ماه اسفند پارسال نامه گرفتم برای عمل جراحی تیرویید و نودل که متاسفانه وقت گرفتم ولی به دلیل کرونا میسر نشد عمل انجام بشه. تو این مدت نودل من بزرگتر شده به طوری که با چشم دیده میشود. خانم دکتر نعیمی نظرشون به عمل اورژانسی من هست. میخواستم ببینم کی میتونم شما رو ببینم و در مورد عمل با شما صحبت کنم. نیاز به مشورت و معاینه شما و نظرتون رو دارم. خواهش می کنم در اسرع وقت جواب من را بدهید. ممنون میشم.

پاسخ دکتر سعیدی:
سلام… مطب یا بیمارستان تشریف بیارید شما را ببینم. اگر نامه، مدرک پزشکی یا عکسی دارید برای من بفرستید تا قبل از مراجعه حضوری، کاری لازم است مشخص کنم انجام بدهید روند کارتان تسریع شود.

سوال 17:

سلام خانم دکتر. تقریبا 4 ساله من گوشمو عمل کردم. مشکل گوشم سرگیجه و استفراغ بود که در اثر اختلاف فشار ایجاد شده بود.
پارسال یه سر آمدم پیش شما واسه چکاپ گفتم ببینم احتمال برگشت شنوایی گوش راستم هست یانه چون الان 85 دسی بل کاهش شنوایی دارم. ممنون میشم اگر راهنمایی کنید.

پاسخ دکتر سعیدی:
سلام… بله عمل جراحی و نوع بیماری شما را بخاطر دارم. نوع بیماری شما کولستاتوم و‌ خوردگی مجرای نیم دایره گوش داخلی بوده است.
همین دلیل شما دچار سرگیجه و‌ عدم تعادل شدید شده بوده‌اید. این امر در زمان پرواز تشدید هم می‌شد.
در واقع به خاطر همان بیماری و‌ خوردگی گوش داخلی دچار افت شنوایی حسی عصبی شده بودید. درصورت عمل نشدن ممکن بود شما دچار مننژیت یا فلج عصب صورت و یا کری کامل بشوید.
در حال حاضر در وضعیت خوبی هستید و بیماری شما عود نکرده است اما زمان زیادی است جهت معاینه و ویزیت مجدد مراجعه نکردید. حتما باید از نزدیک معاینه شوید. به نظر می‌آید برای بهبود شنوایی، برای گوش سمت راست از سمعک استفاده کنید. ظاهرا گوش سمت چپ نیر مشکل دارد و باید معاینات صورت بگیرد. تشریف بیاورید مطب و یا بیمارستان شما را از نزدیک ببینم.

سوال 16:

سلام خانم دکتر من بیمار شما از تالش هستم. حدود 4 ماه پیش پرده گوش راست منو عمل کردید. بعد از عمل هر سه ماه در بیمارستان بقیه ا… گوش منو معاینه و ساکشن میکردید. درحال حاضر گوشم شدیداً درد می‌کنه بطوریکه گردنم را نمیتوانم براست یا چپ بچرخانم احتمالا گوشم عفونت کرده و بعد حمام با سشوار هم گوشم خشک میکنم خلاصه خانم دکتر درد گوشم زده به گردنم بطوریکه نمیتوانم گردنم را تکان بدهم بنده چه قرص و یا قطره استفاده کنم. بخاطر کرونا الان نمیتوانم تهران بیام و خدمت برسم بفرمایید بنده چکارکنم. با تشکر

پاسخ دکتر سعیدی:
سلام… بله شما را کاملا به خاطر دارم… گوش شما مرتبا باید معاینه و ساکشن شود. می‌توانید در شهر خودتان به متخصص گوش مراجعه کرده تا برایتان ساکشن انجام دهد. در کنار آن قطره‌های کلوتریمازول (Clotrimazole)، سیپروفلوکساسین (Ciprofloxacin) و بتامتازون (Betamethasone) را استفاده کنید. این قطره‌ها را هر ۸ ساعت ۵ قطره و به مدت یک هفته در گوش‌تان بریزید. درصورتی که امکان استفاده از قطره کلوتریمازول را ندارید یا به هر دلیلی نمی‌توانید پیدا کنید، می‌توانید نوع پماد همین دارو را تهیه نمایید. روش مصرف هم این‌طور است که به مدت یک الی دو روز داخل گوش را با پماد پر کنید و اجازه دهید خود آن کم‌کم خالی شود. بعد از خالی شدن می‌توان قطره‌ها را استفاده کرد. قرص سیپروفلوکسازین ۵۰۰ میلی‌گرم را نیز هر ۱۲ ساعت یک عدد مصرف کنید. موارد گفته شده را یک هفته استفاده کنید و بعد از آن دوباره وضعیت گوش‌تان را برای من شرح بدهید.

سوال 15:

خانم دکتر گوش چپم عمل شده امدم خدمتان ویزیت شدم. گفتم دهانم تُرش میشه. رفتم دندانپزشک بقیه الله. یکی از دندانهای فک بالا همان سمت گوش چپم پوسیده بوده. دکتر دندانپزشک گفتند باید بکشم. گفتم با شما مشورت کنم ببینم برای گوشم مشکلی پیش نمیاید، چون ترشی دهانم از این دندونم می باشد. خیلی از شما تشکر میکنم.

پاسخ دکتر سعیدی:
سلام… خیر گوش چپ ارتباطی به دندان شما ندارد. می‌توانید برای کشیدن دندان خود اقدام کنید.

سوال 14:

خانم دکتر شما رو آقای دکتر پاکزاده محبت کردن معرفی کردن. مادرم مشکل شنوایی گوش و آسیب دیدگی عصب گوش به علت بیماری دیابت دارن. خیلی خیلی توی گوششون صدا میده.
اگه براتون مقدور هست یه وقت فورس میخوام که بیان پیشتون برای ویزیت. از لطف و محبتتون ممنونم

پاسخ دکتر سعیدی:
سلام… افت شنوایی و وزوز کردن گوش ناشی از افت شنوایی حسی – عصبی پیرگوشی (presbycusis) می‌باشد که این مشکل در سنین بالا و خصوصا در افرادی که به دیابت دچار هستند، شدیدتر می‌باشد.
احتمالا عصب هر دو گوش ضعیف شده و باعث وزوز گوش شده است. متاسفانه درمان ریشه‌ای برای این مشکل وجود ندارد. اگر افت شنوایی در حدی است که از لحاظ گفتاری هم دچار مشکل شده‌اند و همچنین در امورات روزانه ایشان خللی ایجاد شده (مثل تماشای تلویزیون با صدای خیلی بلند، وزوز شدید گوش، اذیت بودن در مهمانی‌ها و …) باید از سمعک استفاده کنند.
به مطب یا بیمارستان مراجعه کنید ایشان را ببینم. نوار گوش انجام شود و درصورت لزوم سمعک برای مادر شما تجویز کنم.

سوال 13:
سلام، بنده دقیقا سه ماه قبل هشتم بهمن پرده گوش راستم توسط شما جراحی و ترمیم شد (از سالها پیش سوراخ بود) از اون موقع دیگه موفق نشدم جنابعالی رو زیارت کنم و معاینه بشم حالا در گوشم احساس سنگینی و گرفتگی دارم وهمچنین شنوایی م کمتر از قبل عمل شده… البته به توصیه شما همچنان مثل قبل رعایت میکنم و با پنبه آغشته به تتراسایکلین استحمام میکنم و به هیچ عنوان به گوشم فشار نمیارم.
حالا با صلاحدید جنابعالی چه کنم و کجا و چه زمان میتونم برای معاینه خدمت برسم. سپاس از لطف و توجه شما

پاسخ دکتر سعیدی:
سلام… این‌که مقداری افت شنوایی بعد از عمل پیدا کردید، جای نگرانی نیست و گهگاهی ایجاد می‌شود و به مرور زمان بهتر خواهید شد. برای معاینه می‌توانید به مطب و یا درمانگاه بیمارستان تشریف بیاورید تا ویزیت شوید. ساعت‌های حضور من در بیمارستان و مطب در سایت درج شده است.

سوال 12:
با سلام و آرزوی سلامتی برای شما خانم دکتر سعیدی… طی معاینه گوش دخترم در دی ماه ۹۸ ، مقرر شد عمل گوش ایشان که پارگی پرده گوش بود در اواسط اسفند ماه انجام شود. متاسفانه به دلیل شرایط کرونا این کار امکان پذیر نشد، الان میخواهم بدانم امکان عمل ایشان چه زمانی میسر خواهد شد ؟

پاسخ دکتر سعیدی:
سلام… عمل گوش شما چون عمل الکتیو می‌باشد یعنی اورژانسی نیست بهتر است در فرصتی انجام شود که این بیماری کرونا تا حد خیلی زیادی کنترل شده باشد. اکنون چون سیر بیماری کرونا مشخص و قابل پیش‌بینی نمی‌باشد به نظر من بهتر است صبر کنید تا اوضاع کمی کنترل شود و هر زمانی که عمل‌های عادی ما در بیمارستان انجام شد می‌توانید تشریف بیاورید.
پیگیری‌ها را می‌توانید از سایت من انجام دهید.

سوال 11:
سلام خانم دکتر با عرض معذرت من بیمارستان خدمت رسیدم شنبه گوش چپم عمل کردین ممنون گفتین گوشم را روزی 10 مرتبه باد کنم. چقدر صبر کنم ایا بسمت داخل هم هوا بکشم یا نه. متشکرم

پاسخ دکتر سعیدی:
سلام… این‌که گفته شده روزی ۱۰ مرتبه باد داخل گوشتان بیاندازید به این دلیل بوده که پرده گوش کمی ترمیم شده اما کمی به سمت داخل کشیده شده است.
درحال حاضر کاری که باید انجام دهید این است که یک نصف عمیق بکشید، بینی را بگیرید و هوایی که می‌خواهید از بدن خارج کنید، داخل گوش وارد بکنید به نحوی که پرده گوش به سمت بیرون حرکت کند. در حد چند ثانیه این حالت باشد کفایت می‌کند.

سوال 10:
با سلام خانم دکتر الان مشکل من اینه حدودا یک هفته قبل فشار خونم بالا بود. بعد از اون دچار گوش درد شدم یعنی تو گوشم ووز میکنه و نمیشنوم. دکتر هم رفتم این داروها رو داده (املی‌تریپیتییلین و گابا‌پنتیتن‌) اما فرقی نکرده. الان تو بیمارستان ویزیت میکنین؟

پاسخ دکتر سعیدی:
سلام… فشار خون بالا می‌تواند موجب وزوز گوش شود. با توجه به افت شنوایی حتما نیاز به بررسی است و باید شنوایی‌سنجی صورت بگیرد و گوش معاینه شود تا درصورت لزوم درمان دارویی برای شما تجویز شود.
تشریف بیاورید مطب و یا بیمارستان تا معاینه شوید.

سوال 9:
سلام خانم دکتر ببخشید سوال داشتم. برادر رفته دکتر گفتن گوشش سکته کرده شما را معرفی کردن و گفتن ببرید پیش دکتر معصومه سعیدی منم به شماره تون پیام دادم.
صدای ویز ویز گوشش خیلی اذیتش میکنه. دکتری که معرفی کرده گفته اگه بشه درمان کرد فقط شما میتونین درمان کنید ما الان باید چه کار کنیم؟

پاسخ دکتر سعیدی:
سلام… مشکل برادر شما احتمالا “افتِ شنوایی حسی عصبیِ ناگهانی” است که به اصطلاح عامیانه می‌گویند گوش سکته کرده است.
زمان درمان افت شنوایی حسی عصبی ناگهانی، بسیار مهم است. اگر در زمان طلایی یعنی 48 ساعت اولیه یا حداکثر در یک هفته اول درمان شود، احتمال برگشت خیلی بیش‌تر است.
درمان با کورتن با دوز بالا صورت می‌گیرد. اما اگر مدت زمان اشاره‌شده سپری شود و اقدامی انجام نشود، این درمان تاثیر چندانی نخواهد داشت و از روش‌های درمان جایگزین دیگر مانند تزریق اینتراتیمپانیک یا تزریق کورتون داخل گوش بهره می‌بریم.
باید در نظر داشت به‌کارگیری هر کدام از این روش‌ها به عواملی هم‌چون سن بیمار، وجود بیماری‌های زمینه‌ای مانند فشار خون، دیابت و … و همچنین مدت زمانی که از افت شنوایی می‌گذرد بستگی دارد که در زمان معاینه و همچنین بررسی مدارک پزشکی مشخص می‌شود.

صدای وزوز گوش نیز ممکن است همراه این بیماری باشد. یعنی هم‌زمان با افت شنوایی این صدا در گوش شنیده شود که گاهی اوقات ممکن است موقتی باشد و گاهی اوقات امکان دارد به صورت دائم در گوش باقی بماند که با کمک برخی داروها می‌توانیم شدت آن را کم کنیم.
در سیر درمان ممکن است لازم باشد اقداماتی همچون اودیومتری‌های مکرر، انجام MRI جهت بررسی علت این افت شنوایی لازم باشد که انجام شود و باید حتما حضورا ویزیت شوند و شرایط گفته شده بررسی شود تا مشخص شود چه درمانی برای ایشان مناسب است.

سوال 8:
خانم دکتر سعیدی سلام بنده بیست و دوم خرداد جراحی تامپونپلاستی گوش چپ انجام دادم. هم در تیر ماه هم مرداد خدمتتون جهت ویزیت مراجعه کردم. طبق گفته ی خودتون عمل خوب بوده و مشکلی خداروشکر نداشتم… نیاز هست این ماه هم برای ویزیت مراجعه کنم؟ از یک هفته بعد عمل تا به الان گوشم رو قبل استحمام چرب میکردم ادامه این روند ضرورت داره؟

پاسخ دکتر سعیدی:
سلام… چنان‌چه در دو ویزیت اخیر، نتیجه معاینه رضایت‌بخش بوده و مشکلی تشخیص داده نشدهاست، نیازی به مراجعه نیست.
زمان معاینه بعدی بین دو تا سه ماه دیگر خواهد بود.

اگر ۲ الی ۳ ماه بعد از انجام عمل، معاینه انجام شده و از بهبود پرده گوش اطمینان حاصل شده است، می‌توان بدون پنبه چرب استحمام کرد و نیاز به حساسیت زیاد نیست.
پاسخی که داده شد، ضمن تاکید مجدد بر این است که معاینه صورت گرفته باشد تا از ترمیم کامل پرده گوش مطمئن شده باشیم.

سوال 7:
با سلام، من مادر نورا ۴ ساله هستم. فردا ۸ صبح وقت عمل لوزه داره. از پریشب تا به الان اسهال داشته و کم اشتهاست. دکتر ors و کی دی لاکت تجویز کرده و کم مصرف کرده. می خواستم بپرسم فردا برای عمل بیاورمش یا خیر؟ اگر خیر تاریخ بعدی عمل کی است؟ با تشکر.

پاسخ دکتر سعیدی:

سلام… خیر، با توجه به توضیحات شما درباره ایشان، متاسفانه عمل کنسل خواهد شد. قبل از عمل جراحی نباید هیچ‌گونه عفونتی در بدن وجود داشته باشد. بین یک الی دو هفته بعد از بهبود کامل، مجدد جهت تعیین وقت جدید عمل از طریق مطب یا درمانگاه اقدام بفرمایید.

سوال 6:
سلام خانم دکتر جواب پاتولوژی من آماده شده میخواستم بهتون جواب رو نشون بدم. کی میتونم بیارم براتون؟
پاسخ دکتر سعیدی:
سلام … به همراه جواب پاتولوژی در مطب و یا کلینیک تشریف بیارید شما را ببینم. ساعت‌های حضور من در سایت مشخص است.

سوال 5:

سلام خانم دکتر میخواستم ببینم شما غده پاروتید عمل میکنید؟

پاسخ دکتر سعیدی:
سلام… بله عمل می‌کنم

سوال 4:
با سلام و ادای احترام به استحضار خانم دکتر میرساند اینجانب روز یکشنبه مورد عمل جراحی قرار گرفته ام و امروز سه شنبه یعنی دو روز بعد ترخیص شده ام.در خلاصه پرونده که در دو برگ میباشد در برگ اول نوشته شده پانسمان باید بعد از هفت روز برداشته شود (دستور دهنده دکتر … می باشد) اما در برگه دوم نوشته شده بعد از 48 ساعت می توانید پانسنمان را بردارید و استحمام کنید (توسط رزیدنت گوش آقای دکتر … نوشته شده است). خواهشمند است بفرمایید به کدام یک عمل کنیم. با تشکر

پاسخ دکتر سعیدی:
سلام… پانسمان بعد از عمل جراحی گوش را می‌توان از 48 ساعت تا یک هفته نگه داشت. به این صورت یعنی شما بعد از گذشت 48 ساعت می‌توانید پانسمان را برداشته و استحمام کنید.
حالا که شما وقت دارید بهتر است یک هفته صبر کنید و سپس جهت برداشتن پانسمان به مطب یا درمانگاه مراجعه کنید. همچنین پس از باز شدن پانسمان، مجدد ویزیت هم می‌شوید.

سوال 3:
عرض سلام خانم دکتر سعیدی. بیماری هست از کشور آذربایجان که برای مشکلشون چند باری به اردبیل پیش دکتر ملاجوادی رفتند. بیمار‌ یه‌ دختر‌ تقریبا ‌۱۰ ساله‌ هست. در آذربایجان‌ گفتن‌ سریعا‌ باید‌ عمل‌ بشه.هزینه عمل رو هم میخواستن بدونند. میگن‌ گوشش‌ کیست داره‌. آقا دکتر ‌هم ‌ام‌آرای ‌‌رو نگاه‌ کردن ‌گفتن‌‌ کیست‌ داره. آذربایجان‌ گفتن ‌عمل‌ نشه بهتره چون ممکنه بیماری ‌و عفونت ‌به ‌مغزش برسه. هر وقتی را شما بفرمایید‌، فرداش‌ بیمار‌ ایرانه.

پاسخ دکتر سعیدی:

سلام … بله همان‌طور که بیان کردید گوش ایشان کیست دارد. احتمالا منظور شما کلستئاتوم است. کلستئاتوم یک عفونت مزمن گوش است که استخوان ماستوئید و گاهی گوش میانی را درگیر می‌کند.
در این شرایط معمولا بیمار ترشح چرکی از گوش دارد. این دختر خانم نیز احتمالا ترشح چرکی و افت شنوایی دارد. با توجه به سن کم او، عفونت خطرناک‌تر خواهد بود. همچنین احتمال عود بعد از عمل جراحی در این افراد بیش‌تر است.

این‌که در کشور آذربایجان به بیمار گفته‌اند نباید عمل شود از نظر من اصلا حرف درستی نیست. بالای 90 درصد، افرادی که کلستئاتوم دارند باید حتما جراحی شوند. بخصوص در کودکان این امر اهمیت دو چندان پیدا می‌کند. البته موارد خاصی هم وجود دارد که ممکن است نظر به جراحی داده نشود که در معاینعات و بررسی مدارک مشخص می‌شود.
بنابراین این کودک باید جراحی شود و درصورت جدی نگرفتن موضوع امکان پیش آمدن عوارض وجود دارد. قبل از هرگونه اقدامی، گرفتن CT-Scan و درصورت لزوم MRI ضروری است. همچنین شنوایی‌سنجی و اگر بتواند یک اودیومتری معمولی و یا ABR انجام دهد که من بتوانم از میزان شنوایی و افت آن مطمئن شوم.

بعد از رویت موارد خواسته‌شده، معاینه نیز صورت می‌گیرد. پس از انجام این مراحل نوع جراحی مشخص می‌شود و متناسب با آن پلن جراحی چیده می‌شود.
هزینه‌های درمانی در واتس‌اپ شما ارسال شد.

سوال 2:
سلام خانم دکتر وقت بخیر… من دو هفته پیش ناگهان گوش چپم شروع کرد به زنگ زدن و سرگیجه سنگین. زمانهایی که سرم رو تکون میدادم سرم گیج میرفت. رفتم دکتر شهر خودمون و گفت مایع گوش داخلیم تکون خورده و قرص بتاهیستین، دیمن هیدرات و قطره بتامتازون داد. حدود ده روز استفاده کردم سرگیجم کمتر شد ولی شنواییم و زنگ گوشم درست نشد.

مجدد رفتم دکتر نوار گوش گرفت و MRI انجام دادم و آزمایش دادم. گفتن که دچار سکته گوش شدم. ولی زمان طلایی درمان از دست دادم.

یدونه آمپول کورتون تزریق کردم زنگ گوشم افتاد و سر درد و سرگیجم خوب شد.

قرص اکتوسرک۸ (بتاهیستین)، دیمن هیدرات، نیزوپرد، سایمتیدین و آمپول نوروبیون دادن.
و چون عفونت تو آزمایش خونم بود قرص سفکسیم ۲۰۰ هم دادن.

هنوز گاها گوشم زنگ میزنه و شنواییم برنگشته البته دکتر هم گفتن که معلوم نیست برگرده یا نه.

جواب MRI، جواب شنوایی سنجی و جواب آزمایشم رو براتون در واتس‌اپ فرستادم. خانم دکتر میشه خواهش کنم شما هم مدارکم رو بررسی کنید و نظر نهاییتون رو بدید.

پاسخ دکتر سعیدی:

سلام، وقت شما هم بخیر.

این مشکلی که شما پیدا کردید یک افت شنوایی حسی عصبیِ ناگهانیِ یک طرفه است.
بررسی‌هایی که برای شما انجام دادند کاملا درست است و درمان آن کورتون با دوز بالا می‌باشد.
آزمایش خون و MRI انجام‌شده به دلیل این است که تومور روی عصب شنوایی نباشد. با توجه به مدارک ارسالی شما، خوشبختانه مشکلی نبوده و MRI نرمال می‌باشد.

دقت داشته باشید با توجه به گذشت زمان یک الی دو هفته‌ای از افت شنوایی شما، کورتون اثر قابل توجهی نخواهد داشت. در هر شکل یک بار می‌توان آن را امتحان کرد. در مجموع با توجه به اوضاع پیش‌آمده و شیوع ویروس کرونا، احتمال درگیری و شدت این بیماری را زیاد می‌کند، بنابراین استفاده مجدد از کورتون توصیه نمی‌شود.

بهترین کار اکنون 4 الی 6 نوبت تزریق داخل گوش یعنی همان کورتون به‌صورت تزریق داخل گوش میانی است. هر هفته 2 تا 3 مرتبه تزریق شود. این کار در مطب هم قابل انجام می‌باشد.

درصورتی که سرگیجه بهبود پیدا کرد، می‌توانید مصرف داروها را کم‌تر کنید. آن‌گاه 2 الی 3 هفته برای کنترل سرگیجه فقط قرص اکتوسرک استفاده نمایید.

به طور قطعی نمی‌توان مشخص کرد احتمال بهبودی چقدر است. به طور کلی معمولا در 60 درصد موارد افت شنوایی حسی عصبی ناگهانی و حتی بدون هیچ‌گونه درمانی خود به خود بهبود پیدا می‌کند.

جمع‌بندی این‌که فعلا نیاز به انجام کار خاصی نیست. هر 12 ساعت یک بار اکتوسرک را مصرف کنید و تزریق داخل گوش میانی را همان‌طور که ذکر شد انجام دهید و صبر کنید. ممکن است به مرور زمان کمی شنوایی برگردد. اگر شنوایی برگشت که نیاز به انجام کار دیگری نیست. اگر شنوایی شما برنگشت یا مقدار اندکی بهبود داشت و کماکان افت شنوایی داشتید، می‌توانید برای کمک به شنوایی، از سمعک استفاده کنید.

توجه داشته باشید توضیحاتی که بنده عرض کردم براساس شرح حال اعلامی توسط خود شما و همچنین رویت آزمایشات، MRI و جواب شنوایی‌سنجی شما بود. بنابراین این مختصر توضیحات به هیچ‌وجه جایگزین معاینه حضوری در مطب نخواهد بود. اگر در شهر خود دسترسی به متخصص گوش، حلق و بینی دارید حتما به او مراجعه کنید و اگر تهران هستید می‌توانید نزد من بیایید. همچنین حتما اودیومتری را به تناوب در فواصلی که پزشک مشخص می‌کند انجام دهید.

سوال 1:
عرض ادب و احترام
یک ماه پیش بیمارستان بقیه الله جهت ویزیت پسر ۴ ساله ام مزاحمتون شدم. فرمودید یک ماه بعد پس از اتمام درمان دارویی به مطبتون با معرفی نامه خانم دکتر جوانمرد جهت ویزیت مجدد مزاحمتون بشم. امروز عصر به مطب مراجعه میکنم. فقط ساعت پذیرش در سایتتون مشخص نیست. با احترام مجدد

پاسخ دکتر سعیدی:
سلام. من روزهای یکشنبه از ساعت ۳ تا ساعت ۶ مطب هستم. ساعت‌ها و روزهایی که مطب و درمانگاه بیمارستان هستم در سایت درج شد.

نظرات بسته شده است.

Hi,
ارسال پیام از طریق واتس اپ